Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Itariu kad tai tikrai geresnis variantas nei Zibutes ar Jurates palyda smile.gif 4u.gif Geros keliones, lauksim atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2011 09 09, 19:21)
Itariu kad tai tikrai geresnis variantas nei Zibutes ar Jurates palyda smile.gif 4u.gif  Geros keliones, lauksim atsiliepimu  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dėkoju už palinkėjimą, ir atsiliepimus pažadu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ajajai, visai neturėjau laiko į forumą užbėgt, nepalinkėjau Saharienne geros kelionės doh.gif Na, bet laukiu atsiliepimų ir tikiuosi, kad kelionė labai šauniai einas (o gal jau grįžai?) 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Grįžau smile.gif
Įspūdžių be galo daug ir viskas ratu smile.gif (nelauktai turėjau ir asmeninių išgyvenimų)
Apie kelionę. Gidas pasitiko Lenkijoj. Iki valgymo vietos (to malūno) važiavom tik su vairuotojais - Algiu ir Aleksu, nepaprastai paslaugiais, mandagiais ir tikrai turinčiais konkretų humoro jausmą žmonėmis ax.gif Aleksas toks pogriežtis pasirodė... Bet liux thumbup.gif Sveikai griežtas, nors ir prie bajerio thumbup.gif Gidas pasitiko Lenkijoje - Vytautas Sidaras. Normalus, paslaugus, neišsišokantis sveikai dirbantis žmogelis. Daug papasakojo, daug ko ir nepasakojo (priminsiu kad aš antrą kartą važiavau į Šveicariją, tai daug ką prisiminiau iš pernykštės kelionės), bet gidui dedui pliusą, kaip normaliai dirbančiam žmogui ax.gif Patiko ir tai, kad esant dideliam rūkui (tojest debesims) labai greitai susisukom kalnuose ir turėjom gan nemažai laiko, tai Vytauto iniciatyva pamatėm Lichenšteino sostinę - Vaducą bigsmile.gif Kas nepatiko - kad tiek gidas, tiek vairuotojai leido keleiviams migruot priekyje - sėdėt jų vietose (tai autobuse buvo daug chaoso ir tas šiek tiek erzino) (pati sėdėjau už gido), tai tikrai erzino migruojančios kaimynĖs (moterėlės amžiuje) doh.gif Nu ir kas tikrai labai nepatiko - nakvynė Prahoje. Visdėlto apgyvendino blokuotuose kambariuose, (kai dviems kambariams vienas dušas ir wc) Nors sutartyje numatyta, kad patogumai kambariuose, ir perkant kelionę mane žodžiu užtikrino, kad taip ir bus, bet nebuvo schmoll.gif Pradėjau skaityt sutartį ir pamačiau, kad taip pat pažymėta buvo prie apgyvendinimo sutarties priedas, o priedu įvardintas Grūdos katalogas - kuriame viskas įtraukta karo, bado ir maro sąlygoms biggrin.gif Taip pat ir apgyvendinimas blokiniuose kambariuose, taigi jie kaip ir teisūs doh.gif Ir beveik visą naktį važiavom autobuse - Vilniuje buvau 6 ryto rolleyes.gif
Pati kelionė, pati Šveicarija nerealiai patiko wub.gif Nors pernai buvau rugpjūty, oras buvo nepalyginamai šaltesnis nei šiemet rugsėjo vidury thumbup.gif Jungfrau ne toks šaltas pasirodė (buvo +3) (o pernai -4) bigsmile.gif Bet pats maršrutas man labiau patiko "Šveicarija - žemės lopinėlis arčiausiai dangaus" ta viena diena daugiau duoda smile.gif Bet ši kelionė buvo puikus pernykščių įspūdžių papildymas bigsmile.gif
Atsakyti
Tai šaunu, kad kelionė nusisekė thumbup.gif Žinai, tau dar gerai, kad tu atsimeni iš ankstesnių kelionių kažką, nes kai važiavau į Italiją, daug žmonių su Sigitu jau po kokį 3-čią kartą važiavo, o kai kurie davė suprasti, kad taip nieko ir neatsimena iš to, ką jis pasakojo ankstesnius kartus, todėl ir kartoja tas keliones biggrin.gif
Atsakyti
Ar keliavot kas į Paryžių su Grūda?
Ne ta kelionė, kur per Prancūzijos pilys, bet Paryžius - Beniliuksas.
Bandau spėt, kokį gidą galim gaut g.gif
Kitiems metams numatėm šitą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 10 31, 20:35)
Ar keliavot kas į Paryžių su Grūda?
Ne ta kelionė, kur per Prancūzijos pilys, bet Paryžius - Beniliuksas.
Bandau spėt, kokį gidą galim gaut  g.gif
Kitiems metams numatėm šitą  rolleyes.gif

Labas 4u.gif
Aš buvau prieš 7 metus (vasarą bus 7 metai), tai gidė buvo Diana - tokia pogriežtė moteriškaitė, žioplinėt nelabai kur leido, lauktuves irgi pirkom centralizuotai. Apskritai, tai ta kelionė man įsiminė kaip šykščiausia laisvo laiko atžvilgiu. Teisingumo dėlei pasakysiu, kad tai buvo pirma mano turistinė kelionė į užsienį, tai gal ir matėsi viskas kitaip biggrin.gif mirksiukas.gif Be to, tai vyko pakankamai seniai. Tiek tų prisiminimų, galbūt jau viskas pasikeitę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 02, 11:31)
Labas  4u.gif
Aš buvau prieš 7 metus (vasarą bus 7 metai), tai gidė buvo Diana - tokia pogriežtė moteriškaitė, žioplinėt nelabai kur leido, lauktuves irgi pirkom centralizuotai. Apskritai, tai ta kelionė man įsiminė kaip šykščiausia laisvo laiko atžvilgiu. Teisingumo dėlei pasakysiu, kad tai buvo pirma mano turistinė kelionė į užsienį, tai gal ir matėsi viskas kitaip biggrin.gif  mirksiukas.gif  Be to, tai vyko pakankamai seniai.  Tiek tų prisiminimų, galbūt jau viskas pasikeitę  4u.gif

as irgi gundausi i Paryziu, bet gal Savaitgalis Europos mieste, kur duoda tik skrydi ir viesbuti. Kazkaip nelabai turiu noro lakstyt liezuvi iskisus paskui gida.
Atsakyti
Na, per 7 metus turbūt tikrai bus nemažai pasikeitę.

O man su gidais pirmai pažinčiai su šalimi patinka keliauti. Žinių kur kas daugiau nei su kokiu kelionių vadovu (dabar turbūt daug kas užginčys). Teko keliauti ir su gidais, ir be jų. Tai geri gidai savo darbą tikrai padaro smile.gif
Atsakyti
Kas del Grudos gidu - su Olga nors i pasaulio krasta thumbup.gif , o del kitu.... blink.gif bijociau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2011 11 02, 21:08)
Kas del Grudos gidu - su Olga nors i pasaulio krasta  thumbup.gif , o del kitu....  blink.gif  bijociau  doh.gif  lotuliukas.gif

dar Valentinas ir Sigitas... Su šiais irgi į pasaulio kraštą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2011 11 02, 22:08)
Kas del Grudos gidu - su Olga nors i pasaulio krasta  thumbup.gif , o del kitu....  blink.gif  bijociau  doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti