Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(Benice @ 2011 05 29, 15:50)
Tai salonas moka mokesčius, moka už patalpas, moka inspekcijoms, moka atlyginimus meistrams - iš čia ir kaina auga, nes sąnaudos nemažos, todėl pilnai juos suprantu  g.gif

Beje, kokia makiažo kaina, Jums - mergaitės, atrodo jau nenormali/neprotinga?
meduksi, Andrinėja čia lankosi - ji daro makiažus  4u.gif

tai suprantama,kad salonai uz viska moka smile.gif del dideles kainos,kazkur paskambinau,net nepamenu kur doh.gif sake 200 lt ,na man tai jau daug atrodo g.gif iki 150 manau normaliai,ziurint koks makiazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 29, 16:50)
meduksi, Andrinėja čia lankosi - ji daro makiažus  4u.gif

Aciu, Benice uz rekomendacijas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na man atsimenu dare makiaza naujakui figaro salone savanoriu pr tai negraziai padaze doh.gif ir sumokejau 100lt, na tiesiog nepatiko man tas ,kad veida padenge tik biria pudra ,seseliai blizgentis jau po 5 min buvo po akimis doh.gif , o va uz tai dariau vestuvem (buvau pamerge) salone ellis nudaze labai graziai vizaziste is pradziu veiduka pakoregavo su tamsia kur reikia sviesesne pudra vienu zodziu kazkur tai valanda uztruko, bet makiazas buvo idealus ir iki vakaro prasilaike 4u.gif mokejau 70lt.
Atsakyti
Manau padori kaina už makaižą yra 100-120 Lt. Kažkaip daugiau mokėti gal būtų gaila, ypač kai jau nebūsiu nuotaka, tai vakarinis tikrai brangoka butu kokia 150 Lt..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 29, 18:45)
Manau padori kaina už makaižą yra 100-120 Lt. Kažkaip daugiau mokėti gal būtų gaila, ypač kai jau nebūsiu nuotaka, tai vakarinis tikrai brangoka butu kokia 150 Lt..... blush2.gif

Bet juk vis tiek norite gražiai atrodyti? smile.gif Man atrodo, kad nesvarbu ar tai nuotaka, ar svečias - jei nori makiažo, reiškia nori gražiai atrodyti wub.gif O jei priemonės tos pačios - turiu omeny kosmetiką, tai didelis kainų skirtumas vargu ar įmanomas...
Aišku, teko matyti ir tokių paslaugų kainų, kad nuotakos makiažas 150lt, o ne nuotakos jau 100lt, nors kosmetika ta pati, tai sakau, gal mažiau stengiasi lotuliukas.gif

Aš tai stengiuosi visada vienodai ir kaina ta pati visoms blush2.gif Norite - eikite tuoktis, norite - namie graži sėdėkite biggrin.gif

Dėl kainų protingumo, tai manau, kad 100-150lt su priklijuojamom blakstienom yra normalu Vilniuje, kituose miestuose nežinau - nesidomėjau... g.gif Bet kai pamatau kainą 50lt už nuotakos makiažą, tai kažkaip įtartinai man kvepia....vargu ar įmanoma dirbant už tokią kainą naudoti kokybišką kosmetiką, kur viskas šimtais kainuoja unsure.gif
Atsakyti
va va..būtent...teko susidurti su profesionalios visažisčių naudojamos kosmetikos kainomis..kai mažutėlis vienos spalvos šešelių indelis 100 Lt kainuoja.. unsure.gif tai aš ir neįsivaizduoju, kaip makiažas (gal jis ir geras, kas ten žino, bet kalbu apie priemonių kokybę) kainuoja tik 50 Lt. Teko vieną kartą matyti, kaip paauglė megaitė pirkosi makiažo pagrindą turguje už 2,5 Lt.. blink.gif Va čia tai bent kosmetikos kokybė... tai paskui gal ir kainuoja makiažas tik 50 Lt, bet tada sakyčiau net per bragu gaunasi, jei priemonės tokios pigios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 29 gegužės 2011 - 18:39
Gal zinote kur Palangoje butu galima pasidaryti makiaza ir susukavima?
Atsakyti
Sveikos mergaites! Labai reikalinga Jusu pagalba, gal kas girdejo kaip daro makiaza Figaro salone Savanoriu 11e prospekte? Buvau ten uzsukus tai sake, kad makiazas su sukuosena kainuos mazdaug 230Lt, kainos tikrai kandziojasi,bet ko jau nepadarysi vestuvems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 05 30, 12:11)
Sveikos mergaites! Labai reikalinga Jusu pagalba, gal kas girdejo kaip daro makiaza Figaro salone Savanoriu 11e prospekte? Buvau ten uzsukus tai sake, kad makiazas su sukuosena kainuos mazdaug 230Lt, kainos tikrai kandziojasi,bet ko jau nepadarysi vestuvems  blush2.gif

Kaina normali - vertinant rinkos kainas smile.gif

P.S.
Čia dabar ne apie Jus, o apskritai blush2.gif
Mne stebina kartais pasisakymai, kad va, kaip brangu šukuosenai ir makiažui atiduoti porą šimtų litų...O kad fotografui, mašinoms, mišrainėms tūkstančiai, tai nieko tokio lotuliukas.gif Man tai buvo svarbiausia mano išvaizda, o mišrainės nerūpėjo, tai ant jų ir taupiau lotuliukas.gif Aišku, kadangi visos mes skirtingos, tai ir poreikia kitokie gal... blush2.gif
Atsakyti
benice pritariu,na siaip man ne tiek kaina ,bet kokybe svarbiausia ax.gif aisku nebus gi papigiai makiazas geras, kitaip ir nesitikiu,svarbiausia,kad nesinoretu paskui nusiprausti biggrin.gif
O figaro salono kaina manau tikrai gera:)
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 29, 16:50)

man gaila būtų kokių 200 lt, bet už superinį makiažą mokėjau 100 lt (kaune) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūkuotukė87: 30 gegužės 2011 - 14:46
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2011 05 30, 16:46)
man gaila būtų kokių 200 lt, bet už superinį makiažą mokėjau 100 lt (kaune)  smile.gif

gal galetumete isduoti paslapti kur daretes ir pas ka superini makiaza? 4u.gif
Atsakyti