Įkraunama...
Įkraunama...

MBT avalynė

QUOTE(prinsese @ 2011 08 28, 10:15)
O ant batu neraso 37 - 37.5 dydis g.gif . Ant ju parasyta tiksli ismiera, tai prasau parasykit kas parasyta.

EUR37/US7/UK4/mm 243

mano peda 24 cm, nesioju 38. Man jie spaudzia, bet su 37 gali buti ir dideli. Sitas modeliukas kaip ir padidintas yra, todel mazesni dydi ir emiau. Kazkada pas mus matavausi 38, tai pasirode gerokai dideli. Kai islindo akcija, nulekiau i parduotuve tiksliau issimatuoti, bet nebuvo tokio modeliuko. Surizikavau ir nepataikiau verysad.gif
Gal kas bande nesti tampyti odinius MBT? g.gif ar daug prasitampo?
Atsakyti
Prinsese 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad privertet mane istraukti savo batukus. Kai pasimatavau, is tu nervu jog netiko, nukisau kuo toliau nuo savo akiu. O be reikalo biggrin.gif dar karteli uzsidejau, tai truputuka spaudzia. Pabandziau isimti vidpaduka, nes jis toks gan storas ir tinka idealiai thumbup.gif net sakyciau vietos dar kokiam plonam odiniam vidpadukui sociai yra. Eisiu rytoj pirkti koki plonyti bigsmile.gif
nuo neoriginalaus vidpaduko tikriausiai efektas nesumazes hihihi.gif

Prinsese, dar karteli aciuks.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliuke_: 29 rugpjūčio 2011 - 00:09
QUOTE(Oliuke_ @ 2011 08 29, 01:08)

Prinsese, dar karteli aciuks.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif Tai labai faina, kad taip viskas susitvarke. Mes juk lietuves , vistiek randam iseiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2011 08 29, 15:05)
thumbup.gif Tai labai faina, kad taip viskas susitvarke. Mes juk lietuves , vistiek randam iseiti smile.gif

nupirkau siandien maximkoj plonyti odini vidpaduka ir thumbup.gif Jei dar nuo nesiojimo prasitampys, tai ta originalu vidpaduka atgal galesiu idet mirksiukas.gif

dar karteli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vakar, nepatikesit - kuistuke buvau aptikus MBT 39 2/3 numerio batus uz 119 Litu smile.gif ir tikrai labai labai neblogos bukles, gaila mamai per dideli - buciau pirkus smile.gif
berods sitas modelis buvo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 09 02, 13:17)
vakar, nepatikesit - kuistuke buvau aptikus MBT 39 2/3 numerio batus uz 119 Litu smile.gif ir tikrai labai labai neblogos bukles, gaila mamai per dideli - buciau pirkus smile.gif
Čia tipo padėvėtuose?! hihihi.gif Nu čia tai geras! thumbup.gif
(Ir super pavadinimas - kuistukas hihihi.gif thumbup.gif - kažkaip neteko dar girdėt! bigsmile.gif rolleyes.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristigri: 02 rugsėjo 2011 - 13:55
QUOTE(LEEja @ 2011 09 02, 12:17)
berods sitas modelis buvo

eina sau, mano dytis doh.gif noriu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristigri @ 2011 09 02, 13:54)
Čia tipo padėvėtuose?!  hihihi.gif Nu čia tai geras! thumbup.gif
(Ir super pavadinimas - kuistukas hihihi.gif thumbup.gif  - kažkaip neteko dar girdėt! bigsmile.gif rolleyes.gif)

pas mumi girdėjau pakuistuku vadina, irgi patiko laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 04 rugsėjo 2011 - 17:18
As daznai Gausose matau MBT, bet kazkaip abejoju ju originalumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 09 04, 19:24)
As daznai Gausose matau MBT, bet kazkaip abejoju ju originalumu ax.gif

nezinau, neduociau rankos nukirst del originalumo.
ant pado ir lieziuvio dvi etiketes MTB ir dar kazko prirasyta prisiutos, taip pat ispausta ant pado kulne, kad made in Korea
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 04 rugsėjo 2011 - 18:16
gavau toki e-maila: "Jau nuo rugsėjo 7 iki spalio 15 dienos ieškokite puikių MBT avalynės pasiulymų su itin didelėmis nuolaidomis visose MBT firminėse parduotuvėse, "Audimo" parduotuvėse, "Litfarma" vaistinėse ir kitose prekybos vietose. Daugeliui odinių modelių, kuriuos galite dėvėti ir rudenį, siūlomos nuolaidos iki 50%."

gal kam aktualu 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujus orginalius MBT casual EUR 39. US 8,5. UK 5.5
Mano spalva JUODA. Kaina 340lt.

user posted image

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal kas zino kiek cm yra 38 ir 39 dydzio MBT batuose. Nesioju 38 dydi, tai nelabai zinau koki dydi pirkti, o pasimatuoti galimybes neturiu.
Mane domina sitie batai http://lt.mbt.com/Ho...TX-Black-W.aspx
Atsakyti