Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(ptashka @ 2011 07 05, 21:58)
As kai pagalvoju, mano bandomasis nuo vestuvinio skyresi 180 laipsniu kampu  biggrin.gif Bandomasis veidrodyje atrode visai nieko, o kai atnesiau vestuviu ryta visazistei foto, nes tuo paciu priesvestuvinei fotografavausi, ji pati be jokiu nurodymu perdare biggrin.gif Taigi isvada - pasibanyti tikrai verta. Nors zmogus mane jau ne karta daze ir atrodo zino, kas tinka, be to pavyzdziu, ko mazdaug noreciau, atnesiau, bet kartais pasirodo, kad butent tas makiazas ar tas atspalvis tau visiskai netiko.

ptashka-nuostabiai atrodei thumbup.gif

man kai dare makiaza visaziste tik susukavo antakius ir juos paryskino thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos smile.gif ech, mano diena jau praejo ax.gif makiaza dare Birute Pajediene, suuuperrrrrr, pasakiskai, nerealiai...truksta zodziu tiesiog, visi pribegdavo ir sake kaip pritrenkenciai padazyta buvau 4u.gif
dariausi bandomaja, bet siulyciau db panelem nesidaryt nes tik pinigeliai veltui ismesti, ji jus TIKRAI padarys ta diena pacia graziausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 05, 20:58)
As kai pagalvoju, mano bandomasis nuo vestuvinio skyresi 180 laipsniu kampu  biggrin.gif Bandomasis veidrodyje atrode visai nieko, o kai atnesiau vestuviu ryta visazistei foto, nes tuo paciu priesvestuvinei fotografavausi, ji pati be jokiu nurodymu perdare biggrin.gif Taigi isvada - pasibanyti tikrai verta. Nors zmogus mane jau ne karta daze ir atrodo zino, kas tinka, be to pavyzdziu, ko mazdaug noreciau, atnesiau, bet kartais pasirodo, kad butent tas makiazas ar tas atspalvis tau visiskai netiko.

Atrodote labai gražiai. Aš šiaip džiaugiuosi, kad dariausi bandomąjį, nors jis visiškai skyrėsi nuo TOS dienos makiažo, bet supratau, ko tikrai nenoriu... Makiažą manau verta pasibandyti...Užtat dėl šukuosenos man labai nepasisekė, nes bandomoji laikėsi puikiai, o tikroji pradėjo byrėti jau santuokų rūmuose sad.gif Bet čia jau atskira tema smile.gif
Atsakyti
Man fantastiskas Monako princo nuotakos makiazas - taip ir turi nuotaka atrodyt. Gaivus, sviezus, tinkamas prie baltos spalvos. Vestuvinis makiazas neturi nei madu nei laikmeciu atspindet, tik paryskinti nuotakos grozi. Juk kai dabar ziurim 80-tu metu vestuviu nuotraukas, juokingai atrodo zydri seseliai ir susiausti cheminiai. Cia mano nuomone - ir patirtis. Nes gailiuosi del savo blakstienu priklijuotu ir ryskoko makiazo. Dabar daryciau kitaip.... Nors kaip ten sakoma - nuotakos makiazas turi buti toks, kad busimasis prie altoriaus pazintu, t.y. jei kasdien dazotes ryskiai, geriau ir vestuvems panasu kieki kosmetikos islaikyt, o jei ne - palikti ryskumus kada i kluba einant.
Monako vestuves
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 07 06, 20:34)
Man fantastiskas Monako princo nuotakos makiazas - taip ir turi nuotaka atrodyt. Gaivus, sviezus, tinkamas prie baltos spalvos. Vestuvinis makiazas neturi nei madu nei laikmeciu atspindet, tik paryskinti nuotakos grozi. Juk kai dabar ziurim 80-tu metu vestuviu nuotraukas, juokingai atrodo zydri seseliai ir susiausti cheminiai. Cia mano nuomone - ir patirtis. Nes gailiuosi del savo blakstienu priklijuotu ir ryskoko makiazo. Dabar daryciau kitaip.... Nors kaip ten sakoma - nuotakos makiazas turi buti toks, kad busimasis prie altoriaus pazintu, t.y. jei kasdien dazotes ryskiai, geriau ir vestuvems panasu kieki kosmetikos islaikyt, o jei ne - palikti ryskumus kada i kluba einant. 
Monako vestuves

Monako princese tikrai labai graziu ir taisyklingu bruozu moteris, ne visos galime pasigirti tuo ax.gif jei tokiam zmogui galima tik blakstienas paryskinti ir ji atrodis ispudingai, tai kitoms tuo neuztenka. Pvz. jos vokai yra gana aukstai, akys nera mazutes ir nenusileidzia zemyn. Reikia atskirti dalykus, kai turimas grozis tiesiog paryskinamas, ir kai reikia kazka patobulinti ir optiskai pataisyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 05, 21:01)
o pas ka tokia darotes jei ne paslaptis? g.gif  as irnoreciau buti tokia uztikrinta, bet deja negaliu buti rolleyes.gif

Viktorija Vaisvilaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 07 06, 12:59)
Sveikos busimos nuotakos  smile.gif ech, mano diena jau praejo ax.gif  makiaza dare Birute Pajediene, suuuperrrrrr, pasakiskai, nerealiai...truksta zodziu tiesiog, visi pribegdavo ir sake kaip pritrenkenciai padazyta buvau 4u.gif
dariausi bandomaja, bet  siulyciau db panelem nesidaryt nes tik pinigeliai veltui ismesti, ji jus TIKRAI padarys ta diena pacia graziausia 4u.gif

Gal Birutės Pajadienės numeriuką galėtumėte?.. Labai labai reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 07 06, 21:17)
Monako princese tikrai labai graziu ir taisyklingu bruozu moteris, ne visos galime pasigirti tuo  ax.gif  jei tokiam zmogui galima tik blakstienas paryskinti ir ji atrodis ispudingai, tai kitoms tuo neuztenka. Pvz. jos vokai yra gana aukstai, akys nera mazutes ir nenusileidzia zemyn. Reikia atskirti dalykus, kai turimas grozis tiesiog paryskinamas, ir kai reikia kazka patobulinti ir optiskai pataisyti  cool.gif

Pritariu labai-labai biggrin.gif Jei pati graži - nieko ir stengtis nereikia..deja ne visos tokios esame, tai ne visoms ir tinka toks švelnus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 07, 07:38)
Pritariu labai-labai  biggrin.gif Jei pati graži - nieko ir stengtis nereikia..deja ne visos tokios esame, tai ne visoms ir tinka toks švelnus  blush2.gif

Taip taip, jos veidas kaip nupieštas - nei didelės kumpos nosies, nei akių per toli ar per arti viena nuo kitos.. tokioms mergaitėms tikrai labai gražu natūralus makiažas...
Deja, ne visos tokios gražios esame... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 07 07, 06:19)
Taip taip, jos veidas kaip nupieštas - nei didelės kumpos nosies, nei akių per toli ar per arti viena nuo kitos.. tokioms mergaitėms tikrai labai gražu natūralus makiažas...
Deja, ne visos tokios gražios esame...  blush2.gif

Taip, bet esme ne tai, ka ir kiek koreguoti reikia, o kaip tai padaryta. Garantuoju, kad Charlene ne tik akys tusu padazytos. Naturaliom spalvom ir kokybiskom priemonem galima puikiausiai pakoreguoti netoblumus. Cia kaip ji naturali atrodo ir kaip su duminiu makiazu - grazu, bet manau, kad vestuvinio makiazo pasirinkimas buvo puikus
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 07 07, 13:25)
Taip, bet esme ne tai, ka ir kiek koreguoti reikia, o kaip tai padaryta. Garantuoju, kad Charlene ne tik akys tusu padazytos. Naturaliom spalvom ir kokybiskom priemonem galima puikiausiai pakoreguoti netoblumus. Cia kaip ji naturali atrodo ir kaip su duminiu makiazu - grazu, bet manau, kad vestuvinio makiazo pasirinkimas buvo puikus
user posted image
user posted image

Aišku gražus tas vestuvinis, pats įvaizdis wub.gif Nieks jau ir nebando ginčyti biggrin.gif Nors..gal tuoj kas sakys, kad negražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 07 07, 12:25)
Cia kaip ji naturali atrodo ir kaip su duminiu makiazu

be makiažo man gražesnė smile.gif
Atsakyti