Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(ayrikaa @ 2011 07 06, 12:59)
Sveikos busimos nuotakos  smile.gif ech, mano diena jau praejo ax.gif  makiaza dare Birute Pajediene, suuuperrrrrr, pasakiskai, nerealiai...truksta zodziu tiesiog, visi pribegdavo ir sake kaip pritrenkenciai padazyta buvau 4u.gif
dariausi bandomaja, bet  siulyciau db panelem nesidaryt nes tik pinigeliai veltui ismesti, ji jus TIKRAI padarys ta diena pacia graziausia 4u.gif

Gal nuotraukytę galima? 4u.gif
O sukuoseną kur darėtės - gal ten pat, kur dirba Birutė?
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 07, 13:35)
Aišku gražus tas vestuvinis, pats įvaizdis  wub.gif  Nieks jau ir nebando ginčyti  biggrin.gif  Nors..gal tuoj kas sakys, kad negražu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
as manau - pagal Jurgi ir kepure, taip ir makiazas, kiekvienai turi buti pritaikytas pagal poreiki, cia tokio didelio poreikio nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mangule @ 2011 07 07, 14:31)
Gal nuotraukytę galima?  4u.gif
O sukuoseną kur darėtės - gal ten pat, kur dirba Birutė?

sukuosena dariausi pas Birute salone, kadangi norejau lb kuklios sukuosenos tai super viska padare, o nuotrauku dar neturime, nes tik liepos 2 d buvo vestuves, bet kai gausiu, butinai imesiu, kad isitikintumet kokius stebuklus daro Birute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 07 08, 00:48)
sukuosena dariausi pas Birute salone, kadangi norejau lb kuklios sukuosenos tai super viska padare, o nuotrauku dar neturime, nes tik liepos 2 d buvo vestuves, bet kai gausiu, butinai imesiu, kad isitikintumet kokius stebuklus daro Birute 4u.gif

Lauksime nuotraukytės mirksiukas.gif O kokia kirpėja/stilistė ten daro šukuosenas? Gal pamenate pavardę?
Atsakyti
QUOTE(mangule @ 2011 07 07, 23:34)
Lauksime nuotraukytės  mirksiukas.gif  O kokia kirpėja/stilistė ten daro šukuosenas? Gal pamenate pavardę?

kirpejos vardas Gintare berods... smile.gif tokia smulki mergaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 07 08, 17:21)
kirpejos vardas Gintare berods... smile.gif  tokia smulki mergaite 4u.gif

Dėku už info mirksiukas.gif
Atsakyti
mėlynos akys ir žali šešėliai wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 11, 09:29)
mėlynos akys ir žali šešėliai  wub.gif user posted image

Kažkaip ne itin vestuviškas man toks makiažas atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 07 11, 11:07)
Kažkaip ne itin vestuviškas man toks makiažas atrodo...  ax.gif

Teko neseniai matyti nuotaką su panašiu makiažu, beje, spalvytė buvo itin panaši, akytės irgi žydros. Kai gražus apšvietimas, dienos šviesoj - viskas puiku, gražiai atrodo, bet kai tik prasidėjo veiksmas salėje, kur buvo tamsiau ..na, man nepatiko, atrodė pigiai, kaip kad pati nuėjus į wc ir prisimaliavojus..žodžiu apšvietimas nulėmė viską, net nesitikėjau.. g.gif Aš tokia spalvyte nedrįsčiau dažytis, nebent derinant su kitomis g.gif
Ką kitos meistrės mano? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 11, 11:22)
Teko neseniai matyti nuotaką su panašiu makiažu, beje, spalvytė buvo itin panaši, akytės irgi žydros. Kai gražus apšvietimas, dienos šviesoj - viskas puiku, gražiai atrodo, bet kai tik prasidėjo veiksmas salėje, kur buvo tamsiau ..na, man nepatiko, atrodė pigiai, kaip kad pati nuėjus į wc ir prisimaliavojus..žodžiu apšvietimas nulėmė viską, net nesitikėjau..  g.gif Aš tokia spalvyte nedrįsčiau dažytis, nebent derinant su kitomis  g.gif
Ką kitos meistrės mano?  rolleyes.gif

ta pati ka ir tu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
man nei zalia, nei melyna tokiu stiliumi nepatinka, truksta, kaip sakant pagrindo - tamsios spalvytes.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 07 11, 12:37)
ta pati ka ir tu  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
man nei zalia, nei melyna tokiu stiliumi nepatinka, truksta, kaip sakant pagrindo - tamsios spalvytes.

As ne meistre, bet manau apskritai rizikinga toki ryskiai spalvinga makiaza rinktis vestuvems smile.gif Vienaip jis atrodo sioje foto, kitaip gali atrodyti vestuvinese nuotraukose. Nepataikysi su apsvietimu ir atrodys, kad fingalas po akim ax.gif Siaip, kiek teko dometis, nuotakas dazniausiai dazo siltu neutraliu spalvu palete ax.gif
Atsakyti
tokia ipatinga diena makiazas ir sukuosena turi buti daroma salone,kad atrodydai stulbinamai 4u.gif
Atsakyti