Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(mėnulis @ 2011 06 22, 13:34)
Nebent konkuruojancios firmos gali supykti  4u.gif  smile.gif

humoristė biggrin.gif

na, kadangi taip intensyviai reklamuojama ponia Rima, pasirodo, pati sugeba aliejams suteikti savus pavadinimus, parašysiu čia. Nes akivaizdu, kad be špargalkių pasitaisyti nesugeba, nesuvokiamą jai klausimą kas yra "salubonas" bloge pratrynė. Nesmagu, aišku, nesąmonių pridirbus dar kritiką skaityti ax.gif

anot jos, į dušo želę įeina kažkoks žvėris salubonas biggrin.gif

dar, anot jos, yra digmynų aliejus, frankensenso eterinis aliejus doh.gif

įspūdis, kad kelis buteliukus vakar pavartė, neryškių nuotraukų į internetą pridėjo ir jau rimta gamintoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2011 06 22, 13:50)
Taip, kvapas stiprus ir  sunkus. Man vienintelis issigelbejimas- slapias kunas, sakyciau ne dregnas, o visai slapias, nes susimaises su slapiu kunu, kvapas daug lengvesnis, mielesnis tampa.  Ant sauso kuno uztepus negaliu ne minutes pabuti  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Reikės ir man pabandyti ant šlapio kūno tepti. O jau maniau, kad apsipirkau smile.gif
Atsakyti
Aš manau, labai šaunu, jog moteriškė domisi nat. kosmetika ir pati gaminasi priemones sau bei savo dukrai. Nereikėtų numušti ūpo, visi darome klaidų. Tačiau reklamuoti ir pardavinėti savo produktus dar ankstoka... Visų pirma, neturint įmonės ar patento tai traktuojama kaip nelegali veikla ir galima turėti daug rūpesčių... Visų antra, norint pardavinėti produktus reikia laikytis itin griežtų higienos reikalavimų. Taip, kad tegul gamina mama tuos produktus toliau tau ir tavo draugėms. Būkit gražios, sveikos ir laimingos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 06 22, 18:10)
humoristė biggrin.gif
na, kadangi taip intensyviai reklamuojama ponia Rima, pasirodo, pati sugeba aliejams suteikti savus pavadinimus, parašysiu čia. Nes akivaizdu, kad be špargalkių pasitaisyti nesugeba, nesuvokiamą jai klausimą kas yra "salubonas" bloge pratrynė. Nesmagu, aišku, nesąmonių pridirbus dar kritiką skaityti  ax.gif
anot jos, į dušo želę įeina kažkoks žvėris salubonas  biggrin.gif
dar, anot jos, yra digmynų aliejus, frankensenso eterinis aliejus  doh.gif
įspūdis, kad kelis buteliukus vakar pavartė, neryškių nuotraukų į internetą pridėjo ir jau rimta gamintoja  doh.gif

Etama, aciu tau uz pastebejimus. Bet nesuprantu tavo pykcio priepuolio.
Tikrai zinau, kad tu kosmetika pasigamini sau. gal esi didesne profe, zinove ir pan, as visai nekonkuruoju su tavim. Gramatiniu klaidu gali pasitaikyti ir daugiau, nes viska i interneta sudejo mano dukra. Tiesiog ji taip sugalvojo, jai tai idomu. O gaminti ir eksperimentuoti idomu man. As net nemanau, kad tai kas nors skaitys, isskirus mano draugus, kuriems kazka pagaminu..
Todel man labai dziugu gauti atsiliepimus ir is kitu.
Ateityje busime demesingesnes.
Atsakyti
ir vėl aš kalta biggrin.gif taigi, nei Satura, nei aš negaminame pardavimui ir nekonkuruojam ar profesionalumo lygio nematuojam, ne apie tai kalba, o apie įkyrią reklamą, pardavimus, na ir galiausiai-pateikimą. viskas į pardavimus ir susiveda, o dukrai visko "nurašyti" nereikėtų, nes be gaminių nevyksta ir prekyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima44 @ 2011 06 22, 21:49)
Etama, aciu tau uz pastebejimus. Bet nesuprantu tavo pykcio priepuolio.
Tikrai zinau, kad tu kosmetika pasigamini sau. gal esi didesne profe, zinove ir pan, as visai nekonkuruoju su tavim. Gramatiniu klaidu gali pasitaikyti ir daugiau, nes viska i interneta sudejo mano dukra. Tiesiog ji taip sugalvojo, jai tai idomu. O gaminti ir eksperimentuoti idomu man. As net nemanau, kad tai kas nors skaitys, isskirus mano draugus, kuriems kazka pagaminu..
Todel man labai dziugu gauti atsiliepimus ir is kitu.
Ateityje busime demesingesnes.

O komentarus (panigirikas ) jusu kosmetikai irgi dukra raso ar pirkejai, nes gerbeja tik viena matau [COLOR=yellow]Utka ? doh.gif
Atsakyti
na turėkit bent truputėlį gėdos doh.gif Tik užkabinamas piniginis interesas, iškart kaltųjų paieškos prasideda. Be to, kad Etamą užsipuolėt, dar bandot ir dukrai kaltę suversti, gražiausiai doh.gif

aišku, "tikiu", kad ji be Jūsų žinios sukūrė puslapį, pridarė receptuose klaidų ir dar per visą internetą reklamuoja puikius mamos gaminius, kviečia rašyti e-mailus, užsisakinėti.

aišku, Jums čia visiškas netikėtumas, nes jūs ir aliejų, ir hidrolatų tik savo šeimos reikmėms turite ir visai tų laiškų nelaukiate ir net nežinotumėt, ką daryti, jei gautumėt užsakymų...

mane piktina įžūli reklama ir natūralios kosmetikos reputacijos klibinimas. Nes tik pramokstama kremą suemulsinti, iškart į pardavimus. Gaminkit į sveikatą savos šeimos reikmėms arba legalizuokitės wink.gif
Atsakyti

i 
Reklaminės žinutės forume draudžiamos. Reklama forume draudžiama kaip ir komercija. Savo gamybos priemones pardavinėti draudžiama.
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 06 21, 12:14)
Išbandžiau jau ne vieną kremą, bet nepadėjo. Dabar turiu šį:
http://ekopirk.lt/ek...kremas-vitamin/
Ačiū 4u.gif .

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 21, 12:14)
Kilo toks klausimas: ar Jūs bandėte drėkinimui ne kremus naudoti, o aliejus? Man šiam reikalui labai pasitarnauja argano aliejus po dušo.
Pažintis su aliejais (trimis) buvo trumpa ir aiški - neprilipo. Jūsų minėto nebandžiau. Gal kada susikaupsiu ir išbandysiu. Dabar, vien nuo minties apie aliejus purto.

QUOTE(ernesin @ 2011 06 21, 19:21)
Benicio, nežiau ar kiek padėsiu, bet man odos drėgmę labai puikiai atstato Argital kremas su ežiuole 4u.gif  ... Trispalvės našlaitės kremą ...
Dėkavoju 4u.gif , labai padėjot.
user posted image
Sante Kristall Deo Roll-on extra sensitive. Geras daiktas, tik labai greitai naudojasi. Nors pažastys drėgsta, bet be blogo kvapo visą darbo dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 23 birželio 2011 - 13:03
Kur perkat JMO (neskaitant Biotekos?), gal žinote iš kur atsisiųsti labiau apsimokėtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 06 24, 00:56)
Kur  perkat JMO (neskaitant Biotekos?), gal žinote iš kur atsisiųsti labiau apsimokėtų? 4u.gif

O kas domina? Feelunique galima pasidaryti 10% nuolaidą, siuntimas nemokamas. ASOS dabar kaip tik nuolaida zinc&sage shampoo, duškei bei marokietiškam moliui, siuntimas taip pat nemokamas. Trečias variantas ebay. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 24, 01:00)
O kas domina? Feelunique galima pasidaryti 10% nuolaidą, siuntimas nemokamas. ASOS dabar kaip tik nuolaida zinc&sage shampoo, duškei bei marokietiškam moliui, siuntimas taip pat nemokamas. Trečias variantas ebay. biggrin.gif

nerolio kondiškė mirksiukas.gif ebay neradau, kažkas įsigdrino pardavinėti po dolerį mėginukus nemokamus tik lotuliukas.gif einu į feelunique drinks_cheers.gif atsiunčia nemokamai, nesvarbu už kiek beperki? bigsmile.gif
kažkaip ne tą įsivaizdavau, čia jau buvau doh.gif brangiai vis tiek dar, net pas mus pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 24 birželio 2011 - 00:09