QUOTE(given444 @ 2011 06 04, 09:26)
studiju drauge isejo is garsios firmos
nzn

Man atrodo ta drauge nutyli kazka (arba Jus). Gerai apmokamu darbu geroje vietoje pagrindinis privalumas- platus pazinciu ratas. Jei esi auksto lygio profe, su gera specialystes reputacija tai kam "iseiti i nezinia"? Net jei norejo absoliuciai veiklos sryti pakeist, nejau butina taip drastiskai elgtis? Beto, tiek uzdirbo, tiek uzdirbo, kad per kelis metus zemesniu pajamu (o geros vertejos oi kaip neblogai uzsidirba, va i Stripuli paziurim

) jau nebeturi ka valgyt, net iki tiek nusiryto? Isivaizduoju, kiek jos garderobas dirbant tokioje vietoje, kur "draugas is Londono alpsta masina pamates", turejo kainuoti, aksesuarai visokie. Vien tu dalyku atsisakius galima N metu gyvent ir zvengt, o cia vaikui maisto truksta. Gal cia toks vaizdas susidaro, nes trumpai papasakota ilga istorija, na, bet kazkaip neskamba
o siaip, pritariu auksciau issakytai minciai: mausto zmones ir valstybe vienu ar kitu budu praktiskai visi ir visur, o garsiai rekauja kad tai yra nesazininga daugiausiai tos, kuriom apmaut nepavyksta.

Man, pvz, pikta del mamu, pasikelusiu sau vaiko prieziuros pasalpas. Bet, jei buti saziningai paciai su savimi, jei as buciau turejusi tokia galimybe, tai nedristu teigt, kad nebuciau pasinaudojusi

Ir tikrai man gaila prarastu pinigu, kurios "padovanojau" SoDrai, nes turejau gryzti i darba, taigi pasalpa buvo nutraukta. Buciau turejusi galimybe kaip nors "juodai" alga gaut- irgi negaliu uz save garantuot kad nebuciau pasinaudojusi.
Sutinku, yra vienetiniai atvejai, kai zmogus ikyso kur nors nosi, pasibaisejo, sazine uzgrauze ir isejo. Bet tai tikrai vienetiniai atvejai ir baigia ji paprastai taip, kaip ta moteris, nepamenu vardo, kur pasake kad Uspaskichas algas vokeliose moka.