Jo..sakiau lauksiu vakaro,kol praeis lidokaino poveikis..Tai apie skausmą jau būčiau galėjus papasakot kokią 14 val.Nes skaudėjo

JOMAJO! Nusipirkau kai durnelė Nimesil,nors žinau,kad nepadeda...Išgėriau.keikiaus,kad nepadeda...O tada man pasakė išganingus žodžius odontologo mano žmona (ji taip pat odontologė): gali gert ibuprofeno,iki 2 gr.per para!!Tai yra 3velniškai puikiai stiprios tabletės po 600mg ir viena leva 200mg.Išgėriau pirmus 600mg,tai skausmą nuėmė tą nuolatinį..skauda tik,kai priliečiu liežuviu ar ranka priliečiu tą pusę..Susiūta esu labai..kokie 8 mazgai sumazgyti burnoj

Nervuoja siūlgaliai tie...Žandas vis dar sutinęs.Dižiausias sutinimas-sukietėjimas ten,kur pjovė danteną,šalia kaulo,kad iki danties prisigręžtų,O ten,kur dantis buvo..kažkaip beveik nesutinę...Pirmą pusdienį suvalgiau tik vaisinės tyrelės,o kai atleido,tai valgiau normaliai,tik kramčiau visiškai su kita puse ir į operuotą maisto neleidau...Ryt ryte einu 8.40 pas gydytoją pasitikrint.Gali būt,kad dar vienos siūlės reiks ir gal dar nuo uždegimo užpakalin dozę duos.Pats dantis rovėsi sunkiai,nes stiprus buvo.Galvojau,kad besigalynėdama su juo gydytoja man žandikaulį sulaužys

O šiaip...savijauta nieko.Blogiau jaučiaus,kai VISKAS užtirpę buvo,nes žandikauliai atrodė tokie sunkųs,kad tiesiog pavargau nuo negalėjimo išsižiot net

Išrašė antibiotikų 6d.Einu pasimatuot tempą,nes karšta kažko kakta...