Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Utopia, geros kelionės, gražių įspūdžių ir kad niekas nesugadintų Jūsų atostogų smile.gif O kai grįšit, nepamirškit pasidalint įspūdžiais ir nuotaikomis smile.gif
Atsakyti
Nedėkosiu biggrin.gif 4u.gif bet aš irgi tikiuosi, kad gerai praeis kelionė blush2.gif Jau beveik visi daiktai sukrauti, taksi užsakytas, nusiteikimas kelionei - yra, tad savo darbą jau padarėm, dabar lauksim, ką pasiūlys Grūda lotuliukas.gif

O grįžus būtinai pasidalinsiu įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
4u.gif TAIP, GRĮŽOM 4u.gif
KElionė buvo nereali, na man, asmeniškai buvo sunkoka pirma ir paskutinė diena, nes nepratus tiek sėdėt. Viešbučiai visi normalūs, maistas taip pat. Paskaičiau čia, apie gidus - nė vieno neradau atsiliepimo apie gidą TADĄ. Man asmeniškai jis padarė labai gerą įspūdį, lengvai visur susikalba, ar Nicoj ar Monake, ar toj pačioj Ispanijoj - visur jis jaučiasi kaip namie, narsto tom gatvelėm, tarsi namuose. Žino labai daug, truputį griežtokas, bet tai tik į naudą, nes niekur nevėlavom, visur laiku buvom, o kai kur gidas pasirūpindavo, kad dar ir papildomų pramogų ar ekskursijų būtų, pvz.: į Monaką atvežė , aprodė viską, o po to leido dar pasižiūrėt sargybos pasikeitimą. Dabar jau į visas keliones norėtumėm su MB važiuot su tokiu Gidu. Autobuso vairuotojai irgi nerealūs - Bronius ir Valdas, visada visais rūpinosi, stengėsi dėl mūsų visų. Super šauni ta kompanija vairuotojai ir gidas:)
Dėl lankytinų objektų - patarčiau nepagailėt pinigėlių ir keliaut į visus siūlomus maršrutus, gal kiek Andora nuvylė, tikėjausi daugiau, tačiau ten tik apsipirkti naudinga, nes jie netaiko PVM.
Tiesa, kadangi gyvenom LLoret de Mare, viešbutyje MONTEVISTA, tai ir atsiliepime parašiau, kad tą viešbutį pakeitų, nes poilsio tren nėra - girti ir apsvaigę lenkų ir rusų, vokiečių paaugliai duodasi ir triukšmauja per naktis, antrą naktį net apsauginius kvietėm... jiems po kokia penkiolika šešiolika metų, o sienos ten popierinės, taip kad arba patys tūsinkitės, arba nusipirkit ausų kištukus. Čia buvo vienintelis kelionės minusas. Valgyt viešbutyje duoda sočiai, tik vandens geriamo daug nusipirkit.
įMESIU JEI ĮDOMU VAIZDĄ PRO VIEŠBUČIO LANGĄ llORET DE mARE:)
ps. žIRONOJ lijo, tai nelabai ką matėm o ir pati Ispanija buvo apniukus, taigi suale nelabai pasidžiaugėm, bet kadangi pažindinomės, tai nebuvo kada ir liūdėt, tačiau skėčius ir apsiaustus nuo lietaus, būtinai pasiimkit.
Atsakyti
Gal galit pasakyt, kiek maždaug išleidot mokamiems objektams kelionėj į Ispaniją?
Atsakyti
Kadangi buvom visur, tai vienam asmeniui 150 eurų. Bet tikrai verta, nepasigailėsit biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit: Kas buvot Estijoj ir Saaremoj: ka pirkti lauktuviu ir kiek kainuoja. Ir ar maistas ten brangesnis uz Lietuva? Mes ryt vaziuojam su Guliveriu 3 dienoms.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 12, 12:13)
Patarkit: Kas buvot Estijoj ir Saaremoj: ka pirkti lauktuviu ir kiek kainuoja. Ir ar maistas ten brangesnis uz Lietuva? Mes ryt vaziuojam su Guliveriu 3 dienoms.

nors mes keliavom savo automobiliu, Saaremoj būtinai nusipirkit ką nors iš meteorito nuolaužų, kai pamatysit, usprasit apie ką kalbu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2011 08 12, 13:43)
nors mes keliavom savo automobiliu, Saaremoj būtinai nusipirkit ką nors iš meteorito nuolaužų, kai pamatysit, usprasit apie ką kalbu. ax.gif

ooo, kaip aciu, koks idomus suvenyras wub.gif
reikia dar kokiu saldumynu paieskot, pazistama parsiveze ranku darbo muilu su pipirais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 12, 13:13)

Labai nebloga degtinė "Saarema", su rabarbarais pakankamai įdomaus skonio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2011 08 12, 15:32)
Labai nebloga degtinė "Saarema", su rabarbarais pakankamai įdomaus skonio 4u.gif

su rabarbarais, ooo!!! Kaip idomu.

Atejo i galva mintis, kad kur bevaziuociau - visur brangiau negu cia, Lietuvoj. Ar egzistuoja kokia salis, kad mums yra pigu?
Atsakyti
šiaip, nežinau, kam čia kur pigu, bet aš po kelionės po Europą grįžus į LT ir užėjus į degalinę labai apsidžiaugiau išvydus sumuštinį, kuris kainavo septynis litus, o ne septynis eurus. Jeigu du puodeliai kavos kainuoja penkiolika eurų, man asmeniškai yra brangu ir šiai dienai, aš džiaugiuosi, kad gyvenu Lietuvoj, taip kad čia kiekviena spręsti, bet man LT patinka ir čia tikrai viskas labai pigu: ( aišku, dabar nelyginu su Andora, ten nėra PVM mokesčio, todėl ten tikrai pigu) ax.gif
Atsakyti
Čekijoj man pasirodė taip pat kaip Lietuvoj, o kai kas net pigiau, ypač prekybos centruose. bet šiaip reikėtų nepairšt, kad tose šalyse, kur mums lietuviams viskas labai brangu, ir atlyginimai atitinkami.
Atsakyti