Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(Melitta @ 2011 06 09, 13:55)
Cituoju: "Su grūda viskas gerai, kol išvažiuoji" ar kažkaip  unsure.gif  Tik suabejojau tokiu pasakymu, nes pernai buvau Šveicarijoj, tai tikrai liux viskas buvo  thumbup.gif  Dar seniau esu buvus Italijoj ir Paryžiuj, tai irgi nieko blogo pasakyt negaliu. Tik va ramybės neduoda, ar čia buvo bandymas įpiršt kitą kelionių organizatorių, ar kaip  unsure.gif  rolleyes.gif  Nes mano patirtis kalba ką kita  rolleyes.gif
Beje gal tikrai kas nors su "Grūda" buvo Viena - Praha - Budapeštas ?Neapsisprendžiu dėl kelionių  doh.gif

Gal galite apie kelionę į Šveicariją papasakoti: ar aplankėte visus numatytus objektus, ar plaukiojote Keturių kantonų ežere, ar tikrai reikia tiek šiltų rūbų, keliantis į Jungfraujoch viršukalnę (ar labai šalta, kiek maždaug ten būna laipsnių) ir kiek laiko ten užtrunkama, ar buvo kitų lankytinų vietų, kuriose reikėjo žieminių rūbų ar ši vienintelė? Kas buvo gidas, ar patiko? Ar baigiantis kelionei buvo organizuojama rinkliava autobuse? 4u.gif
Kainos Grūdoje nėra iškeltos. Kai rinkausi kelionę, Grūdoje buvo pigiau nei kitur, o ir lankytini objektai patrauklesni pasirodė. bigsmile.gif
Atsakyti
Kas liecia Sveicarija, man labai idomu, kiek papidlomai pinigeliu isleidot visokiems mokamiems objektams smile.gif butu neblogai siemet nuvykti i Sveicarija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2011 06 19, 20:22)
Gal galite apie kelionę į Šveicariją papasakoti: ar aplankėte visus numatytus objektus, ar plaukiojote Keturių kantonų ežere, ar tikrai reikia tiek šiltų rūbų, keliantis į Jungfraujoch viršukalnę (ar labai šalta, kiek maždaug ten būna laipsnių) ir kiek laiko ten užtrunkama, ar buvo kitų lankytinų vietų, kuriose reikėjo žieminių rūbų ar ši vienintelė? Kas buvo gidas, ar patiko? Ar baigiantis kelionei buvo organizuojama rinkliava autobuse?  4u.gif
Kainos Grūdoje nėra iškeltos. Kai rinkausi kelionę, Grūdoje buvo pigiau nei kitur, o ir lankytini objektai patrauklesni pasirodė. bigsmile.gif

QUOTE(DonaMia @ 2011 06 19, 21:25)
Kas liecia Sveicarija, man labai idomu, kiek papidlomai pinigeliu isleidot visokiems mokamiems objektams smile.gif butu neblogai siemet nuvykti i Sveicarija smile.gif

Tiksliai nepamenu kiek išleidom mokamiems objektams ax.gif Bet žinau, kad šiek tiek mažiau, nei buvo parašyta Grūdos tinklalapyje 4u.gif
Jungfraujoch - ten tikrai sniegas ir vidury vasaros wub.gif wub.gif Ėmiau pirštinytes, šaliką, ant trumpom rankovytėm maikutės, vilkausi žieminį golfą, o ant jo vasarinę striukytę, tai nesušalau, bet nu tikrai žvarbu buvo biggrin.gif Rugpjūčio pabaigoje buvo minus 5 ir vėėėjas bigsmile.gif Ir ten buvo šalčiausia wink.gif Keturių kantonų ežeru plaukiojom, iš tikrųjų aplankėm visus objektus, ir kas mane stebino, tikrai anksti viešbučiuose būdavom, ne vidurnakčiais smile.gif bigsmile.gif Gidas buvo Valentinas - nerealus žmogeliukas smile.gif Viską žino, į visus klausimus atsakė, o jau kantrybė pas žmogų - į suvenyrines parduotuves nors keliom minutėm įleisdavo biggrin.gif Autobuse buvo organizuojama rinkliava - bet tikrai pačios grupės iniciatyva, nes gidu daug kas buvo sužavėti smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2011 06 20, 08:31)
Ačiū už atsakymą  smile.gif

Pagalvojau, kad dar nepasakiau apie apavą - į Jungfraujoch kylau su kedais, skirtais vaikščiot po kalnus - t.y. neslidžiu padu, tai nesušalau mirksiukas.gif Ir patogu po sniegą braidyt buvo biggrin.gif Iš tikrųjų kuo man patiko ta kelionė - kad kaip tokiai kelionei (t.y. pažintinei su agentūra) pakankamai laiko praleidom gamtoje wub.gif Ir dar teisingumo dėlei reikėtų paminėt, kad čia kalba ėjo būtent apie maršrutą "Šveicarija - žemės lopinėlis arčiausiai dangaus" 4u.gif
Atsakyti
Grudos tinklalapyje nauja Joniniu akcija thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas neseniai keliavusioms su Grūda, ar buvo sudarytos sąlygos pasikeist valiutą ? rolleyes.gif
Atsakyti
Siemet dar nekeliavau, bet neisivaizduoju, kaip gali buti nesudaromos salygos kelionej pasikeisti valiuta, jei salyje ne eurai - kuo tada moket uz lankomus objektus, maista, WC ir pan.? Gide manau turetu pasakyti, kiek mazdaug reiks pinigu issikeist.
Atsakyti
Taigi visad stoja ant sienos, jeigu reikia keisti valiuta ir visi pasikeicia kiek nori.
Atsakyti
QUOTE(DonaMia @ 2011 06 19, 18:10)
Prieš du metus buvome su Gruda Italijoje. Rinkomes is daug kelioniu agenturu, ir nors pries tai Italijoje buvo apvogtas Grudos autobusas, nepabijojom ir pasirinkom Grudos siuloma kelione, nes buvo pigiausia, su vakarienem ir patraukliausia del aplankomu miestu ir vieteliu. Viskas praejo puikiai, o gidas nerealus smile.gif

O kas buvo gidas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 06 20, 23:17)
O kas buvo gidas? smile.gif

itariu, kad Sigitas
Atsakyti
Taip, taip, Sigitas tongue.gif
Atsakyti