Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(ptashka @ 2011 07 11, 13:42)
Siaip, kiek teko dometis, nuotakas dazniausiai dazo siltu neutraliu spalvu palete  ax.gif

drinks_cheers.gif arba saltu - gaiviu neutraliu, priklauso nuo tipazo.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 07 11, 13:15)
drinks_cheers.gif arba saltu - gaiviu neutraliu, priklauso nuo tipazo.

Mhm, ne visoms šiltos spalvos tinka verysad.gif Man labai gražu, bet padažyta šiltom spalvom atrodau nei šiaip, nei taip doh.gif Čia ne vien mano akimis žiūrint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 07 11, 14:25)
Mhm, ne visoms šiltos spalvos tinka  verysad.gif Man labai gražu, bet padažyta šiltom spalvom atrodau nei šiaip, nei taip  doh.gif Čia ne vien mano akimis žiūrint  4u.gif

tai ir turejo omeny kad pagal zmogaus tipaza, kai kam tinka silti tonai, kaip kam atvirksciai.
Atsakyti
Labas visoms!
Noreciau suzinoti ar ruosiate kaip nors oda pries makiaza? Girdejau, kad reikia oda tinkamai pasirupinti norint, kad ji graziai pasidengtu. Tai ar atliekat kokias nors specialias proceduras, dedat kokias kaukes ar vestuviu ryta atgaivinat veida zalios arbatos ledukais??
Atsakyti
QUOTE(elikule @ 2011 07 13, 15:40)
Labas visoms!
Noreciau suzinoti ar ruosiate kaip nors oda pries makiaza? Girdejau, kad reikia oda tinkamai pasirupinti norint, kad ji graziai pasidengtu. Tai ar atliekat kokias nors specialias proceduras, dedat kokias kaukes ar vestuviu ryta atgaivinat veida zalios arbatos ledukais??

Svarbiausia, kad nešerpetotų, o visa kita, manau, priklauso nuo odos tipo ax.gif Jei kuri linkusi patinimams - mažiau gerti iš vakaro, jei yra raudonų kapiliarų - raminti odą, esant finansams panaikinti, prislopinti ir t.t.

Šiaip, manau, kad normaliai odai užtenka kokio pilingo prieš keletą dienų, vestuvių rytą padrėkinti kremu. Visus kitus eksperimentus palikčiau biggrin.gif

Kai kurios meistės siūlo būtinai pasidaryti veido valymą ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
vis paskaitau šitą tema, pažiūriu nuotraukytes ir "seilę" varvinu... pačios vestuvės rudenį ir panika ima nežinau kokį makiažą darytis... Mano akys didelės, o vokai platūs, ta prasme, net atsimerkus matosi vokai
.. gal kas patartumėt koks makiažas tiktų tokioms akims? blush2.gif kažkaip niekada nesidažau šešėliais, tik pudryte ir tušu, o per šventės dar juodu pieštuku pabrėžiu.. bet vestuvėms norėtųsi kažko įpatyngo... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia993: 13 liepos 2011 - 17:01
QUOTE(Adrinėja @ 2011 07 11, 13:55)
tai ir turejo omeny kad pagal zmogaus tipaza, kai kam tinka silti tonai, kaip kam atvirksciai.

Ačiū, aš supratau, ką turėjo omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 07 13, 18:01)
Sveikos 4u.gif
vis paskaitau šitą tema, pažiūriu nuotraukytes ir "seilę" varvinu... pačios vestuvės rudenį ir panika ima nežinau kokį makiažą darytis... Mano akys didelės, o vokai platūs, ta prasme, net atsimerkus matosi vokai
.. gal kas patartumėt koks makiažas tiktų tokioms akims? blush2.gif  kažkaip niekada nesidažau šešėliais, tik pudryte ir tušu, o per šventės dar juodu pieštuku pabrėžiu.. bet vestuvėms norėtųsi kažko įpatyngo...  blush2.gif

tokioms akytems labai daug kas tinka rolleyes.gif
kad ir tokie variantai, svarbiausia kas patinka jums paciai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 07 13, 18:01)
Sveikos 4u.gif
.. gal kas patartumėt koks makiažas tiktų tokioms akims? blush2.gif  kažkaip niekada nesidažau šešėliais, tik pudryte ir tušu, o per šventės dar juodu pieštuku pabrėžiu.. bet vestuvėms norėtųsi kažko įpatyngo...  blush2.gif

Jūsų vokai atrodo tarsi paburkę? Tada problemą reikia maskuoti taip (info surankiojau internete): vidinę voko dalį (arčiausia nosies) dažyti šviesesne spalva; paburkusiai voko daliai naudoti tamsią spalvą; po antakiais padažyti šviesiau; pieštuku paryškinti tik viršutinę voko dalį (neryškinti apatinės, nes tada paburkimas dar labiau išryškės); tušu padažyti tik viršutines blakstienas; rinkitės matines, tamsias spalvas; nenaudokite labai ryškių, auksinio atspalvio ir perlamutrinių šešėlių.

user posted image
Atsakyti
[quote=Adrinėja,2011 07 13, 19:06]
tokioms akytems labai daug kas tinka rolleyes.gif
kad ir tokie variantai, svarbiausia kas patinka jums paciai smile.gif

user posted image

Ačiū Jums abiems už komentarus 4u.gif na man atrodo gal kažkas panašaus į šita nuotraukytę iš Jūsų įdėtų butų... (apie voku platuma kalbu), paieškosiu savo kokios nuotraukos, kur aiškiai mano akys matosi, gal bus aiškiau.. ax.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti gera visaziste ( gersi butu ir kirpeja) Vilniuje? Arba gera salona? Noreciau ryskesnio vakarinio makiazo cool.gif
Atsakyti
[quote=Alta,2011 07 13, 19:24]
Jūsų vokai atrodo tarsi paburkę? Tada problemą reikia maskuoti taip (info surankiojau internete): vidinę voko dalį (arčiausia nosies) dažyti šviesesne spalva; paburkusiai voko daliai naudoti tamsią spalvą; po antakiais padažyti šviesiau; pieštuku paryškinti tik viršutinę voko dalį (neryškinti apatinės, nes tada paburkimas dar labiau išryškės); tušu padažyti tik viršutines blakstienas; rinkitės matines, tamsias spalvas; nenaudokite labai ryškių, auksinio atspalvio ir perlamutrinių šešėlių.

Ačiū už informaciją, kažkaip galvojau kad akys nėra paburkusios, bet žiūrėdama į Jūsų įkeltą paveikslėlį ir į savo nuotrauką dabar pradedu galvot, kad gal jos tikrai paburkę g.gif
Atsakyti