Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Apie Italiją tai patys geriausi prisiminimai likę smile.gif
Aš šiemet noriu Prancūzijos ax.gif Nors kita mano pusė labai nori poilsinės kelionės, tai nors persiplėšt belieka biggrin.gif
Atsakyti
Iseitis yra - poilsine pazintine - Ispanija - Sveicarija - Prancizijos rivjera smile.gif 4u.gif
Manau kad labai nebloga si kelione
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2012 01 05, 20:56)
Iseitis yra - poilsine pazintine - Ispanija - Sveicarija - Prancizijos rivjera smile.gif  4u.gif
Manau kad labai nebloga si kelione

Sita kelione superine thumbup.gif vaziavau pereitais metais su gidu Tadu smile.gif vaziuociau ir vel, nes labai patiko smile.gif gal kitais metais taip ir darysiu smile.gif
Atsakyti
Bet ji jau virš 2000 gerokai atrodo.
Norėčiau su viskuo į 3000 tilpt smile.gif
Atsakyti
As manau kad i 3000 imanoma tilpti butent perkant per isankstine akcija, tada ir kuro mokestis nesiskaiciuoja ir -15 proc buna, tik va rizika, ar susidarys grupe, nes kai kelione brangesne tai ir grupes reciau susidaro. As apie ja irgi galvoju nes man marsrutas idomus pasirode, o ir juros gaunama thumbup.gif
Atsakyti
Pereitais metais butent sis marsrutas susidare 100 proc. smile.gif du kart per menesi tikrai vezdavo smile.gif tuo tarpu kartu su mumis isvaziavo ir pilnas Novaturo autobusas su gide Aleksandra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dince2: 07 sausio 2012 - 15:59
Išdaviau ir aš šiemet Grūdą biggrin.gif
Pasirinkau Graikiją poilsinę su Novaturu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2012 01 05, 09:47)
o as siais metais isdaviau gruda  verysad.gif pasirinkau pazintine lektuvine kelione i Graikija su Novaturu rugpjucio men cool.gif jau inesiau avansa, tai beliko laukti ar susidarys grupe  g.gif

Mes irgi pasirinkom pažintinę lėktuvu po Graikiją rugpjūčio mėn. smile.gif Ryt ryte vežam avansą. Pasirinkom Graikija...senosios Elados keliais. o Jūs? nes yra ir trumpesnė kelionė pažintinė.
Atsakyti
Matau, šiemet Graikija populiari smile.gif
Kadangi tinklalapy pamačiau, kad kelionė į Italiją A laikotarpiu kainuoja jau 1899, tikriausiai atsisakysiu ir aš minties keliauti su Grūda - juk papildomai vien lankomi objektai kainuoja apie 160 eurų, tai nemaža suma gaunasi net perkant iš anksto, o dar ar pavyktų bendrakeleivę susirast, nenoriu viena. Numanau, kad visos kelionės bus labai pabrangusios, bet vis tiek laukiu naujo katalogo palyginimui smile.gif
Atsakyti
Abiga, bendrakeleive gal ir cia rastum 4u.gif as siemet irgi viena tikriausiai gausiu vaziuot bet planuose italija islikus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta13 @ 2012 01 11, 17:41)
Mes irgi pasirinkom pažintinę lėktuvu po Graikiją rugpjūčio mėn. smile.gif Ryt ryte vežam avansą. Pasirinkom Graikija...senosios Elados keliais. o Jūs? nes yra ir trumpesnė kelionė pažintinė.

mes pasirinkom mazaji tura, nes man rugpjucio 17 diena pagal atostogu grafika geriau nei 10 smile.gif o jos abi trunka 8 dienas, tik mes poilsio daugiau turesime, jeigu noresime ax.gif bet as galvoju issipirkti papildomas ekskursijas smile.gif
Atsakyti
Ingridda, turėsiu omeny, bet labai abejoju, kad ryšiuos, kai Grūda kainą pakėlė net 150 Lt verysad.gif Galutinai ketinu nuspręst, kur ir ar atostogausiu, kai prasidės tos išankstinės nuolaidos. O kada numačius esi atostogas?
Atsakyti