Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

O bet koks aliejus tinka? Aš turiu tik kietus namie: kakavos ir kokosų.
Gal koks labiausiai tinka šiai "procedūrai"? Nusipirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 25 birželio 2011 - 12:42
Kakava tai ne aliejus... Kokosų tam irgi nelabai tinkamas. Tiktų argano, erškėtrožių, jojobos, migdolų, sezamo...
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 24, 20:10)
Etama, pabandyk JMO šampūną su cinku -
Neblogi atsiliepimai apie Eubionos šampūnus
Ir, žinoma, savos gamybos kieti šampūnai thumbup.gif
Reiks gaudyti mėginukus doh.gif eubionos turiu kelis šamp. mėgin., tik vis suku galvą kaip čia išsiplauti su 5ml lotuliukas.gif
Čia tos plytelės? g.gif

QUOTE(Cinside @ 2011 06 25, 13:42)
Gal koks labiausiai tinka šiai "procedūrai"? Nusipirkčiau  biggrin.gif

iš esmės tinka bet koks, bet siūlyčiau abrikosų kauliukų-mažiausiai apriebina iš mano bandytų
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 06 25, 20:24)
Reiks gaudyti mėginukus doh.gif eubionos turiu kelis šamp. mėgin., tik vis suku galvą kaip čia išsiplauti su 5ml lotuliukas.gif
Čia tos plytelės? g.gif
iš esmės tinka bet koks, bet siūlyčiau abrikosų kauliukų-mažiausiai apriebina iš mano bandytų

Eubionos turiu ir aš vieną miniuką - nenaudoju dėl tos pačios priežasties, nes tiesiog per mažas man, reikia dar vieno biggrin.gif
Šturmuok Bioteką, ten kartais turi mėginukų, tai turėtum gauti JMO
O kietas tai taip, tos plytelės - kaip muiliukas gaunasi toks. Labai fainas - taupus, skalsus, gerai putoja, paturbini, pakvėpini pagal skonį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 26, 10:49)
O kietas tai taip, tos plytelės - kaip muiliukas gaunasi toks. Labai fainas - taupus, skalsus, gerai putoja, paturbini, pakvėpini pagal skonį thumbup.gif

Kur jį perki?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 06 26, 13:21)
Kur jį perki?

Pati darau. O ingredientus perku AZ. Pagrindiniai ingredientai kokosų sulfatas ir SCI, tačiau be pastarojo galima išsiversti pradžiai. Gamyba labai paprasta, ingredientų irgi nereikia ištiso arsenalo.

Dar iherbe yra tokie J.R. Liggett's kieti šampūnai - turiu su arbatmedžiu ir kanapių aliejumi. Visai nieko toks, bet pačios darytas labiau patinka.
Atsakyti
Ech, jūs... gundytojos biggrin.gif
Baigiu susigundyt ir JMO, ir kietais šampūnais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 26, 10:49)
Eubionos turiu ir aš vieną miniuką - nenaudoju dėl tos pačios priežasties, nes tiesiog per mažas man, reikia dar vieno biggrin.gif
Šturmuok Bioteką, ten kartais turi mėginukų, tai turėtum gauti JMO

Reiks po antrą prašyti ir tada testuoti lotuliukas.gif balzamo tai man bent 5 kartams užtektų, su šampūnu tai jau ne kas doh.gif JMo gavau jau, pirksiu jaučiu visą butelką rolleyes.gif
Kaip tik po AZ panardžiau, pažiūrėjau receptų-visur rašo tik apie koko sulfatą sudėty. pirksiu, ką padarysi doh.gif biggrin.gif reiks susimesti keliems, nes jau ir taip visko per daug. svarbu išbandyti dabar smile.gif
Atsakyti
As kazkada bandziau JMO berods demanding/reconstructing hair (kazkoks toks pavadinimas) sampuna,tai nepatiko,perdaug apsunkino plaukus,zymiai greiciau susiriebalavo,nei iprastai.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 26, 16:40)
As kazkada bandziau JMO berods demanding/reconstructing hair (kazkoks toks pavadinimas) sampuna,tai nepatiko,perdaug apsunkino plaukus,zymiai greiciau susiriebalavo,nei iprastai.

todel kad jis skirtas ypatingai sausam, pazeistam plaukui smile.gif mano mamos plaukai dazyti, sausi jai idealiai tikio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 06 26, 17:24)
Reiks po antrą prašyti ir tada testuoti lotuliukas.gif balzamo tai man bent 5 kartams užtektų, su šampūnu tai jau ne kas doh.gif JMo gavau jau, pirksiu jaučiu visą butelką rolleyes.gif
Kaip tik po AZ panardžiau, pažiūrėjau receptų-visur rašo tik apie koko sulfatą sudėty. pirksiu, ką padarysi doh.gif  biggrin.gif reiks susimesti keliems, nes jau ir taip visko per daug. svarbu išbandyti dabar smile.gif

Tą su cinku gavai? Patiko? Man jau vien jo kvapas wub.gif Bet per brangu man tiek mokėti už šampūną, tai nepirkau - laikau dar vieną mėginuką juodai dienai lotuliukas.gif

Tik apie koko sulfatą sudėtyje rašo tik prie jo aprašymo, o jeigu paskaitysi SCI aprašą, pamatysi, kad ten yra receptų su abiem kartu. Aš dariau tik su abiem šampūnus, bet Flos sakė, kad jai su SCI per minkštus plaukus padaro, vien tik su kokosų sulfatu standesnė plaukuosena gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 06 26, 14:23)
Ech, jūs... gundytojos biggrin.gif  
Baigiu susigundyt ir JMO, ir kietais šampūnais blush2.gif

Aš jau susigundžiau biggrin.gif, JMO planuoju užsisakyti vasaros gale, būsiu JAV, tad bus paprasčiau su visais siuntimais ir t.t., o dėl kietų šampūnų: man iHerb'e užstrigo, kad jie mažai ką ten deda, tad gundausi štai šiais: Cocoonu Organic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 26 birželio 2011 - 16:20