Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Na taip, nereik norėt, kad jie kas 5 minutes ties kiekviena kelione taip taisytų pasikeitusių vietų skaičių biggrin.gif Tiesiog šiaip kažkaip pasidarė keista, kad žmonėms lengviau pasiankstint atostogas, o ne savaite pasivėlint smile.gif

Beje, kas buvę Italijoje, kaip yra su laisvu laiku? Kai skaičiau kelionės aprašymą, tai parašyta konkrečiai laisvas laikas tik San Marine unsure.gif Žinoma, tikiu, kad papietauti laiko skiriama, bet gal kas tiksliau galėtų papasakot, kaip ten būna? Kiek to laiko duoda? unsure.gif ir ar yra tokių vietų, kurių su gidu nepažiūrėjus nieko labai neprarasi? Šiaip stengsimės pamatyt kiek įmanoma daugiau, bet norėtųsi šiek tiek ir nuo grupės atsiskirt, aš norėčiau ir papietaut ramiai, ir gal į vieną kitą parduotuvę užbėgt, žinot, moters prigimtis daro savo visgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 07 03, 14:43)
Žinoma, tikiu, kad papietauti laiko skiriama, bet gal kas tiksliau galėtų papasakot, kaip ten būna?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Minimaliai to laisvo laiko. Florencijoj valanda. Pizoj panašiai. Romoj buvo "laisvas laikas" forume ir koliziejuj. Neapolyje berods pusantros turėjom (ir netgi spėjom pavalgyt pietus kartą per visas atostogas laugh.gif).
Taigi, pasiruoškit atostogoms be pietų smile.gif Į kelionės galą tik tempas lėtėja, taigi Kapryje, San Marine laiko kiek daugiau bus. Bet įspūdžių sąskaita nesinori rinktis pietų. Todėl ir pietaujančių nebūdavo g.gif
Atsakyti
Vo tak.. biggrin.gif žinojau, kad čia intensyvi kelionė, bet kad ant tiek... lotuliukas.gif

Laisvo laiko duota tose vietose, kur įtariu, brangiausia smile.gif O kada maždaug į viešbutį atveždavo?
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 07 03, 16:34)
Vo tak.. biggrin.gif žinojau, kad čia intensyvi kelionė, bet kad ant tiek... lotuliukas.gif

Laisvo laiko duota tose vietose, kur įtariu, brangiausia smile.gif O kada maždaug į viešbutį atveždavo?

Tai laisvas laikas paprastai centruose būdavo, kur jį gali išnaudoti kaip nori. Pvz.: kas Vatikane į muziejų ėjo, kas į kupolą kėlėsi, kiti gal pietavo. Centruose ir brangiausia, žinoma, juk įžymybės aplink. Bet kai karšta (ypač Romoj klaiku nuo karščio), tai apie jokį maistą nesinori net galvoti.
Į viešbučius visada grįždavom ~19-20 val. Iš jų išvažiuodavom 7-8 ryte.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif

Aš tikiu; kai toks karštis, tai man irgi valgyt nesinori, bet tą pietų laiką kitaip išnaudočiau, mat Italijoj yra mano labai mėgstamų parduotuvių ax.gif bet labai abejoju, ar ekskursijas aukosiu dėl apsipirkinėjimo.

O, tai laikas dar visai normalus, tik tiek, kad viešbučiai, įtariu, priemiesčiuose? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 07 03, 18:33)
4u.gif  4u.gif

Aš tikiu; kai toks karštis, tai man irgi valgyt nesinori, bet tą pietų laiką kitaip išnaudočiau, mat Italijoj yra mano labai mėgstamų parduotuvių ax.gif bet labai abejoju, ar ekskursijas aukosiu dėl apsipirkinėjimo.

O, tai laikas dar visai normalus, tik tiek, kad viešbučiai, įtariu, priemiesčiuose? unsure.gif

Na, Romoj, prie tų laiptų yra daaaug parduotuvių ir gal valanda laisvo laiko smile.gif Taip, kad gal ir rasi laiko tam.

O viešbučiai tai taip, miestukuose mažuose daugiausiai. Vienas buvo patogioj vietoj: spėjom vieną vakarą į prekybcentrį. Kainos karsta.gif topsecret.gif vynas po eurą-du, rizoto ryžiai 2 kg - 2 eur (kai Lietuvoj už pusę kg 10 Lt doh.gif) ir t.t. Tai grąžintų laiką kas atgal, pirkčiau ten viską iš eilės. Tada galvojom, kad dar bus to laiko apsipirkti. Kelionės pabaigoj nuvežė į prekybcentį, bet tas buvo gerokai brangesnis. Visgi, lauktuvėms (vynui, kantučiniams, grisiniams ir t.t.) užteko smile.gif
Venecijoj gana daug laiko turėjom (bent tada taip atrodė), bet ten kiek parduotuvių karsta.gif karsta.gif karsta.gif Vasara, išpardavimai... Tai kelionės pabaigai atliekamų pinigų pasilikit laugh.gif
Atsakyti
Ai, tai tada viskas nėra taip blogai lotuliukas.gif biggrin.gif

OK, dėkui labai už patarimus. 4u.gif O kad Venecijoj daug parduotuvių, tai kažkaip net nebūčiau pagalvojus, schmoll.gif nežinau kodėl biggrin.gif Mes irgi turėtumėm ant išpardavimų pataikyt, tai vat ir norėtųs gal kokius itališkus batus nusigriebt ir suknelę, ar kažką smile.gif

Ai, dar norėjau dėl San Marino paklaust. Ten tikrai neapsimoka nieko pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 07 03, 18:49)
Ai, tai tada viskas nėra taip blogai lotuliukas.gif  biggrin.gif

OK, dėkui labai už patarimus. 4u.gif O kad Venecijoj daug parduotuvių, tai kažkaip net nebūčiau pagalvojus, schmoll.gif  nežinau kodėl biggrin.gif Mes irgi turėtumėm ant išpardavimų pataikyt, tai vat ir norėtųs gal kokius itališkus batus nusigriebt ir suknelę, ar kažką smile.gif

Ai, dar norėjau dėl San Marino paklaust. Ten tikrai neapsimoka nieko pirkti? g.gif

Aš San Marine tai nieko gero nemačiau. Ai, tik aliejų, limončelo pirkom. Bet tikrai nemažai kas pirko rankines, striukes ir pan. Man ten gariūnais trenkia, tai tikrai nieko nepirkau laugh.gif Be to, ten kažkaip ne viskas originalu atrodo. Žodžiu, pasitikėjimo nekėlė.
Venecijoj kas kita. Normalios parduotuvės, normalūs prekės ženklai. Aišku, Kapryje galėsite pasišopint, bet be italų dizainerių parduotuvių (su atitinkamomis kainomis, kas be ko) ten daugiau nelabai ką rasit biggrin.gif
Atsakyti
Vadinas, apie Andorą girdėjau labai panašių atsiliepimų kaip ir apie San Mariną smile.gif Viskas kaip Gariūnai, tik šiek tiek prabangiau įrengta, bet dėl daiktų autentiškumo nesi užtikrintas biggrin.gif

O jūs Kapryje ką veikėt? Ilsėjotės, plaukėt aplink salą (?) ar vykot į San Mikelės vilą?
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 07 03, 19:07)
O jūs Kapryje ką veikėt? Ilsėjotės, plaukėt aplink salą (?) ar vykot į San Mikelės vilą?

Neplaukėm niekur verysad.gif Turėjom mažai laiko, nes viena iš grupės, paliko mobilųjį telefoną viešbutyje, turėjom ilgai jos laukt, nespėjom į laivą. Vėlavom, taigi ir laiko saloj gal tik pusantros valandos turėjom (o numatyta lyg ir net 3 buvo) verysad.gif Taigi daugelis ėjo maudytis. Mes irgi braidėm, po to pietavom ant jūros kranto kavinėj biggrin.gif
Šiaip, Kapris nerealus. Rojus, ne kitaip wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oi, nepasisekė doh.gif nervina tokie dalykai, sujaukia visus planus... nu bet ką padarysi, kitą kartą pats gali pakliūti į tos moters situaciją.

Dėkui labai jums, kad padėjot ir atsakėt į klausimus 4u.gif paaiškėjo daug kas pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes moterys ir merginos! Esu naujoke cia, tad nesupykit jei ka paklausiu gal ir ne i tema blush2.gif O domintu klausimas jei tarkim kazkas is keliaujanciu kazka pamirsta viesbutyje, ar butina visai grupei laukti ir gaisti brangu laika? Gal yra galimybe palikta daikta, tarkim, kazkieno is grupes, sugrazint tiesiai i Lietuva. Juk agenturos kiek suprantu palaiko kazkokius rysius su viesbuciu. Ar as klystu?
Atsakyti