Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

QUOTE(S@lsa @ 2011 09 20, 18:22)
Kartais , mes privalome užmiršti kai kuriuos žmones iš mūsų praeities . Dėl vienos paprasčiausios priežasties. Nes jie nepriklauso mūsų ateičiai .

QUOTE(Beža @ 2011 09 22, 16:21)
People may forget what we said, people may forget what we did, but never forget how we made them feel. Paulo Coelho  4u.gif

Vertimas

Žmonės gali pamiršti ką mes pasakėme, gali pamiršti ką mes padarėme,bet jie niekada nepamirš kaip mes privertėme juos pasijausti  4u.gif

QUOTE(liūtuke @ 2011 09 22, 20:33)
Laimė gyvena paprastą gyvenimą, kai jos pasiilgsi, prisėsk ir  paieškok jos puodelyje,kuriame kvepia šilta arbata... Paieškok jos medyje,  kuriame tupi paukštis.. Rankose, kurios tave apkabina...
Ir kai išmoksi atpažinti laimę  paprastuose dalykuose žinok,  kad gyvenime prasideda geros permainos ...

QUOTE(mergelytė @ 2011 09 23, 09:36)
Niekada niekam neleisk sumenkinti savęs ir užmesti niūrumo bei pralaimėjimo skraistės ant visos savo dienos. Prisimink, kad pultum ieškoti kaltės, nereikia ypatingo talento, nei pasiaukojimo, Niekas iš šalies negali turėti galios tau, kol pats neprisileisi. Tavo laikas yra per daug vertingas, kad būtų aukojamas ir švaistomas kovoms su žemomis neapykantos jėgomis, pavydu ar pykčiu. Atsargiai saugok savo trapų gyvenimą. Tik Dievas gali sukurti gėlę, tačiau bet kuris kvailas vaikėzas gali ją nuskinti ar sutrypti.

Og Mandino
Žmogus, kuris abejoja savimi, prilygsta žmogui, įstojusiam į savo priešų gretas ir pakėlusiam prieš save savo paties ginklą. Jis lemia savo pralaimėjimą, nes pirmasis patiki juo.

Aleksandras Diuma

QUOTE(Bbubbble @ 2011 09 23, 12:42)
You don't love a woman because she's beautiful,
She is beautiful because you love her.

(Tu neturi myleti moters uz grozi, ji grazi, nes tu ja myli)

QUOTE(marija84 @ 2011 09 24, 12:39)
Kaip tapo lengva, paprasta gyvent,
kai supratau,
kad nepakeisiu aš kitų likimo…
Kad neklausys manęs nei saulė, nei lietus…
Kad žiemą snigs ne obelų žiedai…
O rudenį jau neišvysiu lapų žalio pabudimo…
O žmonės: jie yra ir bus, kokie yra…
Kokiais jiems būt patinka
ir kokie jie gimę…
Su savo norais, savo atradimais,
savo paklydimais…

man sitie zodziai padejo atleisti mano vyrui..as su juo issiskyriau, taciau nesiojau 3 metus sirdyje apmaudo,liudesio, pavydo akmeni..ir tik atleidus supratau kad neverta gailetis,grauzti save, kad GALIU VISKA VISKA PADARYTI,kad esu pagaliau laiminga..nors jo ir neturiu ax.gif

QUOTE(viilda @ 2011 09 28, 12:54)
…Skubėdami prarandam ir išmėtom
Ir nepamatom, skrisdami dvasia,
Nei uogos, sirpstančios iš lėto,
Nei skausmo gero draugo akyse.
Tiktai paskui, kada jau visko turim,
Jau sendami, pajuntame staiga
Į pačią širdį priekaištą ar dūrį -
Užlieja juodo išgąsčio banga,
Kad mes visai be reikalo skubėjom,
Kad nardėm tarp beprasmių reikalų,
Kažką svarbaus praleidom, ar praėjom
Ir jau nepataisysi. Per vėlu.

LABAI PRASMINGI ŽODŽIAI.AUTORIAMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bene taikliausiai laimę apibūdino Labai Mažo Protelio Meškiukas Mikė Pūkuotukas: „Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka prieš valgant, kai būna dar smagiau, tik Pūkuotukas nežino, kaip ji vadinasi."
Atsakyti
Kai atleidi, tu myli. Kai myli - esi apšviestas Dievo šviesos.
Atsakyti
Mano mažas, apiplyšęs širdies nykštukas iš dulkių pasidarė batus ir išėjo į kelią - kovoti už meilę.

Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2011 09 30, 22:13)
Kai atleidi, tu myli. Kai myli - esi apšviestas Dievo šviesos.

wub.gif

QUOTE(*amira* @ 2011 10 01, 09:19)
Mano mažas, apiplyšęs širdies nykštukas iš dulkių pasidarė batus ir išėjo į kelią - kovoti už meilę.

thumbup.gif
Atsakyti
Apie ne taip retai pasitaikantį žodžių neatitikimą veiksmams:
„Pažiūrų nereikia deklaruoti. Jas reikia įrodyti.“
Autoriaus neatsimenu.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 01, 18:47)
Apie ne taip retai pasitaikantį žodžių neatitikimą veiksmams:
„Pažiūrų nereikia deklaruoti. Jas reikia įrodyti.“
Autoriaus neatsimenu.

kad būtų aiškiau, jog tai apie neatitikimą, mano akim trūksta kokio papildomo žodžio, na kad ir gale "gyvenimu". Nes taip tai nelabai matos kuo tas pats deklaravimas nuo įrodinėjimo skirias - ir viena ir kita gali būt tik liežuviu...Na arba sąvoka kita nei "įrodyti" kita galėtų būt, pvz. "liudyti"...

Ėjau pro šalį ir "garsiai" pamąsčiau, kad kažko man tos frazės aiškumui trūksta.
Atsakyti
smile.gif+2011 10 01, 19:51-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 01, 19:51)
kad būtų aiškiau, jog tai apie neatitikimą, mano akim trūksta kokio papildomo žodžio, na kad ir gale "gyvenimu". Nes taip tai nelabai matos kuo tas pats deklaravimas nuo įrodinėjimo skirias - ir viena ir kita gali būt tik liežuviu...Na arba sąvoka kita nei "įrodyti" kita galėtų būt, pvz. "liudyti"...

Ėjau pro šalį ir "garsiai" pamąsčiau, kad kažko man tos frazės aiškumui trūksta.

Ko gero taip ir yra. Aš tai tiesiog ją išgirdau iš kito žmogaus, kur buvo atitinkamas kontekstas, todėl apie neaiškumą ir nepagalvojau, o žodžių iškreipt nesinorėjo, nes ir jis kažką citavo. Bet ačiū, kitąkart bus galima pridėti, „gyvenimu“ čia man atrodo labai tinkama 4u.gif
Atsakyti
Ką aš darau, kai pamatau nepaprastai žavų žmogų? Aš spoksau, šypsausi ir kai pavargstu, padedu veidrodį į šoną. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2011 09 29, 08:34)
Nuostabiausios savybės: tesėti pažadą, nevėluoti į sutartą susitikimą ir laiku atsisveikinti. - Anta Klints

Labai sitas sujaudino.
Papildyta:
QUOTE(lagita @ 2011 10 03, 18:04)
Ką aš darau, kai pamatau nepaprastai žavų žmogų? Aš spoksau, šypsausi ir kai pavargstu, padedu veidrodį į šoną.  thumbup.gif

Fainas thumbup.gif
Atsakyti
Bičiulis pirmiausia tasai, kuris neteisia.
Atsakyti
Jei man nepavyks tavęs išsaugoti savo rankose, aš išsaugosiu tave savo širdyje.♥
Atsakyti