man tai baisu pagalvot kas bus kai rėkiantis vaikas į mokyklą nueis, kiek ten neauklėtų debilų vaikų reiks nupurkšt......ot gi sunku protingam žmogui tarp debilų gyvent.....
QUOTE(Iriz @ 2011 06 04, 00:02)
Zay, jūs draskote man širdį šitom nuotraukom
čia mano antras svajonių šuo...
nors ir koks kontrastingas nuo dabar turimo...

Taigi tik kojas pratempk ir bus panašu

QUOTE(zay @ 2011 06 04, 00:11)
man tai baisu pagalvot kas bus kai rėkiantis vaikas į mokyklą nueis, kiek ten neauklėtų debilų vaikų reiks nupurkšt......ot gi sunku protingam žmogui tarp debilų gyvent.....
Baisu kad mūsų įstatymai leidžia nestabilios psichikos moteriškėm gimdyt vaikus...

QUOTE(Apus @ 2011 06 03, 22:39)
Norit pykit, norit - ne, bet Daivos pasisakymui pritariu. Gi pagalvokim - jusu mama sunu bijo(jo) ir kai jus suo "uzpuole" is isgascio nieko negalejo padaryti, jus ilgai turejote bedu su sunu baimemis, dabar jau jusu vaikas bijo sunu. Trecia karta su tokia fobija, ne sutapimas matyt.
Nera visi tie vaikai tokie trapus ir lengvai isgasdinami - jau vien kiek cia pasisakiusiu su savom vaikysciu istorijom, bet nebijanciu sunu. As irgi ant rankos turiu randa is vaikystes, kai suo ikando, bet sunu niekada nebijojau, mama net kaciu ir sunu karaliene vadindavo.
tobula - prie Palangos gyvena teta, turinti toki vilkospaudi, pakalbekit, galesit gyvai paciupineti

QUOTE(tati @ 2011 06 04, 00:19)
tobula - prie Palangos gyvena teta, turinti toki vilkospaudi, pakalbekit, galesit gyvai paciupineti 

Ai, mano vaikystės prisiminimai tik tokie, kad pamenu kiek vaikiškų pirštų pratelpa pro tvoros plyšį, kad juos galėtų palaižyt kaimynų Marsas

Ir dar kaimynų prancūzų buldogės Fudži kriuksėjimas

QUOTE(tati @ 2011 06 04, 00:19)
Nera visi tie vaikai tokie trapus ir lengvai isgasdinami - jau vien kiek cia pasisakiusiu su savom vaikysciu istorijom, bet nebijanciu sunu. As irgi ant rankos turiu randa is vaikystes, kai suo ikando, bet sunu niekada nebijojau, mama net kaciu ir sunu karaliene vadindavo.

Žmonės myli šunis, didžioji dauguma, ir šunys niekur nedings. Norvegijoje šunis vedžioja vaikai, net ir visai maži. Toks kaip ir auklėjimo, vaiko socializacijos, atsakomybės jausmo diegimas. Išties tane rajone nebuvo nė vieno namo, kuriame negyventų ir šuo, katė. Negirdėjau nei klykiančio vaiko, nemačiau ir bijančio, nors aš vedžiodavau nemenką: kurtsharą

Vilkospaudį

QUOTE(tobula @ 2011 06 04, 00:31)
Žmonės myli šunis, didžioji dauguma, ir šunys niekur nedings. Norvegijoje šunis vedžioja vaikai, net ir visai maži. Toks kaip ir auklėjimo, vaiko socializacijos, atsakomybės jausmo diegimas. Išties tane rajone nebuvo nė vieno namo, kuriame negyventų ir šuo, katė. Negirdėjau nei klykiančio vaiko, nemačiau ir bijančio, nors aš vedžiodavau nemenką: kurtsharą 
Vilkospaudį
. Labai norėčiau gyvai pamatyti, negi jie išties tokie dideli? Ir nufotografuoti svajoju 

Vilkospaudį

Aha, bet netyčia į Norvegiją atvykusį stafuką jie konfiskavo ir... užmigdė... Nors šeimininkai žadėjo išvežt iš šalies... Saviškės negalėčiau į Norvegiją įvežt, nes FCI pripažinta veislė norvegams vis tiek yra "vilko hibridas"

QUOTE(žostautė @ 2011 06 04, 00:40)
Saviškės negalėčiau į Norvegiją įvežt, nes FCI pripažinta veislė norvegams vis tiek yra "vilko hibridas"
Humaniškieji norvegai... kaip ir danai pastarosiomis dienomis... 

Su veislėmis ten tikrai bėda, kaip beje ir kitose "civilizuotose, humaniškose"

Oi, prisiminiau tuos Danijos pasienio šuniukus, nuotaika sugędo

QUOTE(žostautė @ 2011 06 04, 01:40)
Aha, bet netyčia į Norvegiją atvykusį stafuką jie konfiskavo ir... užmigdė... Nors šeimininkai žadėjo išvežt iš šalies... Saviškės negalėčiau į Norvegiją įvežt, nes FCI pripažinta veislė norvegams vis tiek yra "vilko hibridas"
Humaniškieji norvegai... kaip ir danai pastarosiomis dienomis... 

Nu bet pasakykite,ką tokioje situacijoje šeimininkui daryti?
Nu netikiu,kad davimas muitininkui į snukį ar tai viešas pasiardymas pakeis jo nuomonę(kaip kai kuriems atrodo).
Kur kreiptis,gal į Lietuvos ambasadą skambinti?

Tikrai nežinočiau ko griebtis..
QUOTE(grazi furija @ 2011 06 04, 00:45)
Nu bet pasakykite,ką tokioje situacijoje šeimininkui daryti?
Nu netikiu,kad davimas muitininkui į snukį ar tai viešas pasiardymas pakeis jo nuomonę(kaip kai kuriems atrodo).
negi neįmanoma šuns išgelbėti?

Kreipėsi tie žmonės visur, peticijas visam pasaulyje pasirašinėjo, bet nepadėjo niekas. Ir ne muitinėj, o geri kaimynai informavo policiją, tai šunį iš namų paėmė. Šuo beje buvo berods lenkų, atvykusių iš Švedijos, bet jau čia tik detalės...
Taip kad labai puikioj šaly gyvenam

Nu palyginus tikrai ant kai kurių kantų
Įsisiautėjo moteros
pas mane pirmą val. rodo
o aš su temperatūra prie pc prilipus ir dar žiūriu tokių pačių temos apačioje pilna kabo
Labanakt

Įsisiautėjo moteros

Labanakt