QUOTE(micefee @ 2011 06 24, 01:18)
Na, aš Biotekoj apsipirkti neturiu galimybės, tai nerolio kondiškę pirkau iš čia. Kad pigiau turbūt ir nebus, bent jau aš neužmačiau Populiarus tas kondicionierius, nelabai jam nuolaidas taiko... Va, ASOS kur minėjau tam šampūnui mano manymu dabar ypatingai gera kaina. Prigriebiau šiandien.

O iš nerolio kondiškės gal nereiktų labai daug tikėtis, nes kondicionierius jis kaip ir visi kiti, tik labai fainas tuo, kad galima nenuplauti ir tuomet daug stipresnis efektas būna.
aš jį jau esu bandžiusi, man visai patiko, užtat taikau progą kur ir kada pigiau įsigyti

na šiaip gal ir 'sportinis interesas', nėra tas poveikis kažkas tokio, bet va toks kasdienis, geras kondicionierius pasirodė.
kiek radau, tai pigiausia US iš ofic. puslapio, bet jie siunčia tik vietoje. Gaunasi iki 40lt. Biotekoj dabar nusipirkčiau už ~49lt, o daugiau visi var. žekliai brangesni-apie 60lt. Nėra skubu, tai dar lukterėsiu su pirkimu, gal ištaikysiu kur gerą variantą.
Aha, žinau, daug kas palieka, aš tai taip pusiau nuplaunu, pusiau palieku, nėra tokie sausi plaukai, kad galėčiau visiškai nenuplauti, labai greit susiriebaluoja tada

man jau pabodo eksperimentuoti su šampūnais ir t.t., šveisiu lauk viską ir jei neapsistosiu ties 1-2 tikrai tinkamais, eisiu pati darytis, o taip tingisi žaistis