Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(abiga @ 2013 07 02, 16:40)
Pagal programa, labai itempta keline turetu but, bet ir pamatysite daug - lauksim kuo platesniu ispudziu 4u.gif

na matysim kaip ten bus smile.gif butinai parasysiu smile.gif
Atsakyti
mes į Kroatiją važiuojam, gal iš važiavusių kokiu patarimų? Būčiau dėkinga ...
Atsakyti
Mes vaziuosim "Kurzemes keliais" kita savaitgali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2013 07 03, 15:40)

ax.gif kas butent domina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2013 07 03, 14:40)

Atsipalaiduokit ir džiaukitės atostogomis 4u.gif
Atsakyti
O patarkit, ką įsidėti valgyti autobuse? Važiuos mano mama su dviem anūkėmis, apskritai pirmą kartą į kelionę autobusu, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai biggrin.gif Važiuos į Kroatiją nuo 10 d.
Perskaitėm mytrips aprašymą, mama dabar baisiai išsigandusi, kaip ji į Biakovo kalnus užlips su anūkėmis biggrin.gif Nes aš prisakiau, kad būtinai turi ten varyti smile.gif Dar sakiau, kad į salas plauktų smile.gif
Gal turit, kokių dar neminėtų pasiūlymų, ką įsidėti?
O dėl pinigų - sakiau, kad vežtųsi eurus ir kortelę, ir kur gali, atsiskaitinėtų kortele. Dar galvoju 20 zlotų įdėti, ar dar ko reiktų?
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2013 07 04, 13:50)
O patarkit, ką įsidėti valgyti autobuse? Važiuos mano mama su dviem anūkėmis, apskritai pirmą kartą į kelionę autobusu, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai  biggrin.gif Važiuos į Kroatiją nuo 10 d.
Perskaitėm mytrips aprašymą, mama dabar baisiai išsigandusi, kaip ji į Biakovo kalnus užlips su anūkėmis  biggrin.gif Nes aš prisakiau, kad būtinai turi ten varyti  smile.gif Dar sakiau, kad į salas plauktų  smile.gif
O dėl pinigų - sakiau, kad vežtųsi eurus ir kortelę, ir kur gali, atsiskaitinėtų kortele. Dar galvoju 20 zlotų įdėti, ar dar ko reiktų?

Negalvokit, kad ten lipimas į kalną alpinistams biggrin.gif , jei jau tikrai matys, kad neužlips, mikriuku užvažiuos. smile.gif . Jei ruošiasi valgyti Lenkijoje pietus kelionės metu, tai 20 zlotų trims bus mažai, pati valgiau guliašovą sriubą, tai ji kainavo 10 zlotų.
Autobuse vagyti pasiimkit mėgstamo, greit negendančio maisto. Daug kas ima užpilamas sriumas, košes, aš pati jų nevalgau, tad visada imu vytintą dešrą, duonos, agurkų, kokių nors riestainių pakramtyti, džiovintų vaisių.
Atsakyti
Iki viršūnės, kur žiūrimas saulėlydis, mikriukas neveža. Ten normaliai reikia palipti į viršų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2013 07 04, 11:50)
O patarkit, ką įsidėti valgyti autobuse? Važiuos mano mama su dviem anūkėmis, apskritai pirmą kartą į kelionę autobusu, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai  biggrin.gif Važiuos į Kroatiją nuo 10 d.
Perskaitėm mytrips aprašymą, mama dabar baisiai išsigandusi, kaip ji į Biakovo kalnus užlips su anūkėmis  biggrin.gif Nes aš prisakiau, kad būtinai turi ten varyti  smile.gif Dar sakiau, kad į salas plauktų  smile.gif

sveiki smile.gif mes isidejom si karta labai teisingai aisku kiekvieno skonis skirtingas smile.gif isidejom slyvu gal kokius 4 pokelius(vaziuojant autiku bent jau man uzkieteja..) isidejom vietoj duonos duoniuku,db ivairiausiu yra prekybcentriuose, vakume rukyto kumpelio,pasidarem uzkandas su duoniukais,galima pjaustytos desrytes,galima surio,dar isidejom koncervu jautienos,sportu, belvita labai gerai uzkandziaut smile.gif ir alki numarint,o siaip visur visokiu uzkandziu pilna,tai nusipirks smile.gif dar emem riesutu,moliugo seklu,agurku zaliu,galima isidet bananu,jogurtu(jei greit susivalgys) javainiuku uzkandai,ir zinoma vandens.

I kalnus lipo ir su mazais vaikais,neaisku kiek anukem metu.. bet 8 metu vaikai liko kaip dideli,tai pergyvent nera ko..beto gales nelipti,uzves ir nebus bedu smile.gif o ten kitur tai ir penkiametis uzliptu smile.gif del pinigu patarciau idet daugiau zlotu,nes sustos Lenkijoj papietaut,o gal ir kazka nusipirkt noresis.. 20 zlotu mazoka,patyriau ta pati smile.gif bet aisku kiekvienam skirtingai smile.gif smulkiu zlotu WC reik turet,nes daug kur mokami smile.gif o jei kortelej tures pinigu tai visur us kortele eis atsiskaityt jei nebus kokiu gedimu smile.gif sekmes Jums!

P.S jei i salas plauks,tegu paima Imbiero ar ko kito nuo pykinimo,nes jai banguos labai,tai uzsups.. nepades ir vynas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 15 liepos 2013 - 17:09
Buzulkaa, tai kaipgi Italija - Prancūzija, jau grizot, kaip supratau? 4u.gif

Del Kroatijos, ten nieko sudetingo i ta vieta paeit, kur palydima saule, kopt i Sv. Jurgio virsune sunkiau ir apie ta vieta kalbeta, kad uzveza mikriukas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 07 15, 19:27)
Buzulkaa, tai kaipgi Italija - Prancūzija, jau grizot, kaip supratau?  4u.gif
Del Kroatijos, ten nieko sudetingo i ta vieta paeit, kur palydima saule, kopt i Sv. Jurgio virsune sunkiau ir apie ta vieta kalbeta, kad uzveza mikriukas.

vis ruosiuosi ir kaupiuosi parasyt kaip ta Italija ir kitos salys lotuliukas.gif o siaip dziaugiuosi kad sekmingai gryzom.. daug pamatem,bet ir pavargom kai ciucikai.. biski buvo nusivylimo.. dabar turbut isvis sudominau,bet pazadu atsisest ir aprasyt kaip kas smile.gif wub.gif
Atsakyti
Buvom savaitgalio kelionej po Latvija "Kurzemes keliais". Labai patiko. Netoli (nereikia trenktis per Lenkija visa diena ir dar viena atgal), nebrangu, idomu, tik dvi dienos, keletas šou lankomuose objektuose, na, tikrai pagarba broliams latviams. Kelione intensyvi, bet juk visos autobusines pazintines keliones tokios. Tik geriausi įspudžiai thumbup.gif
Atsakyti