Cactusfann, labai ačiū už atsakymą, užsisakėme studiją ir nepirkome jokio maitinimo, kaip nors dešrelę ir pačios išsivirsim
. Jei galit papasakokit plačiau apie kelionę, kur pirkote vengrijos forintus ir maždaug kiek, į kokias papildomas ekskursijas važiavot, kas patiko ir kas nelabai, ar toli iki pliažo nuo gyvenamosios vietos?

sian suzinojau, kad Grudoj kainos iskeltos, darbuotojai iseina, nes kainos iskeltos, tai ir darbo nedaug. Rekomendavo man Guliverio keliones. Gal reik pabandyt

QUOTE(susidomejus @ 2011 06 07, 15:39)
sian suzinojau, kad Grudoj kainos iskeltos, darbuotojai iseina, nes kainos iskeltos, tai ir darbo nedaug. Rekomendavo man Guliverio keliones. Gal reik pabandyt 

O mums poilsiautojams ten nieko nereikia dirbti, tik ilsėtis

QUOTE(Linuskė @ 2011 06 07, 15:00)
Cactusfann, labai ačiū už atsakymą, užsisakėme studiją ir nepirkome jokio maitinimo, kaip nors dešrelę ir pačios išsivirsim
. Jei galit papasakokit plačiau apie kelionę, kur pirkote vengrijos forintus ir maždaug kiek, į kokias papildomas ekskursijas važiavot, kas patiko ir kas nelabai, ar toli iki pliažo nuo gyvenamosios vietos?

Eurus į Vengrijos forintus galima iškeisti valiutos keitykloje, esančioje pravažiavus Vengrijos sieną. Ten yra ir parduotuvėlė, kurioje važiuojant namo galima išleisti forintus nusiperkant vynų arba kai ko kito, gidė patars. Važiavom į Splitą ir Trogirą, į Bosniją ir Hercogoviną, bei į Biokovo kalnų parką, nuo kurio atsiveria įspūdinga Makarskos ir aplinkinių kurortų panorama ir į Dubrovniką žinoma važiavom, plaukėm laivu į Brac ir Hvar salas. Man patiko viskas, kompanija buvo gera. Iki pliažo apie 200 metrų. Vadovavausi Rusneserm patarimais. Ačiū jai

Cactusfann,ar pliažas akmenukų, ar betoninė pakrantė? Kokia valiuta atsiskaitinėjot Bosnijoj ir Hercegovinoj?
QUOTE(Cactusfann @ 2011 06 07, 16:58)
O mums poilsiautojams ten nieko nereikia dirbti, tik ilsėtis

man tai nelabai patinka, kad sako, kad kainos iskeltos. Skatina toks posakis pasidometi issamiau

[quote=Linuskė,2011 06 07, 17:53]
Cactusfann,ar pliažas akmenukų, ar betoninė pakrantė? Kokia valiuta atsiskaitinėjot Bosnijoj ir Hercegovinoj?
Geriausia banko kortele

Sveiki
Gal kas nors keliavote su "Grūda" maršrutu Praha - Viena - Budapeštas ? Domina atsiliepimai

QUOTE(dugdug @ 2011 06 08, 09:43)
Sveiki,
Vis dar noriu perleist kamnors Grūdos 7 dienų kelialapį šios vasaros ir rudens kelionėms vienam asmeniui, kelialapio vertė 700-800Lt, siūlau 500:)
Email: 12h13p12@gmail.com
Tel: 865401203
Vis dar noriu perleist kamnors Grūdos 7 dienų kelialapį šios vasaros ir rudens kelionėms vienam asmeniui, kelialapio vertė 700-800Lt, siūlau 500:)
Email: 12h13p12@gmail.com
Tel: 865401203
O cia Jums buvo kaip dovanu kuponas?
Buvau Kroatijoj su Gruda prie 3 metus... Patiko nerealiai! Buvom uzsisake ir pusrycius ir vakariene. Pusryciaut buvom atsikele vos kelis kartus...
Jei vaziuociau antra kart pusryciu neimciau, bet cia tik mano nuomone. :)Sia vasara taip pat zvalgausi sios keliones, tik niekaip pakeleivio nesurandu
o vienai keliaut kazkaip nefaina

QUOTE(susidomejus @ 2011 06 07, 14:39)

Nematau Grudoj nieko per daug iskelta