Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 12:37)
dabar palnuoju kada nors i Siaures Italija su vienos dienos poilsiu, Man atrodo, kad Guliveris tokia turi. Dar yra Novaturo Siaures Italija - Siaures Kroatija - irgi vilioja biggrin.gif

Aš noriu ne šiaip į Italiją, o su Sigitu į Italiją biggrin.gif
Sicilija traukia wub.gif

Ech, reikia taupyt, jokių kelionių protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 08 21, 12:39)
Aš noriu ne šiaip į Italiją, o su Sigitu į Italiją  biggrin.gif
Sicilija traukia  wub.gif

Ech, reikia taupyt, jokių kelionių  protest.gif

ta prasme taupyt Sicilijai? wink.gif Taip, brangi jinai.
Atsakyti
Grūda Šiaurės Italijos kelionės, pasirodo, jau antrus metus nesurenka doh.gif Mes galvojom važiuot, bet, matyt, neišdegs...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 12:41)
ta prasme taupyt Sicilijai? wink.gif Taip, brangi jinai.

Ne, namams taupyt reikia biggrin.gif O tos atostogos su kelionėmis labai šituos planus išbalansuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 08 21, 12:43)
Grūda Šiaurės Italijos kelionės, pasirodo, jau antrus metus nesurenka doh.gif Mes galvojom važiuot, bet, matyt, neišdegs...

man kazkaip Grudos Siaures Italijos kelione nelabai irgi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 11:37)
dabar planuoju kada nors i Siaures Italija su vienos dienos poilsiu, Man atrodo, kad Guliveris tokia turi.

Del Guliverio siulyciau pagalvoti g.gif , siemet keliavau, labai ne kas, kai turi su kuo lyginti. Kas nekeliaves su gerais vadovais, tiems tiko.
Geru kelioniu ir svajoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 08 21, 13:42)
Del Guliverio siulyciau pagalvoti  g.gif , siemet keliavau, labai ne kas, kai turi su kuo lyginti. Kas nekeliaves su gerais vadovais, tiems tiko.
Geru kelioniu ir svajoniu  4u.gif

as irgi su jais keliavau pries savaite. Viskas astuonetui.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 08 21, 12:39)
Aš noriu ne šiaip į Italiją, o su Sigitu į Italiją  biggrin.gif
Sicilija traukia  wub.gif

Ech, reikia taupyt, jokių kelionių  protest.gif

Ir aš mielai kartočiau Italiją su Sigitu, arba Šveicariją su Valentinu biggrin.gif Šveicariją gal kartosiu, tai įdomus kas per paukštis/paukštė gidaus biggrin.gif

QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 13:57)
as irgi su jais keliavau pries savaite. Viskas astuonetui.

Jūsų kiek prisimenu buvot Taline ? Kas netiko, nepatiko ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 08 21, 16:19)
Ir aš mielai kartočiau Italiją su Sigitu, arba Šveicariją su Valentinu biggrin.gif Šveicariją gal kartosiu, tai įdomus kas per paukštis/paukštė gidaus biggrin.gif
Jūsų kiek prisimenu buvot Taline ? Kas netiko, nepatiko ?  4u.gif

Tai kad viskas patiko, tik gide ne visus organizacinius dalykus prisimindavo pasakyt, reikedavo pasitikslint. Gide buvo tokia Angele, itariu, kad mokytoja. Ir laiko pakako, ir autobusas nesugedo, kavos, kaip jau iprasta retokai duodavo, ir viesbutis geras buvo, ir pusryciai turtingi, ir kelione trumpa - 3 d.(kojos nesutino), per Lenkija nereikejo vaziuot - cia tai jega, beveik nelijo. Kita karta pasiimsiu termosa su kava, gersiu kada noresiu. Dar yra tokia kelione i Talina ir Saaremaa 2 d., tai labai jau intensyvi (drauge i tokia greit vaziuos), man labai patiko 3d. Dar aplankem Rundale ir Ryga. Ryga man labai grazi pasirode.
Atsakyti
Smagu kad patiko kelione i Italija 4u.gif
ir dar smagu kad pasijutau ne viena tokia, kuriai Jurate vezi per valanda ivare bigsmile.gif , nes jau galvoju gal su manim pacia kas negerai blink.gif
I kokias salis ji vazineja sunku net nuspet, bet kiek zinau dabar artimiausia nesekme zmonems, kurie isvaziuos link Maroko, ta 16 dienu grudos kelione, siaubas, as nesuprantu kaip galima i tokia kelione, kuri mano galva yra viena is Grudos idomiausiu siusti ja. doh.gif Tai va, linkiu "neuzsirauti" ant jos lotuliukas.gif o uzsirovus nenutyleti ir Grudai pasipasakot kas toji per pauktis, gal padarys isvadas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2011 08 21, 19:27)
Smagu kad patiko kelione i Italija  4u.gif
ir dar smagu kad pasijutau ne viena tokia, kuriai Jurate vezi per valanda ivare  bigsmile.gif , nes jau galvoju gal su manim pacia kas negerai  blink.gif
I kokias salis ji vazineja sunku net nuspet, bet kiek zinau dabar artimiausia nesekme zmonems, kurie isvaziuos link Maroko, ta 16 dienu grudos kelione, siaubas, as nesuprantu kaip galima i tokia kelione, kuri mano galva yra viena is Grudos idomiausiu siusti ja.  doh.gif  Tai va, linkiu "neuzsirauti" ant jos  lotuliukas.gif  o uzsirovus nenutyleti ir Grudai pasipasakot kas toji per pauktis, gal padarys isvadas blink.gif

visa beda, kad gali nesakyt, kas bus gide Gruda. Nemanau, kad jie kvaili ir patys viska zino.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kai parašiau el. paštu nusiskundimą dėl p. Žibutės, tai gavau iš Grūdos apgailestavimą, tačiau buvo labai pabrėžta, kad apie ją dėl tos pačios gidės buvo gauta ir labai daug gerų atsiliepimų doh.gif Taip su tom išvadom ir gaunasi 4u.gif
Atsakyti