Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Maryem @ 2011 06 02, 11:28)
Jei jum 10 val darys punkcija, tai gal mes tada veliau kokia 10,30 vaziuosim, nes ir man sake apie 10 val. atvaziuoti smile.gif

Ne punkcija o isodinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 02, 11:27)
Pradzioje leidausi po 75, tik reik ziureti kiek dienu, nes neatsimenu, o po to padidino iki 112,5, va tada ir prasidejo  augimas (pas mane PKS) siaip mes neplanavom IVF, bet kai gavosi nemazas derlius, daktaras pasiule pora variantu ar viska baigiam, ar darom  IVF, pamastem-sutikom, o va dabar ka turim, reik laukti tik geros pabaigos...viskas neplanuota, l. greitai vyksta, vos speju susivokti  smile.gif

Nuo to tik geriau, nes mažiau nervų. Net neabejoju, kad ši maža avantiūra turės gražią pabaigą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 02, 12:27)
Pradzioje leidausi po 75, tik reik ziureti kiek dienu, nes neatsimenu, o po to padidino iki 112,5, va tada ir prasidejo  augimas (pas mane PKS) siaip mes neplanavom IVF, bet kai gavosi nemazas derlius, daktaras pasiule pora variantu ar viska baigiam, ar darom  IVF, pamastem-sutikom, o va dabar ka turim, reik laukti tik geros pabaigos...viskas neplanuota, l. greitai vyksta, vos speju susivokti  smile.gif

Man is karto paskyre po 112,5 ...kiausides linke i policistiskuma...labai idomu kas uzaugs, nes cia pirma mano stimuliacija...
O kad jums viskas taip greitai vyksta, tai tik dar geriau, nespeji susivokti, prisigalvoti, o va ziurek ir rezultatas geras tuoj bus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 02, 10:30)
Ne punkcija o isodinima  smile.gif

turiu galvoje viena, o pirštai rašo kita lotuliukas.gif tavo stimuliacija tikrai kas ispudinga!
Atsakyti
mergaites pasakysiu ka as padariau,dabar taip gailiuosi,kad susigadinau visa diena sad.gif
nusipirkau testa ir pasidariau ji,o jis parode tik I
bet gal per anksti dar,tikriausiai per anksti,nuteikineju save,kokia begeda as ,kad nepalaukiau,pykstu ant saves sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 02, 10:28)
mergaites pasakysiu ka as padariau,dabar taip gailiuosi,kad susigadinau visa diena sad.gif
nusipirkau testa ir pasidariau ji,o jis parode tik I
bet gal per anksti dar,tikriausiai per anksti,nuteikineju save,kokia begeda as ,kad nepalaukiau,pykstu ant saves sad.gif

o kelinta diena tau po isodinimo?
Papildyta:
Adrija ,matau esi prisijungus,labutis.Kaip jautiesi,ar karsciai nekankina,kaip seip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 06 02, 01:47)
o kelinta diena tau po isodinimo?
Papildyta:
Adrija ,matau esi prisijungus,labutis.Kaip jautiesi,ar karsciai nekankina,kaip seip savijauta?

Ir as norejau klaust kelinta diena po isodinimo? ax.gif

Labutis, Sonny, skaitineju, bet nedaug rasau. Jauciuos ivairiai- viena diena geriau, kita blogiau.. Karstis nelabai kankina, as megstu siluma, bet stengiuos labai tam karstyje nebuti. Kita savaite einu pas daktare. Tokios ir naujienos.. blush2.gif

Kaip Tu gyveni? Jautiesi? 4u.gif

Uz visas spaudziu kumstukus, mergaites! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 06 02, 10:52)
Ir as norejau klaust kelinta diena po isodinimo?  ax.gif

Labutis, Sonny, skaitineju, bet nedaug rasau. Jauciuos ivairiai- viena diena geriau, kita blogiau.. Karstis nelabai kankina, as megstu siluma, bet stengiuos labai tam karstyje nebuti. Kita savaite einu pas daktare. Tokios ir naujienos..  blush2.gif

Kaip Tu gyveni? Jautiesi?  4u.gif

Uz visas spaudziu kumstukus, mergaites!  wub.gif

Pirmiausiai prisidedu prie Adrijos kumsteliu ir spaudziu saviskius,kad visoms pasisektu nestuke.gif
Na as tai zinok kazkaip irgi viena diena blogiau kita geriau,daugiau problemu gal su skradziu-seip lyg pykintu ,pavalgau -sustoja,toks jausmas kaip visada po gero baliuko buciau,valgyt norisi,bet i burna niekas neina lotuliukas.gif Labiausiai laukiu kada jau tos krutis prades dideti lotuliukas.gif turiu dar viena problema,vyras jau seniai nupirko kelione poilsine birzelio pabaigoje i Ispanija(gimtadienio proga ax.gif ),mums kaip tik bus prasidejus 13sav, net nezinau kaip dabar daryt-sakiau Treiso reiks pasiklausti,ka jis patars,nes juk norisi ir juroje pasimaudyti ir plezia pagulet(na asku ne per pati saulekaiti).
Kazi o kaip ela musu laikosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 02 birželio 2011 - 12:04
Sveikutes 4u.gif
Bandysiu nedrasiai jungtis prie jusu.Manpadare 2 IUIir abi baigesi nesekmingai-siandien atejo prakeiktos mm. Norejau pasiteirauti ar manapsimoka skambintis ir registruotis i klinika?O gal neberegistruoja,nes jei neklsytu visa klinika nuo liepos iseina atostogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 02, 12:26)
Sveikutes 4u.gif 
Bandysiu nedrasiai jungtis prie jusu.Manpadare 2 IUIir abi baigesi nesekmingai-siandien atejo prakeiktos mm. Norejau pasiteirauti ar manapsimoka skambintis ir registruotis i klinika?O gal neberegistruoja,nes jei neklsytu visa klinika nuo liepos iseina atostogu g.gif

O tu esi buvusi jau pas Treijsą? Pirmo vizito metu jis apžiūri paprastai ir padaro trūkstamus tyrimus (ne dokumentus, kaip kad buvau parašiusi) doh.gif biggrin.gif . Jei taip ir niekas netrukdo startui, pabandyk pasiskambinti, gal ryt ir priims ir galėsit pradėti stimuliaciją.

wingele, egk, prisiduokit, nes neramu darosi dėl jūsų tylos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 02 birželio 2011 - 12:44
Sveikos, turiu klausimeli, kur geriau issikeisiti eurus i latus? ar Lietuvoje ar Latvijoje?
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 02, 13:39)
O tu esi buvusi jau pas Treijsą? Pirmo vizito metu jis apžiūri paprastai ir padaro trūkstamus tyrimus (ne dokumentus, kaip kad buvau parašiusi) doh.gif  biggrin.gif . Jei taip ir niekas netrukdo startui, pabandyk pasiskambinti, gal ryt ir priims ir galėsit pradėti stimuliaciją.

wingele, egk, prisiduokit, nes neramu darosi dėl jūsų tylos.

Ne,as dar nesu buvusi pas Treisa.Pries sia antraja inseminacija norejau jau darytis IVF bet vyras buvo pries ir vis ikalbinejo dar bandyt.Taciau ir vel rezultatas nulinis.
dabar skambinti kaip ir beprasmiska kaip supratau is informacijos pirmame puslapyje,nes siandien man 1c.d. doh.gif
Atsakyti