Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 06 22, 11:38)
drinks_cheers.gif
Visiškai sutinku.

Studentiškais metais teko ir valytoja padirbėt ir lėktuvų catering'e  ax.gif  bet gi nerašiau to siekdama dabartinio darbo ir nerašyčiau ateity keisdama, jei prireiks.
Šian sužinojau, kad būsiu pakelta pareigose  topsecret.gif  sokiai.gif

Mokyklos laiku pastininkes darbo irgi nerasau blush2.gif

saunuole, sveikinu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2011 06 22, 13:14)
Sveikos,

O mano vaikai kazkaip netrukde pastarajam darbdaviui. CV buvo rasyta, kad dirbu .. iki dabar, nors buvau motinystes atostogose. Kvietima i poklabi gavau gal po 3 geru savaiciu po CV priemimo laiko.

o rasei pagal skelbima ar "na ura"?
Atsakyti
Sveikos dar karta,

Mokymai siai dienai baigti, kelione i Zeneva atsaukta, nes pila kaip is kibiro, vakarieniaut neisiu, nes brangu ko tai cia, galim paplepeti. Bus norinciu?

Mergiona, visi rimti mano gyvenimo darbai rasti pagal skelbimus Lietuvos Ryte. Jokiu pazinciu, jokiu fiti miti. Na, isskyrus viena, kai su drauge pardavinedavome geles Laisves alejos kavinese vakarais.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 06 22, 18:07)
Sveikos dar karta,

Mokymai siai dienai baigti, kelione i Zeneva atsaukta, nes pila kaip is kibiro, vakarieniaut neisiu, nes brangu ko tai cia, galim paplepeti. Bus norinciu?

ja, yra 4u.gif
Man taip pasisekė. Šakės. Vis planavom, kaip į 4000 Lt įsipaišyti į rugsėjo atostogas...Jau svarstėm į Vokietiją pašokt. Apsidairyt, pasižmonės, pasaulio pamatyt.. Ir staiga viena draugė pakvietė pasisvečiuoti į Belgiją 4u.gif Apgyvendina, auto duoda (blogiausiu atveju nuomosimės). Ir spinduliu nuo namų gali apžiūrinėti. Ir pačią Belgiją, Vokietiją, Prancūziją wub.gif Nu kažkoks tai visiškas leeedas. Nu nerealiai. Vaikus sutarėm paliksim pas senelius. Šiandien arba ryt užsakinėju bilietus skrydžiui. Kažkur 500-600 Lt dviems į abi puses. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 22 birželio 2011 - 18:59
Shoko, o negaila vaiku palikt? Man kazkaip atrodo nesazininga, kad vaikai atsotogu neturi, juolab, kad nemazi tavo vaikai, na, ne leliukai. Pas senelius, aisku irgi atostogos, nu bet as negaliu taip. Ir taip daug dirbam, o cia dar ir atostogaut be ju...

As tai dar siandien dirbsiu, susitariau neuzilgo trumpa susitikima su vienu asmeniu is HQ, stringa man ten keli projektai, bandysim prie vyno taures paskubint. Bet kaip as nemegstu tokiu dalyku. Ne veltui. Siandien gavau savo ivertinima (pries mokymus milijona visokiu protingu testu atlikinejome), tai as 100 intravertas, plius dar visokiu tokiu savybiu. tai sedziu ir galvoju, ar bandyti pasikeisti (nors visa esybe priesinasi, nes pati myliu save tokia, kokia esu), ar ka daryti... Nes darbui kuri atlieku tinku idealiai, bet nezinau ar tinku i komanda ir jei galvojant apie ateiti, tai jokios karjeros, nes man mieliau dirbti su popieriais, faktais, pagal griezta plana, o ne su zmonemis... Aisku, nieko naujo tas tyrimas neparode, ir taip zinojau, ale vistiek papildomu minciu sukele...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 06 22, 21:02)
Shoko, o negaila vaiku palikt? Man kazkaip atrodo nesazininga, kad vaikai atsotogu neturi, juolab, kad nemazi tavo vaikai, na, ne leliukai. Pas senelius, aisku irgi atostogos, nu bet as negaliu taip. Ir taip daug dirbam, o cia dar ir atostogaut be ju...

Na, kaip g.gif Kaip ir gaila, bet atostogas bendras turėsim. Jau ir birzelio pradzioj buvom kartu prie juros ir dar savaitei rugpjuti paleksim. Tik mes tryse. Be vyriškosios namų pusės. Palepinsiu aš jas 4u.gif Visi vakarai, savaitgaliai pilnumoj kartu. Net apsipirkti i Vilnių vežuosi kartu. Joginamės kartu. Kartu, kartu,kartu biggrin.gif Senelių irgi labai pasiilgsta. Be to, vyresnioji labai stropi, nenori mokykloj visos savaitės praleist, kad neatsiliktų. Ir dar.. draugė su vyru neturi vaikų. verysad.gif Ilgai pasakot, bet geriau jų nesivežti. O mažoji sutinka su viskuo, by tik sesė būtų.
Jau ir taip nemažai mačiusios. Čia su sąžine tariuosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2011 06 22, 21:02)
nors visa esybe priesinasi, nes pati myliu save tokia, kokia esu

Nu ir bravo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 22 birželio 2011 - 20:23
Na gal tada smile.gif

Uzjauciu drauge, zinau ka tai reiskia. Balionelis.

Nu ka, einu i ta susitikima dantis sukandusi. Bandysiu amerikietiska sypsena uzsideti. O miego jau mirtinai noriu.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 06 22, 21:19)
Nu ka, einu i ta susitikima dantis sukandusi. Bandysiu amerikietiska sypsena uzsideti. O miego jau mirtinai noriu.

O aš miegot. Sėkmės ax.gif
Atsakyti
Kur visos?

Siandien man jau visai smagu tuose mokymuose smile.gif, ryt kazin ar benoresiu namo vaziuot?

Juokauju, aisku noresiu, pasiilgau visu labai.
Atsakyti
Dirbam dirbam visos.
Pavargau.
Nusipirkom jau bilietukus 662.50 Lt. Ūra.
Atsakyti
Darbo valandos baigesi jau.

Man dar liko paskutine vakariene, ir pagaliau ryt namo smile.gif
Atsakyti
Paskutinė vakarienė lotuliukas.gif

kažkaip nesirašo, matyt, jaučiasi artėjančio egzamino niarvas... o ir netaupi aš visai pasidariau, ir neišlaidautoja, tokia per vidurį...
pažiūrėsim, kiek savaitgalio pasibuvimas bebrusuose kainuos, daug ar nedaug, nebepamenu kainų. ir tikiuosi, kad nelis KIAURAI, vakar dar rodė meteo.lt kad lis kiaurai, šiandien jau rodo, kad šeštadienį nelis, o gal išvis nelis ,a? bigsmile.gif Man gi žemuogių reikia dar prisirinkt užsišaldymui, tai peršlapusios nelabai tam tinka...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2011 06 23, 19:18)
Man gi žemuogių reikia dar prisirinkt užsišaldymui, tai peršlapusios nelabai tam tinka...

Ta pačia tema..Kiek priaugo pas mane špinatų blink.gif O lia lia. Vakar užsišaldžiau keturis maišelius. Dar privalomai reikia mažais plasmasiniais indukais trintų uogų užsišaldyt. Žiemą eina labai gerai. Tik va bėda-reik šaldiklio papildomai g.gif Anksčiau ar vėliau reiks jį pirkti. verysad.gif
O vedžiodama šunis pievoj radau rugštynių. Rytoj užsivakuosiu keleta stiklainėlių. Kaip taisyklė daugiau neprireikia.
Na, argi mes netaupios? bigsmile.gif
Po savaites atlyginimai. Kol kas dar turiu pinigų šiek tiek. PAŽANGA. smile.gif Kaip ir kas mėnesį susidarysiu sąrašiuką, ką reik būtinai susipirkti, gavus pinigų. Taigi diiidelė suma dingsta per kelias dienas, gavus atlyginimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 23 birželio 2011 - 19:02