QUOTE(Bishojo @ 2013 07 04, 11:50)
O patarkit, ką įsidėti valgyti autobuse? Važiuos mano mama su dviem anūkėmis, apskritai pirmą kartą į kelionę autobusu, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai

Važiuos į Kroatiją nuo 10 d.
Perskaitėm mytrips aprašymą, mama dabar baisiai išsigandusi, kaip ji į Biakovo kalnus užlips su anūkėmis

Nes aš prisakiau, kad būtinai turi ten varyti

Dar sakiau, kad į salas plauktų
Gal turit, kokių dar neminėtų pasiūlymų, ką įsidėti?
O dėl pinigų - sakiau, kad vežtųsi eurus ir kortelę, ir kur gali, atsiskaitinėtų kortele. Dar galvoju 20 zlotų įdėti, ar dar ko reiktų?
sveiki

mes isidejom si karta labai teisingai aisku kiekvieno skonis skirtingas

isidejom slyvu gal kokius 4 pokelius(vaziuojant autiku bent jau man uzkieteja..) isidejom vietoj duonos duoniuku,db ivairiausiu yra prekybcentriuose, vakume rukyto kumpelio,pasidarem uzkandas su duoniukais,galima pjaustytos desrytes,galima surio,dar isidejom koncervu jautienos,sportu, belvita labai gerai uzkandziaut

ir alki numarint,o siaip visur visokiu uzkandziu pilna,tai nusipirks

dar emem riesutu,moliugo seklu,agurku zaliu,galima isidet bananu,jogurtu(jei greit susivalgys) javainiuku uzkandai,ir zinoma vandens.
I kalnus lipo ir su mazais vaikais,neaisku kiek anukem metu.. bet 8 metu vaikai liko kaip dideli,tai pergyvent nera ko..beto gales nelipti,uzves ir nebus bedu

o ten kitur tai ir penkiametis uzliptu

del pinigu patarciau idet daugiau zlotu,nes sustos Lenkijoj papietaut,o gal ir kazka nusipirkt noresis.. 20 zlotu mazoka,patyriau ta pati

bet aisku kiekvienam skirtingai

smulkiu zlotu WC reik turet,nes daug kur mokami

o jei kortelej tures pinigu tai visur us kortele eis atsiskaityt jei nebus kokiu gedimu

sekmes Jums!
P.S jei i salas plauks,tegu paima Imbiero ar ko kito nuo pykinimo,nes jai banguos labai,tai uzsups.. nepades ir vynas..