Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sveikutes, mes jau sirpstam 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 07 birželio 2011 - 16:13
Matyt tie raudoni raiščiai padėjo greičiau sirpti pradėti smile.gif
Atsakyti
O pas mane vyšnios anksčiau nei pomidorai pradėjo rausti
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 07, 14:22)
Ir kaip jau rašė ne vieną kartą Ex, neuždaryti iškart šiltnamio, leisti gerai prasivėdint.

O ar dar uždarinėjate šiltnamį nakčiai?
Aš tai per tokius orus jau palieku visiškai atvirą. Gal negerai darau? g.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2011 06 07, 16:09)
sveikutes, mes jau sirpstam  4u.gif

Einu iš proto doh.gif .
Nu ir kada gi jie sėti ir sodinti?
Šiltnamis plėvelinis?
Veislė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 06 07, 09:36)
Aš iš tikro nuoširdžiai stebiuosi,iš kur tokių žmonių,kaip Ex ar Gaudvilė yra. Kiti jau senai biznį pradėję būtų daryt ir paskaitas mokamas vesti. Ačiū labai moterys už jūsų patarimus 4u.gif

Oi kaip pritariu, man net rasyti nereikia klausimu tik spek skaityti, jos kaip greitoji pagalba laiku atsako i visus klausimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 06 07, 17:59)
O ar dar uždarinėjate šiltnamį nakčiai?
Aš tai per tokius orus jau palieku visiškai atvirą. Gal negerai darau? g.gif
Einu iš proto doh.gif .
Nu ir kada gi jie sėti ir sodinti?
Šiltnamis plėvelinis?
Veislė? biggrin.gif

seti vasario gale
plevelinis
veisle pamesta blush2.gif o tie vieni vysniukai 4u.gif
Papildyta:
pomidoru kaimynai biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vijoleta20 na koks grozis 4u.gif , as dabar kiekviena ryta kavute geriu siltnamyje atsisedus, o jau kai tokius grozius turesiu tai su visam tikriausiai atsikelsiu biggrin.gif Dar ir agurkai blink.gif sirdis stoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkavt9: 07 birželio 2011 - 17:42
QUOTE(Ex @ 2011 06 07, 13:46)

Vanduo+degtinė santykiu 1:1 Purkšti lapus, ypač apatines jų puses, nes ten baltasparniai deda kiaušinėlius.

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 07, 14:03)
jei dar negreit bus skinami vaisiai, tai tik tokiu atveju galima būtų naudoti ir tokį birzgaliuką:

Lendu ir as i sia tema 4u.gif

ar siais tirpaliukais pries baltasparnius verta butu purksti profilaktiskai? Pernai turejau siltnamy si geri, bijau kad siemet nepasirodytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 06 07, 11:36)
Aš iš tikro nuoširdžiai stebiuosi,iš kur tokių žmonių,kaip Ex ar Gaudvilė yra. Kiti jau senai biznį pradėję būtų daryt ir paskaitas mokamas vesti. Ačiū labai moterys už jūsų patarimus 4u.gif

thumbup.gif taip taip...tiek koncentruotos ir aiškios info...kiek reiktų gilintis , kol pats viską atrastum unsure.gif rolleyes.gif o dar ar suprastum , kur tiesa...o čia iš praktikos patarimai thumbup.gif Dėkui 4u.gif

O jau vijoleta20 pomidorų grožis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 birželio 2011 - 20:11
vijoleta20 Didele klaida darai.tiek ilgai neskindama agurko. Butu trys nedideli uzauge,o dabar matos,kad gelsta kiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 06 07, 17:09)
sveikutes, mes jau sirpstam  4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

oi kaip puiku thumbup.gif man tai dar toli iki tokiu grozybiu verysad.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, kartais ant mano pomidoru neuzpuole kokia liga. Ant apatines stiebo dalies (kokia 10-20 cm nuo zemes) uzsimete baltas pukelis.

Del pomidoru mulciavimo su zole girdejau, kad puvinys del to gali atsirasti, ar tai tiesa?
Atsakyti