QUOTE(vaidicita @ 2011 06 21, 23:40)
na nueinu jie klausia vaiku turi sakau turiu ir tyliu klausia kiek sakau du ir vel tyliu

klausia kiek metu pasakau ir vel tyliu

nebegrazu zmonem daugiau klausinet kitiem paaiskinu kad biliuteniu neimsiu. bet 1 darbe tik nuejau pats pirmas klausimas:
laba diena vaiku turit
as net pasimeciau
sakau laba diena turiu
sako kiek
sakau du
kiek metu
sakau 2 ir 5
sako tai kaip jus dirbt ruosiates kodel vaiku neauginat kodel tokius mazus paliekat
cia geras buvo
Na kaip jus gali į darbą priimti, visai gi pojkalbio pasiūlyta tema nepalaikote...
darbdavys: "laba diena vaiku turit"
jūsų atsakymas: "ir jums dieną labą. taip, vaikų turiu, visus du vienetus. abu sveiki, prižiūrėti. taip pat turiu vyrą. irgi sveikas. šeimos fronte esu save pilnai realizavusi. o kaip jūs? žmoną turit, vaikų? ar sveiki visi?
darbdavys: ... čia ir sužinosit ar verta su ta įmone susidėti
mano pirmas darbinis interviu.
darbdavys: "žinot, šiaip tai mes vyruko ieškom. ne tai, kad mes prieš moteris, nors pas mus čia 5 vyrai. matot, pas mus specifika tokia, kartais kokį matavimą reikia atlikti, į kaminą įlipti. o jūs, argi lipsit į kaminą"
atsakymas: "jei reiks, tai lipsiu. bet tikrai nesuprantu, ką jūs visi penki tuo metu veiksite, jeigu man, vienai merginai tarp penkių vyrų, į kaminą reiks lipti".
kai situacija įtempta ir kažkas lenda giliau, nei mano pakantumo ribos, pas mane autopilotu sarkazminis režimas įsijungia.
šiaip priėmė, antram pokalbyje padūsavę, kad tiek to kamino, bet bent jau tvarka bus, ir puodeliai švarūs. į kaminą lipau, ir ant stogo - įdomu buvo pačiai pačiupinėti viską

ir puodeliai švarūs buvo - kadangi arbatgėrio vieta mano kabinete buvo, tai jei tik palikdavo puoduką neišplautą, išmesdavau į bendrą kriauklę prausykloje. o tada valytoja ir buhalterės jiems gerokai velnių atrašydavo. ech, geras buvo darbas, kas nepasakytina apie atlyginimą
kažkaip pastebiu, kad kuo geresnis kolektyvas ir mažesnė įtampa, tuo menkesnis atlyginimas. bet, po teisybei, užauginus vaikus ir užsidirbus pensijai, norėčiau dirbti tokį darbą su tokiais žmonėmis. vat ar sugebėsiu grįžti, nežinau - prie pinigų greitai priprantama
ir su vyru nesutariau - nušveitė sienas ir liepė perglaistyti. luboms padarė "nuolaidą". eina sau - ryt visas vakaras gruntavimui, paskui diena glaistymui. net neįsivaizduoju kur įtarpuoti tą dieną - du joninių festivaliai ant nosies. po to vaikai į stovyklas, o mums darbe joninių šventė. po stovyklos vaikai į kaimą. be sūnaus neglaistysiu iš principo

gal reiks jam kaimą "atšaukti"