Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(Goda_47 @ 2013 07 24, 09:02)

Užmiršau !!!!!!  Ačiū, Ačiū, Ačiū  4u.gif Buzulkaai ir Linuskei  4u.gif  4u.gif  labai padėjote man apsispręsti dėl kelionės wub.gif

o man malonumas skaityt toki komentara,kaip puiku!!! ner uz ka dekoti,svarbu patiko kelioneje drinks_cheers.gif thumbup.gif o del gryzimo tai net neabejoju kad grysite 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Visiskai naujokė esu šiame forume, tačiau temas gan dažnai peržvelgiu.
Norėjau ir aš pasidalinti įspūdžiais apie Grūdą. Praeitais metais aš vykau į Kroatiją per Budapeštą, tai kelionė buvo nereali, viskas tiko ir patiko 4u.gif Gidė puiki moteris ir tikra savo darbo specė thumbup.gif Taip pat ir vairuotojai buvo puikūs 4u.gif
Šių metų atostogos buvo Graikijoje, naujasis jų maršrutas. smile.gif Kiek pastebėjau jų internetiniame puslapyje tai labai mažai renkasi grupių į šią kelionę, tik nesuprantu kodėl... Labai gaila, nes kelionė tikrai puiki 4u.gif O ir visa Graikija su savo antika, Dievais, Dievukais, Deivėmis cool.gif 4u.gif Paplūdimys smėlio, gyvenimas prie pat jūros, labai įdomios išvykos ir be galo skanus graikiškas maistas drinks_cheers.gif smile.gif
Tik gaila, kad nesusidarė kelionė į Kroatiją per Gracą rugpjūčio mėnesiui... Nes Kroatija tai šalis, kurią labai labai įsimylėjau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pinija @ 2013 08 03, 12:56)
kas į Juodkalniją 08-10?

Butu saunu, jei grzusi pasidalintumet ispudziais, be galo mane domina si kelione smile.gif

O Graikija turbut per mazai isreklamuota, lyginant su Guliveriu, nes tikrai idomus marsrutas. Pastaruoju metu bene populiariausios tokios pusiau poilsines keliones su apgyvendinimu kurorte.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 08 03, 22:12)
Butu saunu, jei grzusi pasidalintumet ispudziais, be galo mane domina si kelione  smile.gif

O Graikija turbut per mazai isreklamuota, lyginant su Guliveriu, nes tikrai idomus marsrutas. Pastaruoju metu bene populiariausios tokios pusiau poilsines keliones su apgyvendinimu kurorte.

Matyt dėl reklamos stokos, nes Kroatiją tai visi puikiai žino. Gal įsivažiuos ir su Graikija smile.gif

O ar teko keliauti į tolimus kraštus su Grūda? Jei taip ar nebuvo nesklandumų kokių labai didelių?smile.gif
Atsakyti
Ateinantį šeštadienį į Toskaną ir Elbos salą veš gidė Laima ax.gif Gal kam teko su ja keliaut ir gali pasidalinti įspūdžiais ? Agentūroje išgyrė kaip puikią Italijos vadovę, tad gal kam teko su ja keliauti į Italiją ? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas vaziavo su gide Vida i Kroatija? Nes labai tingisi visus puslapius vel vartyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti @ 2013 08 12, 13:04)
Gal kas vaziavo su gide Vida i Kroatija? Nes labai tingisi visus puslapius vel vartyt  blush2.gif

i Kroatija neteko su sita gide vaziuoti,bet i Italija teko,gide tikrai puiki,su jumoro jausmu,ir daug zinanti smile.gif manau kelione bus sekminga wink.gif sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 08 12, 11:08)
Ateinantį šeštadienį į Toskaną ir Elbos salą veš gidė Laima  ax.gif Gal kam teko su ja keliaut ir gali pasidalinti įspūdžiais ? Agentūroje išgyrė kaip puikią Italijos vadovę, tad gal kam teko su ja keliauti į Italiją ?  4u.gif

Sveiki,
birzelio 29 d. vaziavau i "Siaures Italijos perliukai" 8 d. kelione su gide Laima. Tikrai labai gera vadove. Daug zino ir labai megsta savo darba. Rupestinga ir atidi visiems grupes zmonems, ne tik visus isgirsdavo ir atsakydavo i visus klausimus, bet ir duodavo praktisku patarimu, kurie labai pravercia keliones metu . Ir kaip zmogus ji labai nuosirdi ir paprasta. 4u.gif Tikrai turetu but viskas labai thumbup.gif
Man kelione labai patiko ir visai neprailgo vaziavimas, tik truko dar kokiu 2 dienu, kad daugiau pabut prie juros 4u.gif , o grizus vel noriu vaziuoti i Italija.. 4u.gif ir ne tik as taip manau.. rolleyes.gif
Kai grisit, butinai pasidalinkit ispudziais apie Toskana ir Elbos sala! 4u.gif
Manau, turetu buti puiki si kelione drinks_cheers.gif i kuriaas irgi vel labai noreciau vaziuoti wub.gif , tik greiciausiai reiks laukti kitu metu ir kitu atostogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulemano505 @ 2013 08 15, 18:18)
Sveiki,
birzelio 29 d. vaziavau i "Siaures Italijos perliukai" 8 d.

Mastom apie šią kelionę rugsėjo mėnesį, būnant Italijoje kelionės programoje numatyta poilsis prie Adrijos jūros arba išvyka, mus labiau domina ne poilsis, o pažintinė šios kelionės dalis. Saulemano505, sakykit, ar į programoje numatytas nemokamas išvykas vežė tik surinkus atitinkąmą skaičių keliautojų? Ar buvo norinčių vykti į mokąmą išvyką į Florenciją? Ačiū už atsakymus, padėsit apsispręsti dėl šios kelionės.
Atsakyti
QUOTE(rasa-rasa @ 2013 08 15, 21:36)
Mastom apie šią kelionę rugsėjo mėnesį, būnant Italijoje kelionės programoje numatyta poilsis prie Adrijos jūros arba išvyka, mus labiau domina ne poilsis, o pažintinė šios kelionės dalis. Saulemano505, sakykit, ar į programoje numatytas nemokamas išvykas vežė tik surinkus atitinkąmą skaičių keliautojų?  Ar buvo norinčių vykti į mokąmą išvyką į Florenciją? Ačiū už atsakymus, padėsit apsispręsti dėl šios kelionės.

Sveiki,

vežė į visas programoje numatytas nemokamas išvykas, nepriklausomai kiek buvo norinčių. Tiesiog iš vakaro informuodavo kelinta pusryčiai, nes tada eidavom anksčiau pusryčiauti, ir kelinta išvažiuojam ir viskas. Kas nenorėjo galėjo likti ir eit prie juros. Bet dauguma važiuodavo, nes visos išvykos buvo labai įdomios ir gaila buvo kažką praleisti. Gaila, kad į Florenciją nenuvažiavom, nes dieną prieš tai buvo Venecija, Burano ir Murano salos. Diena buvo labai intensyvi, pamatem labai daug, bet buvo karšta, grįžom vakare labai pavarge ir nebuvo jėgų kita rytą vėl anksti kelt ir važiuoti, dėl to ir neatsirado pakankamai norinčių sad.gif Bet gal rugsėji jau nebus taip karšta ir mažiau pavargsit ir be to, galima gal susitarti grupeje, kad sukeistu ekskursijas vietomis. Vadovė gal butu sutikusi, bet atsirado grupėj žmonių, kurie norėjo, kad viskas butu tiksliai pagal programą... Kelionė man patiko, tik norėjosi dar bent pora dienų ilgiau pabut. Dabar gal rinkčiausi ta pačią tik ilgesnę, tą kur dešimt dienų, tik labai jau ryškus kainų skirtumas.. Nesuprantu, kodėl jie čia taip užkėle turi kainą unsure.gif , gal kad patraukliau atrodytu ta kur aštuonių dienų g.gif . Bet šiaip kelionė gera, verta važiuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulemano505 @ 2013 08 17, 20:52)
Sveiki,
vežė į visas programoje numatytas nemokamas išvykas, nepriklausomai kiek buvo norinčių.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-rasa @ 2013 08 17, 21:36)

Tiesa, yra įvestas autobuso įvažiavimo į Florenciją mokestis 200 eurų (čia papildomai prie tų 45), kuris padalinamas visiems vykstantiems į šią ekskursiją, tai kuo daugiau žmonių važiuos tuo po mažiau reiks mokėti. Gal čia tik sezono metu, gal rugsėji jo nėra, negaliu pasakyti, pasitikslinkit agentūroje kaip su tuo įvažiavimo mokesčiu.
Jeigu turėsit kokių klausimų parašykit, kiek galėsiu atsakysiu smile.gif ir, geros kelionės, jei nuspręsit vykti mirksiukas.gif
Grįžę pasidalinkit savo kelionės įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti