QUOTE(Melitta @ 2011 06 09, 13:55)
Cituoju: "Su grūda viskas gerai, kol išvažiuoji" ar kažkaip
Tik suabejojau tokiu pasakymu, nes pernai buvau Šveicarijoj, tai tikrai liux viskas buvo
Dar seniau esu buvus Italijoj ir Paryžiuj, tai irgi nieko blogo pasakyt negaliu. Tik va ramybės neduoda, ar čia buvo bandymas įpiršt kitą kelionių organizatorių, ar kaip
Nes mano patirtis kalba ką kita
Beje gal tikrai kas nors su "Grūda" buvo Viena - Praha - Budapeštas ?Neapsisprendžiu dėl kelionių

Beje gal tikrai kas nors su "Grūda" buvo Viena - Praha - Budapeštas ?Neapsisprendžiu dėl kelionių

Gal galite apie kelionę į Šveicariją papasakoti: ar aplankėte visus numatytus objektus, ar plaukiojote Keturių kantonų ežere, ar tikrai reikia tiek šiltų rūbų, keliantis į Jungfraujoch viršukalnę (ar labai šalta, kiek maždaug ten būna laipsnių) ir kiek laiko ten užtrunkama, ar buvo kitų lankytinų vietų, kuriose reikėjo žieminių rūbų ar ši vienintelė? Kas buvo gidas, ar patiko? Ar baigiantis kelionei buvo organizuojama rinkliava autobuse?

Kainos Grūdoje nėra iškeltos. Kai rinkausi kelionę, Grūdoje buvo pigiau nei kitur, o ir lankytini objektai patrauklesni pasirodė.