Sveikos,
mes keliavome su Gruda i Kroatija su gide Vaiva... siaip jos ziniu bagazas tikrai didelis, gera gide, tik kas nepatiko,tai jos grubumas... ir dar,kad iki pat Varsuvos vaziavome be gides, ji ilipo tik Lenkijoje... o keliones pabaigoj vel mus paliko Lenkijoj. Tai kai vaziavome i prieki,tai visi tokioj nezinioj... nes niekas mum nieko nepasake...
Kurie cia tokie nedraugiski vairuotojai kad nieko nepapasakojo?

Nežinau čia krizė ar dar kas ,bet man antri metai iš eilės Grūdoj kelionę atšaukia,susiplanuojam dar žiemą,užsisakom,o trys savaitės prieš kelionę ji atšaukiama,pernai taip į Kroatiją atšaukė ,šiemet-kruizą laivu ,jausmas toks ,lyg nė viena kelionė čia nevyksta,nežinau ar kitais metais dar čia užsakinėsiu..Esu su jais važiavusi,patiko ir gidai ir autobusai padorūs ,nu bet jau tas kelionių atšaukimas tai nervuot pradeda...
Isvykstame su jais i Svedija - Norvegija - Danija. Gal kas esate buve? Kas per gidas, ar gide? Nesu lipus i kalnus ir nuo ju:))))))) Ar labai baisu ir ar daug ten to lipimo? Kokie ten specialus batai turi but lipimams? Ar lipant i kalnus yra kokie keliukai, ar vopse ten vieni akmenai?
Labai busiu dekinga uz bet kokia info.

Labai busiu dekinga uz bet kokia info.
Sveiki,
Ar galėtų kas nors palygint šias keliones:
Prancūzija: Normandija Bretanė ir Provanso kerai
Taip pat domintų atsiliepimai apie gidą V. Bikulčių

QUOTE(_chance_ @ 2012 07 20, 14:53)
Sveiki,

http://lt.wikipedia....utas_BikulÄius
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 20, 13:53)
Sveiki,

Palyginti negalėčiau.

P.S. Lyginant šią kelionę su kelione į Italiją su Kaprio sala 10 d., tai pastaroji atrodo lyg ramus pasivaikščiojimas (ta prasme, kad Italija stipriai lėtesnė buvo negu ši).
Violeta13, ačiū už atsakymą ir kad palyginot su Italija
Kadangi esu buvus Italijoj su ta programa viską šiek tiek įsivaizduoju

Esu vaziavusi su Vytautu Bikulcium pries 2 metus i Luaros slenio pilis
nerealus gidas
vaziuokit ir neapsiriksit

Esam važiavę su Vytautu Bikulčiumi į Paryžių. Tai žmogus-enciklopedija

su Kauno gruda esu keliavusi 2 kartus. palyginus su novaturu ir tezturu, gruda visa galva uz juos auksciau. buvau sveicarijoje-austrijoje-lichtensteine-bavarijoje (2009) ju gidu Vytautu, tik deja nepamenu pavardes (gal cia tas pats jusu minimas, nes isties ziniu turintis daug zmogus) bei su gide Genute keliavom i Norvergija ir Svedija (2010). Priekaistu Kauno grudai tikrai neturiu.
Gal kam teko keliauti su gidu Čepu ? (vardo nežinau)
Domintų atsiliepimai