Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(Benice @ 2011 05 30, 20:48)
O kokias blakstienytes Jums klijuos? Kuokšteliais ar tokią juostelę?  ax.gif

kuokšteliais smile.gif
Atsakyti
sveikos, būsimos nuotakos 4u.gif sakykit, dabar dar madinga swarovskiai darant makiažą? pvz akių kampučiuose? man kosmetologė siūlo klijuoti, bet aš kažkaip galvojau,kad jau blizgučių klijavimas atgyveno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2011 06 02, 09:27)
sveikos, būsimos nuotakos  4u.gif sakykit, dabar dar madinga swarovskiai darant makiažą? pvz akių kampučiuose? man kosmetologė siūlo klijuoti, bet aš kažkaip galvojau,kad jau blizgučių klijavimas atgyveno  blush2.gif

Skonio reikalas, bet šį sezoną, kiek žinau, jie tikrai nėra topuose blush2.gif Šiaip viskas priklauso nuo Jūsų stiliaus, bet jei tokių norų neturėjote, tik pasiūlė, tai aš gal atsisakyčiau...
Fotografai nelabai juos mėgsta, sako, kad esant netinkamam apšvietimui atrodo kaip ašaros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2011 06 02, 08:27)
sveikos, būsimos nuotakos  4u.gif sakykit, dabar dar madinga swarovskiai darant makiažą? pvz akių kampučiuose? man kosmetologė siūlo klijuoti, bet aš kažkaip galvojau,kad jau blizgučių klijavimas atgyveno  blush2.gif

na man irgi pasiūlė kūno blizgučius, bet aš tikrai žinau, kad tokie dalykai ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 02, 09:41)
Skonio reikalas, bet šį sezoną, kiek žinau, jie tikrai nėra topuose  blush2.gif  Šiaip viskas priklauso nuo Jūsų stiliaus, bet jei tokių norų neturėjote, tik pasiūlė, tai aš gal atsisakyčiau...
Fotografai nelabai juos mėgsta, sako, kad esant netinkamam apšvietimui atrodo kaip ašaros  unsure.gif

ačiū už komentarą 4u.gif na stilius ne mano, nors pagalvojau ir apie tai,kad gal pabandyti dėl įvairovės.. bet visgi lieku prie savo pradinės nuomonės, kad nereikia drinks_cheers.gif

QUOTE(mafijozė @ 2011 06 02, 11:19)
na man irgi pasiūlė kūno blizgučius, bet aš tikrai žinau, kad tokie dalykai ne man  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ne ne man irgi nepatinka tie svarofskiai prie akiu, tai dar gerai jeigu atrodys kai asarele, o ne kaip koks sasas ar dar kas nors, fotkese jie juk neblizges g.gif
O seip tai man va sitas makiazas lb grazus toks ir ryskus bet kartu toks zavus ir sviesus. va ax.gif
Papildyta:
o cia atsimerkus
Atsakyti
gal kas turit kokių pavyzdžių su žaliais šešėliais? Mano akys mėlynos bet truputį į pilkumą, o vestuvėse vyraus žalia spalva, tai galvoju gal ir šešėlius kokius žalsvesnius paprašyt uždėt ? smile.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 06 03, 08:12)

per daug ryšku, vestuvinio tokio nesidaryčiau doh.gif smile.gif
Atsakyti
kazi koks makiazas tiktu prie mano zaliu akiu? g.gif siaip akys gana dideles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 02, 23:34)
Ne ne man irgi nepatinka tie svarofskiai prie akiu, tai dar gerai jeigu atrodys kai asarele, o ne kaip koks sasas ar dar kas nors, fotkese jie juk neblizges  g.gif
O seip tai man va sitas makiazas lb grazus toks ir ryskus bet kartu toks zavus ir sviesus. va  ax.gif
Papildyta:
o cia atsimerkus

man patinka, grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 30, 12:40)
Mne stebina kartais pasisakymai, kad va, kaip brangu šukuosenai ir makiažui atiduoti porą šimtų litų...O kad fotografui, mašinoms, mišrainėms tūkstančiai, tai nieko tokio  lotuliukas.gif Man tai buvo svarbiausia mano išvaizda, o mišrainės nerūpėjo, tai ant jų ir taupiau  lotuliukas.gif Aišku, kadangi visos mes skirtingos, tai ir poreikia kitokie gal...  blush2.gif

Tai kad jei neklystu jūs pati sau darėt ir makiažą ir šukuoseną tai nė velnia čia netaupėt ant kažko kito biggrin.gif O jūs esat tikra kad būtent tos nuotakos kurios skiria tūkstančius fotografui ir automobiliams taupo ant makiažo? mirksiukas.gif O beje, "mišrainės" jei ką atsiperka nes beveik visi dovanas neša pinigais bigsmile.gif Mes kai paskaičiavom tai pats balius yra pigiausias reikalas iš visų vestuvių. biggrin.gif
Man makiažą darė visažistė, likau jos darbu patenkinta jau vien todėl kad sulyginti mano veido ir kaklo spalvą čia jau aukštasis pilotažas. biggrin.gif O va šukuoseną kartais pagalvoju kad gal būčiau galėjus ir pati sau pasidaryt. g.gif
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 03, 08:40)
gal kas turit kokių pavyzdžių su žaliais šešėliais? Mano akys mėlynos bet truputį į pilkumą, o vestuvėse vyraus žalia spalva, tai galvoju gal ir šešėlius kokius žalsvesnius paprašyt uždėt ? smile.gif

user posted image

Radau patarimą kad mėlynoms akims ypač gerai tinka žaliai pilki šešėliai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Aš galbūt derinčiau su šlapio smėlio, lino spalva. Netgi pagrinde tokias spalvas ir naudočiau o žalios įvesčiau tik kaip akcentą. smile.gif O jeigu patinka žalia labiau link salotinės man atrodo gražus derinys būtų su šviesiai persikine, karameline ar šampano spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 03 birželio 2011 - 11:01