Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

jauc Sigitas su Sigitiene ir yra geriausi Grudos gidai smile.gif
Atsakyti
Nieko blogo pries Sigute, Tada, tik geriausi atsiliepimai apie Olga thumbup.gif , zodziu, turi jie geru gidu, tik kartais ima ir nepasiseka, svarbu nesigadinti sau nuotaikos tokiu atveju, to gido galima ir nematyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar labai nuostabus gidas - Valentinas Padriezas. Neblogą įspūdį paliko Vytautas Sidaras. Kartais sunku nematyt gido biggrin.gif Bet nu o bet tačiau visko pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
o su Henrieta Miliauskiene neteko keliauti, kaip apie ja atsiliepimai g.gif
Atsakyti
sakykit, o kelione galima pirkti ir is kelioniu organizatoriaus ar tik is konkreciu agenturu, kuriu keliones jis platina?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 06 21, 18:45)
sakykit, o kelione galima pirkti ir is kelioniu organizatoriaus ar tik is konkreciu agenturu, kuriu keliones jis platina?

Kur patogu ten ir perkat. Aš perkuosi Grūdos ofise. O kažkuriais metais pirkau per Megaturą - tai netaikė lojalaus kliento nuolaidos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _chance_: 22 birželio 2012 - 07:28
kodėl jų tinklapy nėra gidų sąrašo? Kaip kitose agentūrose..O į Austriją niekas nekeliavote?Koks kažin gidas lydi? g.gif
Atsakyti
Gal į Slovakiją kas nors važiavot?
Įdomu kaip gidai? ar dažnai būna, kad grupė nesusirenka?
Bet žiūriu, kad pas juos į Slovakiją kainos kiek didesnės nei pav. Kelionių akademijoje... ax.gif
Atsakyti
Mas keliavom su gide Neringa. Kiek esu kur keliavusi, dar tokio gėrio nesu mačiusi, nei girdėjusi....Superinė gidė!
Atsakyti
QUOTE(agneira @ 2012 06 30, 15:24)
Mas keliavom su gide Neringa. Kiek esu kur keliavusi, dar tokio gėrio nesu mačiusi, nei girdėjusi....Superinė gidė!

tai cia turbut Sigitiene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 06 30, 16:35)
tai cia turbut Sigitiene  biggrin.gif

Neringa Luziene....o gal cia tokia jos pravarde -Sigitiene? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agneira @ 2012 06 30, 22:42)
Neringa Luziene....o gal cia tokia jos pravarde -Sigitiene? ax.gif

lotuliukas.gif Sigito zmona
Atsakyti