Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Sveikos,

mes keliavome su Gruda i Kroatija su gide Vaiva... siaip jos ziniu bagazas tikrai didelis, gera gide, tik kas nepatiko,tai jos grubumas... ir dar,kad iki pat Varsuvos vaziavome be gides, ji ilipo tik Lenkijoje... o keliones pabaigoj vel mus paliko Lenkijoj. Tai kai vaziavome i prieki,tai visi tokioj nezinioj... nes niekas mum nieko nepasake...
Atsakyti
Kurie cia tokie nedraugiski vairuotojai kad nieko nepapasakojo? blink.gif smile.gif
Atsakyti
Nežinau čia krizė ar dar kas ,bet man antri metai iš eilės Grūdoj kelionę atšaukia,susiplanuojam dar žiemą,užsisakom,o trys savaitės prieš kelionę ji atšaukiama,pernai taip į Kroatiją atšaukė ,šiemet-kruizą laivu ,jausmas toks ,lyg nė viena kelionė čia nevyksta,nežinau ar kitais metais dar čia užsakinėsiu..Esu su jais važiavusi,patiko ir gidai ir autobusai padorūs ,nu bet jau tas kelionių atšaukimas tai nervuot pradeda...
Atsakyti
Isvykstame su jais i Svedija - Norvegija - Danija. Gal kas esate buve? Kas per gidas, ar gide? Nesu lipus i kalnus ir nuo ju:))))))) Ar labai baisu ir ar daug ten to lipimo? Kokie ten specialus batai turi but lipimams? Ar lipant i kalnus yra kokie keliukai, ar vopse ten vieni akmenai?smile.gif
Labai busiu dekinga uz bet kokia info.
Atsakyti
Sveiki,
Ar galėtų kas nors palygint šias keliones:
Prancūzija: Normandija Bretanė ir Provanso kerai 4u.gif
Taip pat domintų atsiliepimai apie gidą V. Bikulčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 20, 14:53)
Sveiki,
Prancūzija: Normandija Bretanė ir Provanso kerai  4u.gif
Taip pat domintų atsiliepimai apie gidą V. Bikulčių  4u.gif

http://lt.wikipedia....utas_Bikulčius
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 20, 13:53)
Sveiki,
Prancūzija: Normandija Bretanė ir Provanso kerai  4u.gif
Taip pat domintų atsiliepimai apie gidą V. Bikulčių  4u.gif

Palyginti negalėčiau. smile.gif Tačiau galiu parašyti atsiliepimą apie kelionę Prancūzija: Normandija Bretanė. Taigi kelionė įvyko 2012-06-02. Gidas buvo Tadas. Matėsi ryškiai prie tinginio (pirmą dieną pasakojo tik važiuojant konkrečiai per Varšuvą, nei prieš nei po - nesiteikė nieko pasakoti. Taip pat Paryžiuje nuvežė prie Eifelio bokšto nusifotografuoti ir pasakė, jog į bokštą nekilsim, nes neverta dvi valandas stovėt eilėje ir laukti pakilimo(nors manau tiek kilometrų važiavus autobusu dvi valandas pastoviniuot nemanau, kad tai didelė problema, juolab, kad eilė judanti). Ir t.t.). Na o dabar apie pačią kelionę. Programa tikrai įdomi. Objektų gausa didelė: pilys, tvirtovės, vienuolynas, muziejai, ir t.t. Tikrai daug pamatėm. Autobusu reikėjo daug važiuoti: tris dienas važiavom po 900 ir daugiau kilometrų, dar vieną dieną važiavom 850 km. Žodžiu važiuot reikia nemažai šioje kelionėje. Ta diena kur numatytos pilys buvo įtempta greičio prasme. Ypač Šenonso pilyje. Jai buvo palikta ~45 min. Per jas reikėjo pasiekti pilį(keli šimtai metrų iki jos) ir joje dar pabuvoti. smile.gif Žodžiu pačioje pilyje lakstėm tiesiogine to žodžio prasme. lotuliukas.gif Luvre irgi "palakstėm", nes gana vėlai nuvežė ir nedaug laiko davė. Viską susumavus galiu pasakyti, kad šios kelionės metu tikrai daug pamatysit(ypač gražios pilys), bet reikės ir "pajudėti", kai nevažiuosit autobusu. smile.gif
P.S. Lyginant šią kelionę su kelione į Italiją su Kaprio sala 10 d., tai pastaroji atrodo lyg ramus pasivaikščiojimas (ta prasme, kad Italija stipriai lėtesnė buvo negu ši).

Atsakyti
Violeta13, ačiū už atsakymą ir kad palyginot su Italija smile.gif Kadangi esu buvus Italijoj su ta programa viską šiek tiek įsivaizduoju wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Esu vaziavusi su Vytautu Bikulcium pries 2 metus i Luaros slenio pilis thumbup.gif nerealus gidas smile.gif vaziuokit ir neapsiriksit smile.gif
Atsakyti
Esam važiavę su Vytautu Bikulčiumi į Paryžių. Tai žmogus-enciklopedija thumbup.gif
Atsakyti
su Kauno gruda esu keliavusi 2 kartus. palyginus su novaturu ir tezturu, gruda visa galva uz juos auksciau. buvau sveicarijoje-austrijoje-lichtensteine-bavarijoje (2009) ju gidu Vytautu, tik deja nepamenu pavardes (gal cia tas pats jusu minimas, nes isties ziniu turintis daug zmogus) bei su gide Genute keliavom i Norvergija ir Svedija (2010). Priekaistu Kauno grudai tikrai neturiu.
Atsakyti
Gal kam teko keliauti su gidu Čepu ? (vardo nežinau) ax.gif Domintų atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti