Man makiažas kainuos 120 Lt, jei klijuos blakstienas tai 140Lt, plius už kurą 150Lt, kad atvažiuos iš Vilniaus pas mane asmeniškai

QUOTE(mafijozė @ 2011 05 30, 19:51)
Man makiažas kainuos 120 Lt, jei klijuos blakstienas tai 140Lt, plius už kurą 150Lt, kad atvažiuos iš Vilniaus pas mane asmeniškai 

O kokias blakstienytes Jums klijuos? Kuokšteliais ar tokią juostelę?

Sveikutes,
Pati skaiciau ziurejau sias temas apie makiazus ir pamenu, kad kazkuri labai norejo pamatyti gyva vaizda
na stai praejo mano dienele, galvoju pasidalinsiu su jumis man padarytu makiazu, dare Klaipedoje Aidos studijoje visaziste Edita, nereali moteris, padare nerealu makiaza, kai vaziavau rengtis namo, galinio vaizdo veidrodelis tikrai nebuvo skirtas masinom suziureti
negalejau atsiziuret i save
nu sau tokia nereali atrodziau
drauge sako, jei taves neims i zmonas as paimsiu tokia grazia 
Stai mano makiazas

veliau foto isimsiu
pasirodau ir tiek
Pati skaiciau ziurejau sias temas apie makiazus ir pamenu, kad kazkuri labai norejo pamatyti gyva vaizda

Stai mano makiazas

veliau foto isimsiu

galvojanti,labai grazu
Sveikinu!

QUOTE(Galvojanti @ 2011 05 31, 09:15)
Galvojanti, sveikinu sumainius ziedelius!

Labai grazus makiazas, tiksliau pati esi labai grazi

Laukiam pasakojimo "Labai mazose vestuvese"

QUOTE(meduksi @ 2011 05 31, 09:00)
Aciu

QUOTE(jums @ 2011 05 31, 09:04)
Galvojanti, sveikinu sumainius ziedelius!

Aciu

QUOTE(zigri @ 2011 05 30, 19:39)
"Pjesės" salone pas Henriką

Sveikinimai patapus zmonele
makiazas labai grazus, svelnus.
Bet as sau noreciau kitokio
nes kiekviena diena taip dazausi 
Tai vat ir galvoju kad noriu kazko kitokio ir kad neatrodyciau kaip kiekviena diena
ideciau foto kaip pati pasidazau bet nemoku ikelt
zinau esu laaabai priekabi ir isranki, oj oj vizasiste tures laaabai pasistenkt kad man itikt.

Bet as sau noreciau kitokio

Tai vat ir galvoju kad noriu kazko kitokio ir kad neatrodyciau kaip kiekviena diena

QUOTE(pūkuotukė87 @ 2011 05 31, 11:17)

QUOTE(Benice @ 2011 05 30, 12:40)
P.S.
Čia dabar ne apie Jus, o apskritai
Mne stebina kartais pasisakymai, kad va, kaip brangu šukuosenai ir makiažui atiduoti porą šimtų litų...O kad fotografui, mašinoms, mišrainėms tūkstančiai, tai nieko tokio
Man tai buvo svarbiausia mano išvaizda, o mišrainės nerūpėjo, tai ant jų ir taupiau
Aišku, kadangi visos mes skirtingos, tai ir poreikia kitokie gal... 

Mne stebina kartais pasisakymai, kad va, kaip brangu šukuosenai ir makiažui atiduoti porą šimtų litų...O kad fotografui, mašinoms, mišrainėms tūkstančiai, tai nieko tokio

Pritariu, nelabai suprantu kam daryti tas vestuves isvis jei taupai kiekviena lita ant makiazo, sukneles, puokstes, bateliu ir t.t.

QUOTE(Benice @ 2011 05 30, 12:40)
Kaina normali - vertinant rinkos kainas
P.S.
Man tai buvo svarbiausia mano išvaizda, o mišrainės nerūpėjo, tai ant jų ir taupiau
Aišku, kadangi visos mes skirtingos, tai ir poreikia kitokie gal... 

P.S.

Siaip tai klausiau kokie atsiliepimai apie ta salona, kaip ten daro itt. Be to rasiau, kad ko del vestuviu nepadarysi.
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 06 01, 19:09)
Pritariu, nelabai suprantu kam daryti tas vestuves isvis jei taupai kiekviena lita ant makiazo, sukneles, puokstes, bateliu ir t.t. 

O ar as rasiau kad noriu sutaupyti? parasiau aiskiai atrodo kad kainos kandziojasi, bet ko nepadarysi del vestuviu.