Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Sveikos keliautojos. 4u.gif
Gal kas nors iš jūsų ruošiasi ekliauti su Grūda ISPANIJA - ŠVEICARIJA - PRANCŪZIJOS RIVJERA 12D/11N ?Išvykimas 07-23.
O gal jau kuri nors keliavot ŠIUO MARŠRUTU?

Kadangi kelionę užsisakėm per guliveriokeliones, bet jei paskambino ir pasiule keliaut su grudu, tai įdomu, tiesiog, kaip čia kas vyks? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Brigittaa @ 2011 07 08, 21:38)
Sveikutes moterys ir merginos! Esu naujoke cia, tad nesupykit jei ka paklausiu gal ir ne i tema  blush2.gif  O domintu klausimas jei tarkim kazkas is keliaujanciu kazka pamirsta viesbutyje, ar butina visai grupei laukti ir gaisti brangu laika? Gal yra galimybe palikta daikta, tarkim, kazkieno is grupes, sugrazint tiesiai i Lietuva. Juk agenturos kiek suprantu palaiko kazkokius rysius su viesbuciu. Ar as klystu?

na musu grupes atveju buvo paliktas mobilus telefonas ir autobusas netoli nuvaziaves buvo, tai ejo pesciom gidas su ta mergina i viesbuti pasiimt, nes autobusui buvo sunku siaurose gatvelese apsisukt. Bet as irgi viena dalyka, bet nelabai vertinga viesbuty palikau, tai gidas sake, kad gali atsiust viesbutis, bet reiks moket uz tai.

Noreciau vaziuot rugpjuty i Slovakijos kalnus. Ar ten labai salta buna kalnuose, kaip apsirengti? Kai buvau Kroatijoj kalnuose liepos men tai garas is burnos ejo kalbant.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 07 10, 12:21)
Noreciau vaziuot rugpjuty i Slovakijos kalnus. Ar ten labai salta buna kalnuose, kaip apsirengti? Kai buvau Kroatijoj kalnuose liepos men tai garas is burnos ejo kalbant.

Mes kažkada rugpjūtį Slovakijoj buvom, tai nebuvo labai šalta, reikėjo kartais megztinio, bet kai eini, tai šilta. Aišku, kalnai yra kalnai ir oras per dieną gali n kartų pasikeist. Slovakijoje batų gerų reik.
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2011 07 10, 13:39)
Mes kažkada rugpjūtį Slovakijoj buvom, tai nebuvo labai šalta, reikėjo kartais megztinio, bet kai eini, tai šilta. Aišku, kalnai yra kalnai ir oras per dieną gali n kartų pasikeist. Slovakijoje batų gerų reik.

sporbaciai storais padais netinka?
O lietus irgi buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 10 liepos 2011 - 12:41
QUOTE(susidomejus @ 2011 07 10, 12:40)
sporbaciai storais padais netinka?
O lietus irgi buna?

Tvirti sportbačiai tinka, aš pati tada su kedais buvau ir pusė velnio buvo, bet jei tokie "išeiginiai kedukai" jau sunkiau, bet ir su tokiais mačiau einančių. Jei plonas padas, tai kiekvieną užmintą akmenuką jauti.
Mums pasisekė ir nelijo, bet sakė savaitę prieš visą laiką lijo, čia jau sekmės reikalas.
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2011 07 10, 20:37)
Tvirti sportbačiai tinka, aš pati tada su kedais buvau ir pusė velnio buvo, bet jei tokie "išeiginiai kedukai" jau sunkiau, bet ir su tokiais mačiau einančių. Jei plonas padas, tai kiekvieną užmintą akmenuką jauti.
Mums pasisekė ir nelijo, bet sakė savaitę prieš visą laiką lijo, čia jau sekmės reikalas.

aciu 4u.gif
Tai tada reikia pamastyt ir apie ekskursija lyjant lietuciui...
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2011 07 10, 13:15)
Sveikos keliautojos. 4u.gif
Gal kas nors iš jūsų ruošiasi ekliauti su Grūda ISPANIJA - ŠVEICARIJA - PRANCŪZIJOS RIVJERA 12D/11N ?Išvykimas 07-23.
O gal jau kuri nors keliavot ŠIUO MARŠRUTU?

Kadangi kelionę užsisakėm per guliveriokeliones, bet jei paskambino ir pasiule keliaut su grudu, tai įdomu, tiesiog, kaip čia kas vyks? g.gif

As keliausiu rugpjucio 13 d thumbup.gif siaip girdejau, kad marsrutas geras smile.gif ir su gruda keliaujant siuo marsrutu viskas thumbup.gif
Atsakyti
oi, ačiū dievui, nes jau pradėjau nervuotis. Esu su grūda keliavus , bet labai seniai, o aš taip laukiu šitų atostogų.. gal yra jau ir buvusių ir keliavusių šiuo maršrutu, įdomu, kokių pasiūlymų gal turėtumėt bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Gal kam yra tekę atskirai keliaujant "išsipirkti" autobuse sėdynę šalia, kad nieko svetimo "neprikabintų" ? Gal žinot kokia maždaug kaina ? rolleyes.gif
Atsakyti
čia matyt priklauso nuo grupės žmonių... jeigu nepilnas autikas, tai manau, kad galima ir nieko enmokėt, o jeigu pilnas, tai gal ir pinigai nelabai padės, bet gal pačioj kelionių agentūroj galės ką nors patarti? g.gif nenori bendrakeleivių/ kur ir kada planuoji keliauti, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2011 07 11, 12:47)
čia matyt priklauso nuo grupės žmonių... jeigu nepilnas autikas, tai manau, kad galima ir  nieko enmokėt, o jeigu pilnas, tai gal ir pinigai nelabai padės, bet gal pačioj kelionių agentūroj galės ką nors patarti? g.gif  nenori bendrakeleivių/ kur ir kada planuoji keliauti, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif  blush2.gif

kol kas - mintyse dėlioju finansus, galimybes ir norus, todėl nenoriu dar skambinėtis ir klausinėtis - kol nieko tiksliai nežinau, ir jei viskas gerai, tai atostogos tebus tik rugsėjy. Šiaip norisi kažkiek pabėgt ir pasibūt vienai, nors visad keliavau ne viena, tai būtinai su kuo nors dar susibendraudavau bigsmile.gif bigsmile.gif Kol viskas svarstymo stadijoj, bandau mintyse dėliotis visus variantus rolleyes.gif Rugsėjy ir kelionių jau ne toks didelis pasirinkimas rolleyes.gif Taigi viskas dar tik bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nesuprantu ar Grūda neatnaujina savo puslapio, ar rimtai žmonės į Italijos kelionę taip nesirenka doh.gif Negi antrą kartą ja nukels... unsure.gif
Atsakyti