Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Mikepuke @ 2007 08 08, 00:35)
Sveikos mielosios ir mielieji, uzsukau pasidalinti pooperaciniais dziaugsmais ir vargais. Trumpai drutai: po narkozes jauciausi sunkiai, bet likau gyva:) smile.gif smile.gif Melynes nuo veido dingo po menesio. I jogurtus nebegaliu paziureti ir isragavau visa kudikiu maista:)))
gaila dantuku verysad.gif
Janone, neturiu argumentu kam reikalinga bendra narkoze - bet chirurge sake, kad su vietine vis tiek jauti, o kai rauna visus keturis... kai saknys gilios.... kai dantys neisdyge, yra kaule.....vienu zodziu ta ir pasake.

Visa ta chemija taip nualino organizma...

Kiek truko viskas?Ar labai skaudejo?
Atsakyti
kosmaras kazkoks su tais protiniais dantim. po breketu nesiojimo, turiu rauti visus protinius dantis, kai jie isdygs. Virsuj jau dygsta abu,bet su vienu jau prasidejo vargelis. Remiasi i zanda, nes auga sonu, skauda visa zandikauli, net negaliu normaliai issiziot, o vizitas pas stomatologa tik geguzes vidury, maniau kad iki to laiko tikrai jis tiek rupesciu man nepridarys, nes buvo neseniai pradejes dygt, kai uzsirasiau. Nebegaliu tvert, ryt vaziuosiu, bandysiu ilist anksciau laiko. Pries tai esantis dantis itartinai pakiles. blink.gif
Atsakyti
Gal kam jau yra taip buve...
Dygo protnis apatinis dantis,jo isdygo vos vos, paskui pradejo kilti guzas..
Nebeatlaikiusi skausmo nuejau pas stomatologe, sake kad reikia nukirpti kazkoki "mesos lopineli" cia kaip internete skaiciau vadinamoji kisene turbut bus.
Dabar skausmas kuo tolyn tuo labiau nepakeliamas darosi. Su kiekvienu seiliu nuryjimu nugelia skausmas. Po zandikauliu skauda - padidejo limfmazgiai. Atsirado uzdegimas. Siandien buvo prasidejes gausus kraujavimas.

Dantiste israse siuntima operacijai.

Gal kas zinote kaip ji atliekama? ar labai skauda?

Ir butu ydomu suzinoti ar galeciau gauti narkoze? g.gif

Vien nuo dantisto prisilietimo kedej suvirpu unsure.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Jau pusę metų man pamažu dygsta protinis dantis. Visada tik paperštėdavo ir praeidavo..
Bet dvi pastarąsias paras negaliu žmoniškai gyvent- skauda kai miegu, skauda valgyt, valytis dantis, gerti ir net seiles nuryti doh.gif
O šiąnakt jaučiau, kad temperatūros buvo, atsikėlus veidrodyje pamačiau, kad žandas ištino. Buvau vaistinėje, klausiau kas galėtų padėti, bet vaistininkė sakė nesikankinti ir gerti vaistus nuo skausmo, nes nieko kito pasiūlyti negali... Kažkaip nesinori tų tablečių dažnai gerti(juolab, kad dygti jis gali dar pusę metų), o kaip kitaip sau padėti ir nežinau ax.gif Rytoj tikriausiai teks registruotis pas dantistus. Bet visgi gal kažkas susidūrė su tokiom bėdom, gal žinot kokių, kad ir liaudiškų būdų kaip atsikratyti tų baisiai nemalonių pojūčių?
Atsakyti
žinau tą baisų jausmą smile.gif užuojauta.
bet manau, kad niekas čia nei liaudiškai, nei ne liaudiškai nepadės... reikia kolkas gert vaistus nuo skausmo ir kuo greičiua keliaut pas odontologą - įpjaus dantenas trupučiuką ir viskas bus OK. man irgi taip buvo - mausdavo mėnesiais, niekas nepadėdavo - tik skalpelis biggrin.gif... o mano puskei tai net operuot reikėjo, nes dantys kreivai augo - tiesiai į žandikaulį, tia ir negalėjo išdygt...
Atsakyti
Oho blink.gif
Ačiū, Loram 4u.gif
Bandysiu tuomet patekt pas odontologus, tik baisoka truputį tie pjaustymai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 10, 08:23)
Oho  blink.gif
Ačiū, Loram  4u.gif
Bandysiu tuomet patekt pas odontologus, tik baisoka truputį tie pjaustymai  blush2.gif

baisu, bet efektyvu ir greita, kam kankintis, jei yra pagalba? g.gif
Atsakyti
Ne, tai kad aš tikrai nelinkus kankintis wink.gif Tiesiog maniau yra kitų būdų be gydytojų smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gali buti kad nuo protiniu dantu augimo temperatura jau apie tris menesius 37-37.4? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimante8609 @ 2009 05 14, 10:00)
Sveiki, gali buti kad nuo protiniu dantu augimo temperatura jau apie tris menesius 37-37.4? rolleyes.gif

Gal geriau pasidarykite kraujo tyrima ir pasirodykit gydytojui g.gif juk ne tris dienas 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš pas jus, juk dar vieną protinį turiu.
Atsakyti
rytoj darys kraujo ir slapimo tyrima unsure.gif
Atsakyti