Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(Shoko @ 2011 06 02, 20:15)
Likus viena atsisakyčiau namo ir automobilio iškart.

Nu nesutinku visai... schmoll.gif be mašinos kaip be rankų... nes į darbą nespėčiau, nes vaiką vežu į mokyklą (grįžta pats), ir šiaip, finansinis ir patogumo klausimas visgi yra virš ...
Taip keistai skamba, kad jei jau moteris viena be vyro augina vaiką / vaikus, tai ji turi susigniaužt, susispaust ir jokio patogumo sau gyvenime neleist...
Jei atvirai, gyvenu žymiai geriau, nei tada, kai gyvenau su vyru.... rolleyes.gif nors ir viena vaiką auginu...
aišku, dirbu daug, laisvo laiko ne marios...

QUOTE(vaidicita @ 2011 06 02, 21:03)
o shoko vienai su dviem mazais vaikais be auto butu prapultis, vien i parde nuvaziuot apsipirkt- misija neimanoma pataptu. neatsisakyciau nei uz ka .

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mergiona @ 2011 06 02, 21:47)
oi, gerai-gerai virs tukstancio  verysad.gif bet tikrai pasitikiu tuo servisu, daug metu tik ten vaziuoju,

Mergiona, o išduok koks čia servisas? bigsmile.gif

QUOTE(pagyvenus @ 2011 06 02, 22:59)
Ale nepatinka kai mane mausto prirašydami daug gudrių žodžių apie nieką ir lupdami pinigus už plastiko gabalą su neaiškios paskirties degto molio įdaru  bash.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ne i tema -mano nosis nesulauzyta, vakar sugebejau pamesti masinos dokumentus ir juos vel atgauti geru zmoniu deka, neikalbejau maziausio vaiko apsikirpt, siandien neradau rytojaus skrydzio i Turkija, po to radau tai dabar jau atskvepiau lengviau.

I tema -vakar isleidom 60 lt uz vyro ir kitu vaiku krpima, 80 lt uz vaiku juros batus ir 30 lt uz rastus dokumentus. Siandien dar irgi kruva islaidu, paskutiniu pries kelione.
Papildyta:
Ai, dar del masinos.. As tik uz nauja, keisti kas 3 metus, kai baigiasi garantija. Jei likciau viena be vyro turbut taip neiseitu, todel pastaruosius kokius gerus 6 metus dirbau tam, kad valdiska gauciau. Tikiuosi, dabar artimiausio 20 metu laikotarpyje visos masinos bus tik valdiskos. Siandien paskutine diena, kada su savo masinyte vazineju, gaila atiduoti, tokia gera buvo... Per 3 metus ne lito uz remonta (aisku, neskaiciuojant privalomuju apziuru, bet ten keli simtai lt/metams).
Atsakyti
Niu ka, merginos, gero taupymo. Susitiksim po savaites smile.gif
Atsakyti
Geros kelionės, Muse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 06 03, 11:22)
Labas rytas,

30 lt uz rastus dokumentus..As tik uz nauja, keisti kas 3 metus, kai baigiasi garantija. J

tai uz dokumentus rastus atsilyginote tik 30lt g.gif del masinos naujos,kiek realiai seimu turi galimybe pirkti nauja ir keisti kas 3metus? manau labai nedaug,taii patarimas truputi nesamoningas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 06 03, 17:48)
tai uz dokumentus rastus atsilyginote tik 30lt g.gif  del masinos naujos,kiek realiai seimu turi galimybe pirkti nauja ir keisti kas 3metus? manau labai nedaug,taii patarimas truputi nesamoningas unsure.gif

čia ne patarimas, o pasidalijimas patirtim. Musės šeima tokią galimybę turi, ir daug šansų, kad kas nors, skaitantis šią temą, irgi turi tokią galimybę wink.gif Aišku, jei toks pasidalijimas būtų temoje - kaip susilopyti nailonines pėdkelnes, nes neturiu nė vieno atliekamo lito, - tai jis būtų gan ne vietoj, o čia - kaip tik wink.gif
tokiais atvejais žr. į temos pavadinimą, ir viskas pasidarys sąmoninga...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 06 03, 17:48)
tai uz dokumentus rastus atsilyginote tik 30lt g.gif  <..>

tik? o kiek reikėtų duot? kitas nieko neima, net jei duodi... tai čia dar pakankamai daug. aš ir be "kyšio" atiduočiau, nes pačiai yra tekę pajausti, ką reiškia netekt dokumentų...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2011 06 03, 18:52)
čia ne patarimas, o pasidalijimas patirtim. Musės šeima tokią galimybę turi, ir daug šansų, kad kas nors, skaitantis šią temą, irgi turi tokią galimybę wink.gif Aišku, jei toks pasidalijimas būtų temoje - kaip susilopyti nailonines pėdkelnes, nes neturiu nė vieno atliekamo lito, - tai jis būtų gan ne vietoj, o čia - kaip tik wink.gif
tokiais atvejais žr. į temos pavadinimą, ir viskas pasidarys sąmoninga...

turi galimybe bet vazineja su valdiska ir stengiasi ja gauti? tai kokia cia galimybe?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 06 03, 18:03)
turi galimybe bet vazineja su valdiska ir stengiasi ja gauti? tai kokia cia galimybe?

nu normali, o jei jūs turėtumėt galimybę gaut valdišką, irgi gi rinktumėtės tokią situaciją, argi ne?
šiaip turint daug pinigų ir norint važinėt naujom mašinom, neturint galimybės važinėt valdiška, tikrai rinkčiausi variantą pardavinėt jas po trijų metų, pasibaigus garantijai, nes naujų remontas kainuoja ŠIURPIAI DAUG.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 06 03, 18:58)
tik? o kiek reikėtų duot? kitas nieko neima, net jei duodi... tai čia dar pakankamai daug. aš ir be "kyšio" atiduočiau, nes pačiai yra tekę pajausti, ką reiškia netekt dokumentų...

duociau maziausiai 50lt,kazkaip nesamoningai man tas 30lt,o atiduociau irgi be kysio,kam man jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 06 03, 18:03)

Aš irgi stengčiausi kiek įmanoma gaut valdišką, ir važiuoju ja kiek tik gaunu.. smile.gif nes valdiška juk nieko nekainuoja! biggrin.gif ir dažniausiai būna naujut naujutėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2011 06 03, 02:16)
Taip kad tavo vietoj pardavinėčiau tą naują, nusipirkčiau dešimties metų senumo ir vargo nematyčiau, o už kainų skirtumą ne į juodo taupymo zoną pereičiau, o į balto išlaidavimo ar bent gyvenimo normaliai smile.gif

oi, jokia mano masina nauja unsure.gif senute-senute, bet kadangi tikrai naujos neipirksiu niekad, tai tinka ir sita blush2.gif

QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 06 03, 08:39)
Mergiona, o išduok koks čia servisas?  bigsmile.gif

Buividiskiu 2 (man rodos toks adresas), prie zydu kapiniu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 03 birželio 2011 - 19:41