QUOTE(S@lsa @ 2011 09 20, 18:22)
Kartais , mes privalome užmiršti kai kuriuos žmones iš mūsų praeities . Dėl vienos paprasčiausios priežasties. Nes jie nepriklauso mūsų ateičiai .
QUOTE(Beža @ 2011 09 22, 16:21)
People may forget what we said, people may forget what we did, but never forget how we made them feel. Paulo Coelho
Vertimas
Žmonės gali pamiršti ką mes pasakėme, gali pamiršti ką mes padarėme,bet jie niekada nepamirš kaip mes privertėme juos pasijausti

Vertimas
Žmonės gali pamiršti ką mes pasakėme, gali pamiršti ką mes padarėme,bet jie niekada nepamirš kaip mes privertėme juos pasijausti

QUOTE(liūtuke @ 2011 09 22, 20:33)
Laimė gyvena paprastą gyvenimą, kai jos pasiilgsi, prisėsk ir paieškok jos puodelyje,kuriame kvepia šilta arbata... Paieškok jos medyje, kuriame tupi paukštis.. Rankose, kurios tave apkabina...
Ir kai išmoksi atpažinti laimę paprastuose dalykuose žinok, kad gyvenime prasideda geros permainos ...
Ir kai išmoksi atpažinti laimę paprastuose dalykuose žinok, kad gyvenime prasideda geros permainos ...
QUOTE(mergelytė @ 2011 09 23, 09:36)
Niekada niekam neleisk sumenkinti savęs ir užmesti niūrumo bei pralaimėjimo skraistės ant visos savo dienos. Prisimink, kad pultum ieškoti kaltės, nereikia ypatingo talento, nei pasiaukojimo, Niekas iš šalies negali turėti galios tau, kol pats neprisileisi. Tavo laikas yra per daug vertingas, kad būtų aukojamas ir švaistomas kovoms su žemomis neapykantos jėgomis, pavydu ar pykčiu. Atsargiai saugok savo trapų gyvenimą. Tik Dievas gali sukurti gėlę, tačiau bet kuris kvailas vaikėzas gali ją nuskinti ar sutrypti.
Og Mandino
Žmogus, kuris abejoja savimi, prilygsta žmogui, įstojusiam į savo priešų gretas ir pakėlusiam prieš save savo paties ginklą. Jis lemia savo pralaimėjimą, nes pirmasis patiki juo.
Aleksandras Diuma
Og Mandino
Žmogus, kuris abejoja savimi, prilygsta žmogui, įstojusiam į savo priešų gretas ir pakėlusiam prieš save savo paties ginklą. Jis lemia savo pralaimėjimą, nes pirmasis patiki juo.
Aleksandras Diuma
QUOTE(Bbubbble @ 2011 09 23, 12:42)
You don't love a woman because she's beautiful,
She is beautiful because you love her.
(Tu neturi myleti moters uz grozi, ji grazi, nes tu ja myli)
She is beautiful because you love her.
(Tu neturi myleti moters uz grozi, ji grazi, nes tu ja myli)
QUOTE(marija84 @ 2011 09 24, 12:39)
Kaip tapo lengva, paprasta gyvent,
kai supratau,
kad nepakeisiu aš kitų likimo
Kad neklausys manęs nei saulė, nei lietus
Kad žiemą snigs ne obelų žiedai
O rudenį jau neišvysiu lapų žalio pabudimo
O žmonės: jie yra ir bus, kokie yra
Kokiais jiems būt patinka
ir kokie jie gimę
Su savo norais, savo atradimais,
savo paklydimais
man sitie zodziai padejo atleisti mano vyrui..as su juo issiskyriau, taciau nesiojau 3 metus sirdyje apmaudo,liudesio, pavydo akmeni..ir tik atleidus supratau kad neverta gailetis,grauzti save, kad GALIU VISKA VISKA PADARYTI,kad esu pagaliau laiminga..nors jo ir neturiu
kai supratau,
kad nepakeisiu aš kitų likimo
Kad neklausys manęs nei saulė, nei lietus
Kad žiemą snigs ne obelų žiedai
O rudenį jau neišvysiu lapų žalio pabudimo
O žmonės: jie yra ir bus, kokie yra
Kokiais jiems būt patinka
ir kokie jie gimę
Su savo norais, savo atradimais,
savo paklydimais
man sitie zodziai padejo atleisti mano vyrui..as su juo issiskyriau, taciau nesiojau 3 metus sirdyje apmaudo,liudesio, pavydo akmeni..ir tik atleidus supratau kad neverta gailetis,grauzti save, kad GALIU VISKA VISKA PADARYTI,kad esu pagaliau laiminga..nors jo ir neturiu

QUOTE(viilda @ 2011 09 28, 12:54)
Skubėdami prarandam ir išmėtom
Ir nepamatom, skrisdami dvasia,
Nei uogos, sirpstančios iš lėto,
Nei skausmo gero draugo akyse.
Tiktai paskui, kada jau visko turim,
Jau sendami, pajuntame staiga
Į pačią širdį priekaištą ar dūrį -
Užlieja juodo išgąsčio banga,
Kad mes visai be reikalo skubėjom,
Kad nardėm tarp beprasmių reikalų,
Kažką svarbaus praleidom, ar praėjom