Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

As tai kerpu nuzydejusius ziedukus, nes kai paband=iau lau=ti, tai ne kas gaunasi verysad.gif Netgi savo vijoklines visus prazydejusius ziedus nukirpau. Nezinau, kaip bus kitais metais, ar as ja dar pasieksiu, nes mano vijoklinei tik antra vasara buvo siais metais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudojilape: 24 rugpjūčio 2011 - 16:52
QUOTE(Spurga577 @ 2011 08 24, 18:22)
O jūs kerpate? Aš kol kas turiu miniatiūrinę rožytę, kuri džiugina visą vasarą... tai aš žiedelius nulaužiu ...

Graži mažylė bigsmile.gif Aš kerpu su sekatoriumi. Laužti nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2011 08 24, 11:42)
Ir net nezinau, ar kitais metais nuo pavasario pradeti zaisti chemikalais, ar siaip ka sugalvoti, nes siais metais amaru buvo labai daug  verysad.gif

oi, amarai dar labai nekalti vabalai, lyginant su kitais rožes puolančiais. Perkentėk kurį laiką, gal ir bus neišvaidžios rožės pradžioj, bet vėliau atsiras labai daug tuos pačius amarus valgančių vabalų. Per kelis sezonus turėtų įsivyrauti balansas ir pamirši apie tokius gyvius. Kas kita, jei užpuola tokie, kur į jaunus ūglius įsigraužia lervos ar žiedgraužiai, kompostiruojančios lapus auslindos.

QUOTE(julchenukas @ 2011 08 24, 14:55)
perzydejusius ziedelius minetiurinems ir sliauziancioms rozems?

taip 4u.gif
Atsakyti
šiandien savo ligai nors trumpam numalšint nusipirkau geltoną rožę Graham Thomas blush2.gif na neplanavau aš jos pirkt, bet kažkaip netikėtai nelauktai ji pati į mašiną įšoko, o kai pigiai, tai per daug ir nesipriešinau rolleyes.gif Prieš tai apie ją buvau pasiskaitaliojusi gerų atsiliepimų, o gal kas nors tokią auginat ir galit užtart geru žodžiu arba kaip tik išpeik[CODE]t ax.gif

vat tokia turėtų būt - pasiskolinau nuotrauką iš kito forumo blush2.gif

http://radikal.ru/F/...679a7b.jpg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 25 rugpjūčio 2011 - 16:40
Sveikos rozytes 4u.gif man dar toli grazu iki jusu, bet noriu pasigirti keletu savo rozyciu
mano mylimiausia rozyte
ta pati kitu kampu
visa rozytes sakele
smulkiaziede, dziuginanti visa vasara ziedais
o cia maximoj pirkta nupiginta uz 1 lt (baigianti nudziuti) kinietiska rozyte vazonely, sitaip ji man atsidekojo savo ziedais uz isgelbejima wub.gif
http://images107.fot...P1050390-vi.jpg
dar viena grazi rozytes gyvenimo akimirka wub.gif
http://images58.fotk...P1050243-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(vava717 @ 2011 08 25, 19:40)
Sveikos rozytes 4u.gif man dar toli grazu iki jusu, bet noriu pasigirti keletu savo rozyciu

Labai gražios rožės wub.gif O koks pirmosios gražuolės vardas?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 25, 23:16)
Labai gražios rožės wub.gif O koks pirmosios gražuolės vardas?

Kad as zinociau g.gif esu tik pradedancioji roziu augintoja ir pirkau si pavasari rozytes maximoj ir turguj, pavadinimais visai nesidomejau ir labai gailiuosi dabar verysad.gif
O sita kaip tik turguj pirkta, reikes nueiti pas ta pardaveja ir pasidometi smile.gif nes roze verta demesio, ziedai lyg aksominiai ir kas svarbiausia ziedai nebijo lietaus, nes pora kitu roziu del didelio lietaus net neissikleide pilnai, pradejo puti verysad.gif ir dar ji kvepia wub.gif
Aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
mmm gražiai žydit biggrin.gif pas mane irgi žydi ypač čia paminėtoji Graham Thomas - nesustodama nuo pavasario thumbup.gif nuostabi rožė
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 26, 13:29)
pas mane irgi žydi ypač čia paminėtoji Graham Thomas - nesustodama nuo pavasario thumbup.gif nuostabi rožė

valioooo, vadinasi neapsigavau thumbup.gif kažkaip iš atsiliepimų apie geltonas rožes būtent ji man užkliuvo kaip gausiai žydinti ir nereikli (o geltonos kaip suprantu prie lepesnių, labaiu ligų puolamos)ax.gif

Dar noriu Icebergt, nes baltos aukštesnės norėtųsi (mano White the Fairy vis tik mažuliukė), bet įtariu tą svajonę pavasariui paliksiu, nes juk pats planavimo procesas ne mažiau smaguis nei įsigijimo faktas biggrin.gif
Atsakyti
Va, pupą savo fotkinau ir žinoma rožių pakliuvo - geltonoji rudenį sodinta Graham Thomas,toliau oranžinė Port Sunlight:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 26, 14:51)
Va, pupą savo fotkinau ir žinoma rožių pakliuvo - geltonoji rudenį sodinta Graham Thomas,toliau oranžinė Port Sunlight:

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 26, 14:51)
Va, pupą savo fotkinau ir žinoma rožių pakliuvo

Kaip gražiai dera visos geltonžiedės Gėlelės wub.gif wub.gif
Atsakyti