Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 02, 14:02)
Ne,as dar nesu buvusi pas Treisa.Pries sia antraja inseminacija norejau jau darytis IVF bet vyras buvo pries ir vis ikalbinejo dar bandyt.Taciau ir vel rezultatas nulinis.
dabar skambinti kaip ir beprasmiska kaip supratau is informacijos pirmame puslapyje,nes siandien man 1c.d. doh.gif

manau gali skambinti ir klausti kada gali užregistruoti pirmam vizitui. Gal iki jų atostogų spėtum pasikonsultuoti ir gal tau gydytojas planą kažkokį padėliotų, turėtum aiškesnę situaciją ant rankų 4u.gif

mill, neteko keisti valiutos, todėl atsakyti negaliu. Bet žinau, kad kažkas klinikoje atsiskaitinėjo ir eurais. Gal tu perklausk pas juos ar galima būtų eurais atsiskaityti. Beje, dabar galima kortele braukti klinikoje. Nereikia grynų vežtis. Tai gal ir iš kortelės ir eurais atsiskaitytum (nors siūlau pasitikslinti banke ar tikrai nusiimtu nuo kortelės eurai latvijoje latais) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 02, 14:15)
manau gali skambinti ir klausti kada gali užregistruoti pirmam vizitui. Gal iki jų atostogų spėtum pasikonsultuoti ir gal tau gydytojas planą kažkokį padėliotų, turėtum aiškesnę situaciją ant rankų  4u.gif

Aciu bandysiu skambintis ir zengti pirma zingsni kuris toks nedrasus,nes nieko nesuprantu apie IVF blush2.gif
Atsakyti
Keberiokst, ar dar tebegeri emzymus? po kiek geri? Nes as TIEK prisiskaiciau, o kai isodinima planuojam su snaigutem rugsejo men., reikia jau pradet gerti... ax.gif
Atsakyti
no,man isodino 3 dienu emrioniukus praeita ketvirtadieni,bet nenuleidziu nosies;*
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 02, 09:11)
Na mergaite prisiduodu ir as, vakar man buvo punkcija, ispunktavo 19, o sios dienos naujienos apsivaisino 9, ajai sirdele dreba kaip, blush2.gif  tikiuos ir toliau viskas vyks sklandziai lotuliukas.gif  jeigu viskas gerai sest. isodinimas  smile.gif
man ir l. idomu kaip wingele, vakar is jos jokiu ziniu verysad.gif

pasakyk man prasau kodel tau tokia ilga schema taike? kiek foliuku buvo priauge per pirma vizita po savaites? As cia dar visaip save bandau raminti kad gal pas mane daugiau priaugs nei vakar rado (4), nors ir daktaras sake kad jau nepriaugs.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 02, 14:20)
Aciu bandysiu skambintis ir zengti pirma zingsni kuris toks nedrasus,nes nieko nesuprantu apie IVF blush2.gif
visos mes kažkada žalios buvom.. jei kas domina klausk, bandysim apšviesti mirksiukas.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 02, 14:33)
no,man isodino 3 dienu emrioniukus praeita ketvirtadieni,bet nenuleidziu nosies;*

anksti dar NT buvo 4u.gif nosiuką aukštyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 02, 15:33)

Suprantu tavo nekantrumą, pačiai tai penkis kartus teko patirti, bet...kad testą daryti nepraėjus nei savaitei nuo įsodinimo (skaičiuojasi paromis - pas tave dabar 7 para) blink.gif doh.gif
Siūlau apsišarvuoti kantrybe, palaukti dešimtos paros ir daryti HCG. Primenu, net ir tada testas gali neparodyti II jeigu HCG mažesnis. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 02, 14:37)
pasakyk man prasau kodel tau tokia ilga schema taike? kiek foliuku buvo priauge per pirma vizita po savaites? As cia dar visaip save bandau raminti kad gal pas mane daugiau priaugs nei vakar rado (4), nors ir daktaras sake kad jau nepriaugs.

žinok ne kiekyje esme, o kokybėje. Na ir kas, kad kartais išpunktuoja 20 kiaušialąsčių, o iš tų 20 normaliai dalinasi tik kokie 4.. tikrai nurimk ir kelk nosiuką aukštyn. Jei gražiai viskas dalinsis ir gerai kibs, per kelis kartus gali tapti daugiavaike mamyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 02, 12:33)

Ne ,na tu duodi nekantruole doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 06 02, 14:08)
Ne ,na tu duodi nekantruole doh.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 06 02, 12:32)
Keberiokst, ar dar tebegeri emzymus? po kiek geri? Nes as TIEK prisiskaiciau, o kai isodinima planuojam su snaigutem rugsejo men., reikia jau pradet gerti...  ax.gif

Geriu,as du kart per diena po 3 tabletkas.Cia man taip Bykova liepe,kai paklausiau ar nereiketu.

Nors siaip priklausomai nuo situacijos-jei buciau nieko neklausus,buciau gerus 3x3,nes berods ir anotacijoj tokia doze zymima.Galima ir 3x5,bet cia jau gal didesniems nukrypimams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 02, 14:46)
žinok ne kiekyje esme, o kokybėje. Na ir kas, kad kartais išpunktuoja 20 kiaušialąsčių, o iš tų 20 normaliai dalinasi tik kokie 4.. tikrai nurimk ir kelk nosiuką aukštyn. Jei gražiai viskas dalinsis ir gerai kibs, per kelis kartus gali tapti daugiavaike mamyte  mirksiukas.gif

Na zinok as pritariu Rutej, man kai pasake kad ispunktavo 19, kazkaip keista nuotaika uzpludo, nes tiek nesitikejau. Matai mes gi tik stimuliavomes, neplanavom IVF, tikslas buvo kad uzaugtu 1-3 folikulu ir daryti IUI, tai kai leidausi po 75, man visai neaugo, o kai padidino doze tada va kas gavosi, todel taip daug d. reikejo leistis gonali, nes nebebuvo kur detis...
Atsakyti