Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsiginti nuo palaido šuns?

Airių vilkogaudis smile.gif

..bet jūs pažiūrėėėkit, kokie nasraaaaiii.. liežuvis koks, ar tik ne kraujas nuo jo varva? O akys irgi krauju pasruuuuvusios... nu kur motina žiūri, toks žvėris bando vaikutį suvalgyti... doh.gif

..che...
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2011 06 03, 23:51)
nuotrauka tai kažkas nerealaus blink.gif  blink.gif  blink.gif . Maniau, jog koks montažas blink.gif . O kokia  veislė šito "šuniūūūko"? biggrin.gif  wub.gif

ne montažas biggrin.gif
user posted image
tai airių vilkogaudis
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2011 06 03, 23:55)
Isiauklekite debilus sunis po to kaltinkit vaikus...

Turiu Jus nuliūdinti, su tokiu požiūriu jūs tikrai niekada nieko daugiau nesulauksite, tik tokios reakcijos, kaip šiandien. Ir tikrai nieko keisto, jei jūs pasauliui kumščiu grūmojate, tai ir jis jums dantis šieps.
Beje, vaikų niekas čia nekaltina. Kaltina tėvus, m?
Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2011 06 03, 23:55)
Airių vilkogaudis smile.gif

..bet jūs pažiūrėėėkit, kokie nasraaaaiii.. liežuvis koks, ar tik ne kraujas nuo jo varva?  O akys irgi krauju pasruuuuvusios... nu kur motina žiūri, toks žvėris bando vaikutį suvalgyti...  doh.gif

..che...

bando dujomis nupurkšt kitus 10 vokiečių aviganių aplink biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kol jos raudonkepuraitė su vilku bendrauja biggrin.gif
Šiaip po teisybei siūlau ir kitoms dujų įsigyti ar elektrošoką ir vos tik tai bus daroma nekaltam šuniui tiesiog taip pat apginti jį nuo užpuoliko. Labai nekrikščioniška, nu bet ku daryt
Atsakyti
Isiauklekite debilus sunis po to kaltinkit vaikus...

Ar jūs, apskritai , skaitote kas rašoma? Aš nekaltinu vaiko, pasiūliau jums susirūpinti jo tokia stipria fobija, nes juk vistiek nebus pasaulyje krašto, kuriame negyvena šunys.
Ir žinote, baikite gi nuolat pravardžiuoti šunis. Juk tema skaito ir jauni žmonės, gal net vaikai. Negalima taip. Jūs visaip išvadinate šunis, o kažkas ims ir numes nuo tilto. Išties, man jau visiškai aišku, kodėl jūsų vaikas klykia pamatęs šunį. Juk jūsų lūpomis kalba neapykanta šiems gyvūnams, jūsų vaikas žino, kad visi šunys debilai ir kitokie baisūnai.....Dabar jau man gaila ir jūsų
Atsakyti
Na zinote ka.... galiu kesti kazkokias patycias savo atzvilgiu, bet vaiko atzdvilgiu nepakesiu. Nesakykite ka man daryti, as nesakysiu kur jums eiti............ ne jums spresti koks mano vaikas, ir diagnozes bukite gera nenustatinekite jam.  Isiauklekite debilus sunis po to kaltinkit vaikus...

siūlau nupurkšti tobulą dujomis
Atsakyti
Prieš nemažai metų atostogaujant Šventojoje nuošaliam name mano maža dukterėčia išvedė į kiemą mūsų prancūzų buldogę į kiemą. Buldogė draugiška arba ignoruojanti žmones, tą kartą lb lb norėjo sysiuko, todėl paleidau jas iš rankų - vaikas išbėgo laikydama šunį už pavadėlio kol aš rakinau duris. Ir staiga koridoriuj už kampo klaikus klyskmas "PAAAAAAASIIIIMKIT ŠUUUUUUUNĮĮĮĮĮ!!!!" Nulekiu metus raktus - o ten vienam kampe isteriška mama kampe užspaudus ir savo kūnų užstojus savo mergaitę, kokių 7-8 metų, o mano dukterėčia 5 metų ir šuo stovi per du metrus nuo jų, abi šoke... Nesupratau ko ten klykti ir rėkti kai reikia prasilenkti koridoriuj su pririštu už pavaduko šunimi ir dar klykti. Bet puikiai įsivaizduoju, kad ta mergaitė dabar greičiausiai elgiasi kaip Gerb. Apus

Obuolys nuo obels.... netoli nurieda. Tėvų įdiegtos fobijos sklandžiai perduodamos vaikams.

Teko prieš keletą metų nuvažiavus pas pusseserę į vaikų gimtadienį paleisti savo šunis su vaikais žaisti, kurių ten nemažas būrys lakstė, nes jubiliatas mano mergiočių didysis fanas. Ir staiga klyyyyksmas... šeši vaikai glosto šunis, vaišina sausainiais, o vienas viduryje stovi ir klykia, nes bijo šunų. O tėvai žinot kaip išprendė problemą? Vajetau vargšeliuk, kokie baisūs šunys - uždarykit prašau šunis kur nors.
Nors turėjo puikia ir realią progą - vaikų kompaniją besidominčią šunimis, gerus ramius draugiškus šunis ir nemažai laiko, per kiek laiko vaikui būtų atsibodę klykti ir jis būtų pats atėjęs pažiūrėt šuniuko?
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2011 06 03, 23:57)
ne montažas biggrin.gif
user posted image
tai airių vilkogaudis

Zay, jūs draskote man širdį šitom nuotraukom biggrin.gif čia mano antras svajonių šuo... biggrin.gif nors ir koks kontrastingas nuo dabar turimo...
Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2011 06 03, 23:55)

..bet jūs pažiūrėėėkit, kokie nasraaaaiii.. liežuvis koks, ar tik ne kraujas nuo jo varva?  O akys irgi krauju pasruuuuvusios... nu kur motina žiūri, toks žvėris bando vaikutį suvalgyti...  doh.gif

..che...

lotuliukas.gif
QUOTE(zay @ 2011 06 03, 23:57)

tai airių vilkogaudis

vaje, nesu mačiusi. Ir kiek šios veislės šunų Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2011 06 04, 00:02)
Zay, jūs draskote man širdį šitom nuotraukom biggrin.gif čia mano antras svajonių šuo... biggrin.gif nors ir koks kontrastingas nuo dabar turimo...

na netoks ir kontrastingas-jei jūsiškis jūsų avatare tai šitas toks pats ik biškį augant pamaitintas vaikeliais ir peraugęs
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2011 06 04, 00:04)
na netoks ir kontrastingas-jei jūsiškis jūsų avatare tai šitas toks pats ik biškį augant pamaitintas vaikeliais ir peraugęs

Nu gal ir yra panašumo, bet bijau pagalvoti, ką reiškia nupešti airių vilkogaudį... biggrin.gif

...o ir vaikelių sunkiau gauti bus, dabar vis daugiau žmonių dujų balionėlius nešiojasi, šuo springsta, čiaudi, akis graužia.. sunku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriz: 03 birželio 2011 - 23:09
QUOTE(zay @ 2011 06 04, 00:01)
siūlau nupurkšti tobulą dujomis

tai jau tikrai biggrin.gif , o kaip kitaip apsiginti, jei ne ginklų arsenalu: dujos šuniui, peilis- murmančiam praeiviui, šautuvas- negražiam, nepatikusiam žmogui, bomba- kokiam, kuris per garsiai mobiliaku kalba ir tuo vaikus gąsdina doh.gif
Atsakyti