QUOTE(Mergiona @ 2011 06 21, 23:27)
Na, savaite gal, bet skelbimas buvo iki vakar galiojantis, tai kazkaip tikejausi, kad atinks ir atrasys tinkamom snd.
Arba labai jau blatna vieta ir konkursas tik del akiu

Tokiu atveju dar neprarasčiau vilčių. Kokią savaitę dar gali laukti.
QUOTE(vaidicita @ 2011 06 21, 23:40)
mergiona, pusmeti siuntejau CV su vaiko atpstogu prierasu , niekas neskambino. kol gavau nemokama konsultacija is vienos moteriskes, dirbancios personalo vadove. sake trink savo vaikus ir atostogas ir neesme kiek dirbai kiek atostogavai
nu nieko sau... pas mane tarpas ten, kur vaiką auginau. niekam neužkliuvo. Nors kita vertus, aš tuo metu studijavau, tai prie studijų nėra tarpo. Nes pas mane nuo pat antro kurso ir darbas, ir mokslai lygiagrečiai eina. Motinystės atostogų buvau išėjus tik nuo darbo.
QUOTE(stripulis @ 2011 06 22, 00:48)
jūs geriau man parašykit, kaip pradėt dirbt, jei gyvenimas neverčia - turiu planą chuliganą išverst juodraštį per penkiolika dienų, bet gyvenimas (to byš sutartis) manęs neverčia to daryt... bet galėčiau užtat ramiai visą mėnesį ilsėtis ir tris mėnesius knygos taisymui skirt... bet neverčia gyvenimas... tai sėdžiu ir skaitinėju piniginės temas bei čia rašinėju 
galėčiau kaip anksčiau sakyt, kad reik dirbt, nes paskui neišsimiegosiu, bet mano madam tokia savarankiška, kad aš galiu pamiegot ramia galva diena porą val, aprūpinus jos gamtinius poreikius prieš tai (nu gerai, bus koks zbitkas, šiandien pridarė man sūrių kepimo miltelių - sumaišė druską su jais, bet tai čia baika palyginus su pora valandų gero miego), taip kad tokio pobūdžio spyris sau į sėdimąją irgi nebeveikia...

galėčiau kaip anksčiau sakyt, kad reik dirbt, nes paskui neišsimiegosiu, bet mano madam tokia savarankiška, kad aš galiu pamiegot ramia galva diena porą val, aprūpinus jos gamtinius poreikius prieš tai (nu gerai, bus koks zbitkas, šiandien pridarė man sūrių kepimo miltelių - sumaišė druską su jais, bet tai čia baika palyginus su pora valandų gero miego), taip kad tokio pobūdžio spyris sau į sėdimąją irgi nebeveikia...
Stripuli, o kodėl tu nedirbi dieną, jei dukra jau savarankiška ir gali pažaist viena? kodėl dieną reikia miegoti, o naktį dirbti? kodėl ne normaliu ritmu?