Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Sveikos. Skubu prisiduoti, nes buvau dingusi. Nuo uzvakar vakaro isgyvenau nesamoniu daugybe. Vakare pakilo temperatura 37,6, nakti vemiau doh.gif Vakar visa diena prasikamavau su neaiskiais pilvo skausmais ir auksta temperatura 38,7, kosmaras kazkoks verysad.gif , o juk sodinimas ant nosies, verysad.gif nuo nervu temperatura nekrito as taip manau. Vakare velai jau jos stebuklingai neliko, bet pilvo skausmai liko unsure.gif Treijsas pokalbiu telefonu pats nesuprato kas man darosi.
Bet, siandien 8.30 mes jau sedejome LV ir apziurejo, neaikus pilvukas, neaisku kodel tokia unsure.gif temp., nors siryt tik 37,2 tebuvo. Padare pilna kraujo tyrima, nieko baisaus nerodo. Ryte nuvykus pasake, kad telikes vienas nekoks 6 lasteliu sodinimui. Kol laukem kraujo tyrimu su MB verkem ir bandem juokauti rolleyes.gif Nejaugi taip nesisekant nuo pat pradziu net nepabandysim dirbtino apvaisinimo g.gif
Gryzom su tyrimais, sako sodinam bet mane reikia stebeti ir guleti. Na pagulde sodinimui, ogi is vieno 6 lasteliu patapo 7 lasteliu ir vakarykstis antras is 3 lasteliu pasidare 5 lasteliu. Pasiule abu ir sodinti...
dabar turim du kleckiukus pilvelyje, na is to vieno nekoks sansas, bet kad jau ir taip cia pas mane stebuklai nuo pat pradziu visko, gal ir dabar stebuklas ivyks biggrin.gif
Aciu mergaites uz palaikyma, dieve kaip dabar gera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 06 02, 02:02)
Pirmiausiai prisidedu prie Adrijos kumsteliu ir spaudziu saviskius,kad visoms pasisektu nestuke.gif
Na as tai zinok kazkaip irgi viena diena blogiau kita geriau,daugiau problemu gal su skradziu-seip lyg pykintu ,pavalgau -sustoja,toks jausmas kaip visada po gero baliuko buciau,valgyt norisi,bet i burna niekas neina lotuliukas.gif Labiausiai laukiu kada jau tos krutis prades dideti lotuliukas.gif turiu dar viena problema,vyras jau seniai nupirko kelione poilsine birzelio pabaigoje i Ispanija(gimtadienio proga ax.gif ),mums kaip tik bus prasidejus 13sav, net nezinau kaip dabar daryt-sakiau Treiso reiks pasiklausti,ka jis patars,nes juk norisi ir juroje pasimaudyti ir plezia pagulet(na asku ne per pati saulekaiti).
Kazi o kaip ela musu laikosi g.gif

Ziurek kai jausies, bet as manau, kad galis skristi. Aisku, dar pasiklausk daktaro ir atsargiai su saulute! ax.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 02, 04:16)

Viltuze, papasakosiu Tau paguodai- viena mano pazistama (siuo metu besilaukianti po snaiguciu) buvo tokia pat nekantri ir pradejo NT maratona 7-a d. po isodinimo- nerode, 8d.- nerode, 9d.- nerode, o 10d. parode nerysku vaiduokliuka, kuriam dabar jau kokia 13savaiciu. Sekmes, mergyt, ir nenukabinam nosies! thumbup.gif

QUOTE(wingele @ 2011 06 02, 04:35)
Sveikos. Skubu prisiduoti, nes buvau dingusi.

Oho kokia istorija, svarbiausia, su gera pabaiga! Ramaus Tau laukimo ir graziu II ! wub.gif
Atsakyti
Na jo wingele nebloga tavo istorija, bet pabaiga manau bus tikrai nestuke.gif negali buti net kitaip, nes ir taip daug prisinervavai, saugok dabar save 4u.gif
Laikau uz tave kumstukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 06 02, 15:35)
Sveikos. Skubu prisiduoti, nes buvau dingusi. Nuo uzvakar vakaro isgyvenau nesamoniu daugybe. Vakare pakilo temperatura 37,6, nakti vemiau doh.gif  Vakar visa diena prasikamavau su neaiskiais pilvo skausmais ir auksta temperatura 38,7, kosmaras kazkoks verysad.gif , o juk sodinimas ant nosies,  verysad.gif nuo  nervu  temperatura nekrito as taip manau. Vakare velai jau jos stebuklingai neliko, bet pilvo skausmai liko  unsure.gif  Treijsas pokalbiu  telefonu  pats nesuprato kas man darosi.
Bet, siandien 8.30 mes jau sedejome LV ir apziurejo, neaikus pilvukas, neaisku kodel tokia  unsure.gif temp., nors siryt tik 37,2 tebuvo. Padare pilna kraujo tyrima, nieko baisaus nerodo. Ryte nuvykus pasake, kad telikes vienas nekoks 6 lasteliu sodinimui. Kol laukem kraujo tyrimu su MB verkem ir bandem juokauti  rolleyes.gif Nejaugi taip nesisekant nuo pat pradziu net nepabandysim dirbtino apvaisinimo  g.gif
Gryzom su tyrimais, sako sodinam bet mane reikia stebeti ir guleti. Na pagulde sodinimui, ogi is vieno 6 lasteliu patapo 7 lasteliu ir vakarykstis antras is 3 lasteliu pasidare 5 lasteliu. Pasiule abu ir sodinti...
dabar turim du kleckiukus pilvelyje, na is to vieno nekoks sansas, bet kad jau ir taip cia pas mane stebuklai nuo pat pradziu visko, gal ir dabar stebuklas ivyks  biggrin.gif
Aciu mergaites uz palaikyma, dieve kaip dabar gera  bigsmile.gif

Wingele tikrai su tavimi cia kazkokie ciudai vyko verysad.gif bet svarbu, kad viskas lyg ir pasitaise smile.gif spausiu uz jus ir jusu maziukus, kad tik isitvirtintu ir pasiliktu 4u.gif ramybes ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Wingele, privargai su tom temperaturom, bet svarbiausia, kad jau du kleckiukai yra pilvelyje, dabar ramaus laukimo ir issvajoto rezultato! 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites smile.gif
Dabar tik perskaiciau ka priraset per tas dienas:
asstukas na ir derlius pas tave, sveikinu labiausiai 4u.gif
vilte-kns nu nu nu tau nono.gif nono.gif , man siandien Baiba net labai aiskiai pasake, jokiu testu tik HCG, kuris bus birzelio 13d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 06 02, 16:21)
Aciu mergaites smile.gif
Dabar tik perskaiciau ka priraset per tas dienas:
asstukas na ir derlius pas tave, sveikinu labiausiai 4u.gif
vilte-kns nu nu nu tau nono.gif  nono.gif , man siandien Baiba net labai aiskiai pasake, jokiu testu tik HCG, kuris bus birzelio 13d.  ax.gif

wingele ..... skaiciau su siaubu, ka prirasei unsure.gif
Bet pabaiga - neitiketina !!! Zinok tikiu, kad viskas bus thumbup.gif nestuke.gif
To jums linkiu is visos sirdies , tikrai to nusipelnet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 02, 13:39)

wingele, egk, prisiduokit, nes neramu darosi dėl jūsų tylos.

Aš vakar vėlai parsiradau, tai ir nebeparašiau blush2.gif
Mano naujienos sakyčiau neblogos ax.gif Pas mane cistos, tirštos ir į piktybines nepanašios. Nusipirkau vaistų už 600 litų doh.gif gerai, kad turėjau, tai sakau gal sveiki nauji papai užaugs, ne tik kad cistos mažės hihihi.gif

Wingele, svarbiausia kad jau daber esi su mažyliais savo 4u.gif

asstukas, nu derlius thumbup.gif

LediDiDi, laukiu tavo gerų naujienų rytoj mirksiukas.gif

O viltei-kns tai nono.gif

Sėkmės ir visoms kitoms mergaitėms kurios dar tik pradeda stimuliaciją arba jau artėja prie finišo tiesiosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 02, 07:07)
Aš vakar vėlai parsiradau, tai ir nebeparašiau blush2.gif
Mano naujienos sakyčiau neblogos ax.gif Pas mane cistos, tirštos ir į piktybines nepanašios. Nusipirkau vaistų už 600 litų doh.gif gerai, kad turėjau, tai sakau gal sveiki nauji papai užaugs, ne tik kad cistos mažės hihihi.gif

Nu super! Gerai, kad tik cistos, kurias isnaikinsi! Linkiu nauju papu be cistu! mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 06 02, 18:19)
Nu super! Gerai, kad tik cistos, kurias isnaikinsi! Linkiu nauju papu be cistu!  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Ištikrųjų tai laaabai džiaugiuosi, kad tik tiek ax.gif Ir nesiūlo operuoti thumbup.gif Sakė jei būtų skystos, tada gal punktuotų, o dabar tik VAISTUKAI, kad ir brangūs, bet tiek jau to, išsimokėsiu hihihi.gif

Kaip tu laikaisi? Gal jau matosi pilvelis?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 02, 07:24)
Ištikrųjų tai laaabai džiaugiuosi, kad tik tiek ax.gif Ir nesiūlo operuoti thumbup.gif Sakė jei būtų skystos, tada gal punktuotų, o dabar tik VAISTUKAI, kad ir brangūs, bet tiek jau to, išsimokėsiu hihihi.gif

Kaip tu laikaisi? Gal jau matosi pilvelis?

Ir as labai uz Tave dziaugiuosi!!! thumbup.gif Pati puikiai zinau kaip uzknisa tos operacijos, be to ir gulet onkologiniam skyriui- duoda per spegenis doh.gif

Aciu, kad teiraujiesi! wub.gif Na mano pilvelis tikrai didesnis nei pries visas proceduras, bet man jis per visas stimuliacijas kaip issipute, tai vis nesumazeja mirksiukas.gif Nors meluoju, kadangi matuojuos ji kiekviena antradieni, pastebejau, kad si antradieni ir svoris buvo 1kg pakrites ir pilvelio apimtis 1,5cm sumazejo, bet dabar vel viskas i vezias grizo. Jau pastebejau, kad rankos tinti pradejo, tai matyt, ir visa patinstu siek tiek per ta karsti. Stengiuosi vartoti daug vandens- norma 2l./d, nuo jo oda pagrazejo, rauksles aplink akis sumazejo, nuotaiku kaita kamuoja, kartais papykina, bet tikrai nesiskundziu! Labai linkiu Jums visoms kuo greiciau tai patirti! nestuke.gif

Siunciu Jums po mazuti virusiuka! Labai jais nesisvaistau iki 12sav., bet po mazyti galiu mirksiukas.gif

2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 06 02, 18:33)
Ir as labai uz Tave dziaugiuosi!!!  thumbup.gif Pati puikiai zinau kaip uzknisa tos operacijos, be to ir gulet onkologiniam skyriui- duoda per spegenis  doh.gif

Aciu, kad teiraujiesi!  wub.gif Na mano pilvelis tikrai didesnis nei pries visas proceduras, bet man jis per visas stimuliacijas kaip issipute, tai vis nesumazeja  mirksiukas.gif Nors meluoju, kadangi matuojuos ji kiekviena antradieni, pastebejau, kad si antradieni ir svoris buvo 1kg pakrites ir pilvelio apimtis 1,5cm sumazejo, bet dabar vel viskas i vezias grizo. Jau pastebejau, kad rankos tinti pradejo, tai matyt, ir visa patinstu siek tiek per ta karsti. Stengiuosi vartoti daug vandens- norma 2l./d, nuo jo oda pagrazejo, rauksles aplink akis sumazejo, nuotaiku kaita kamuoja, kartais papykina, bet tikrai nesiskundziu! Labai linkiu Jums visoms kuo greiciau tai patirti!  nestuke.gif

Siunciu Jums po mazuti virusiuka! Labai jais nesisvaistau iki 12sav., bet po mazyti galiu  mirksiukas.gif

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Čiumpu aš tavo virusiuką ateičiai thumbup.gif
Atsakyti