Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykla, kurioje mokytojai nemoko vaikų

QUOTE(persiukas @ 2008 04 18, 12:17)
Aš gal ir ne "į temą"pašnekėsiu, bet jei toliau mūsų mokyklose dirbs tokie mokytojai,kurie po pamokų užsiima amoraliu gyvenimu mūsų jaunimo laukia ne kokia ateitis.Pati esu mokytoja išdirbusi 30 metų ir kai vaikštai tais pačiais mokyklos takeliais su "mokytojomis"kurios moko vaikus gerumo, moralės, dorovės, o pačios po pamokų gulasi į lovas su svetimais, ir net vedusiais vyrais.GĖDA.Gėda man tiek metų išdirbus mokykloje turėti mokytojos vardą, nes tokios "kolegės"tikrai nepuošia mokyklos. Gal reikėtų padaryti auditą ir asmeniniame mokytojų gyvenime, juk mes ruošiame vaikus gyvenimui, mokome sąžiningumo,doros,etikos, tikėjimo.Tai ko gali išmokyti tokia "auklėtoja"?
                                                      Mokytoja iš Anykščių

Nu sorry, bet jau sušnekėjote doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2007 08 21, 08:01)
O as vat kitokios nuomones nei daugelis cia. Ne mokykla vaika turi paruosti, o vaikas pats turi ruostis. Mokykla tik "uzveda ant kelio", o tuo keliu jau vaikas pats tuetu noreti eiti. Tik per dideli darba gali ismokti. Kol vaikai mokykloj (cia apie dauguma), visi jie dirba, bet vat grize namo, is ju gal puse numeta knygas i sona. O ir teveliai nelabai nei laiko nei noro turi kiekviena diena patikrinti vaiko darbus.
Kai vaikas nusimoko, tada aisku prastos mokyklos lieka smile.gif

na atleiskit doh.gif tikra stereotipinė dabartinė mokytoja. tai kam tada vaikui eit į mokyklą, jei tėvai turi mokyt?
dabar iš mokytojų tik ir girdėt ,jei nesuprantat, tegul tėvai samdo korepetitorių. aišku vaikai turi ruošt pamokas, bet nemanau kad tėvai turi juos mokyt ir dirbt mokytojo darbą.
atsimenu savo mokytojus kol nebuvo korepetitorių, viską išaiškindavo, daugiau ar mažiau. man asmeniškai nieks pamokų netikrino, mama sakydavo: mokytoja patikrins. mokiausi dėl savęs
Atsakyti
Ir išaiškina tie mokytojai.. Tik pas mus vis dar nėra suvokimo, kad mokomės dėl savęs, o ne dėl mokytojo (nes paklaus) ar tėvų (bars). Kai pas mokinį yra motyvacija mokytis, tada nereikia tėvams tikrinti ar padaryti namų darbai ir samdyti korepetitorius.. O motyvaciją, manyčiau, turi skiepyti ne tik mokytojai, bet ir tėvai.
Atsakyti
Valdorfo mokykla skirta probleminiams vaikams, kurie turi psichologiniu ar kitokiu problemu ir kuriems sudetinga prisitaikyr paprastoje mokykloje.Mano brolio vaikas lanke ten pirma klase-jie mane, kad ten bus kazkas ypatingo..Vaikai ten bene vien tik zaide, beveik kaip darzelyje.Po tos vadinamos pirmos klases jis isejo i normalios mokyklos pirma klase.Jie dziaugesi, laiku susiprate ir pakeite mokykla.
Atsakyti
QUOTE(persiukas @ 2008 04 18, 14:17)
Aš gal ir ne "į temą"pašnekėsiu, bet jei toliau mūsų mokyklose dirbs tokie mokytojai,kurie po pamokų užsiima amoraliu gyvenimu mūsų jaunimo laukia ne kokia ateitis.Pati esu mokytoja išdirbusi 30 metų ir kai vaikštai tais pačiais mokyklos takeliais su "mokytojomis"kurios moko vaikus gerumo, moralės, dorovės, o pačios po pamokų gulasi į lovas su svetimais, ir net vedusiais vyrais.GĖDA.Gėda man tiek metų išdirbus mokykloje turėti mokytojos vardą, nes tokios "kolegės"tikrai nepuošia mokyklos. Gal reikėtų padaryti auditą ir asmeniniame mokytojų gyvenime, juk mes ruošiame vaikus gyvenimui, mokome sąžiningumo,doros,etikos, tikėjimo.Tai ko gali išmokyti tokia "auklėtoja"?
                                                      Mokytoja iš Anykščių

nežinau ,bet kažkodėl sutinku su šia nuomone thumbup.gif
Atsakyti
Na gal mane dabar ir i miltus sumals, bet as pasakysiu, kad daugiau nei puse mokytoju negeba mokyti vaiku vadovaujantis siuolaikine mokymosi paradigma. O viso to priezastis - tarybine pedagogika, TARYBINIS MASTYMAS, TARYBINIS POZIURIS I ZMOGU, TARYBINIS POZIURIS I DARBA IR t.t.t.t
Ir beda tame, kad toks poziuris vyrauja tiek mokyklose, kur mokomi musu vaikai, tiek universitetuose, kur ruosiami pedagogai. Paprasta artimetika.
Atsakyti
QUOTE(persiukas @ 2008 04 18, 14:17)
                                                       Mokytoja iš Anykščių

Kiekvienas gyvena savo gyvenimą mirksiukas.gif Jei ta mokytoja gerai atlieka savo darbą, yra gera mokytoja ir auklėtoja, tai puiku. Po darbo ji turi teisę gyventi savo gyvenimą, o ne būti ''audituojama '' kolegių blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 04 spalio 2008 - 21:11
QUOTE(gretuciuka1995 @ 2007 07 10, 16:48)
manau butu jums idomu apie valdorfo mokykla isgirsti.  joje tiesiog nuostabu (mano manymu) nes, tenai pvz: busimi 8 neruko, negere suprantu keista kitose mokiklose dauguma berniuku ruko,gere o ten net nera usiminta apie toky dalyka vaikai zino kad tai negerai. klaseja vaikai begalo gerai bendrauja ir mergaites su berniukais is berniukai su mergaitemis. VAIKAI NORI MOKYTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! jie lauke kitos dienos kaip ateis i mokykla ir mokytojai parodys koky isamu rasiny parase!!!!!!!! o jai nepadari namu darbu mokitojai nepyksta tik paklause kodel nepadariai ir tu kaip mokitoja diktuoja namu darbu tau primena kad padarytum ir senuosius. pirmoje klaseje piesia su blokinemis kreidelemis ir mokitojai asakoja pasakas jie zaidzia  ir mokitojos pasaku mtyvais jas moko pvz: liepia nupiesti ka girdejo sendena pasakose na kas jiems labiausei patiko. na o antroje klaseja ciumpa piestukus ir raso mokitoja paaiskina koks svarbus kiekvienas piestukas ir kiek daug galima su juo padaryti. skaiciavimas- mokitoja pasiuva lelites atimtuke sudetika pona daugyba ir ponia dalyba net sukure ju dainele toi risiminsiu oh.. atsimenu tik sudetukes

aahhhhaaam

sudetuke as esu ir labai visus myliu as tik desiu, desiu, desiu ir niekam nieko negailesiu

kitu neatsimenu  biggrin.gif  biggrin.gif  ir isties manau smagu taip mokintis
KADA prasideda normalus mokslai- nuo 2 klases jie asivija kitus  vaikus is kitu mokyklu  taciau jiems nebuna didelio apkrovimo
sventes- musu mokykloje istiesu daug svenciu
zibintu-kiekvienas mokyklos vaikas pasidaro po zibinta ir viena diena je visi kartu vakare eina i miska ieskoti nygstuku
aitvaru-tai megiamiause vaiku svente jie visi pasidaro aitvarus vazuoja i zabysky ir juos ledzia valgo torta dainoja soka valgo kareiviska kose 
kaledos-tokios pacios kaip pas visus vaidina vaidinimus kiekvienoje klaseje kitokius
1 kl. tevai vaidina vaikams
2 kl. eiliny kalediny vaidinima
3 kl. pasakas
4 kl. neatsimenu
5 kl. odiseja

toliau nenuejau

toje mokykloje yra 8 klases ir istiesu NORIU MOKYTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif  smile.gif  smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
na va jai turite kokiu klausimu klauskite
ji randasi kaune siaures pr. uz kavines legenda

o vilniuje nzn
na va

Baisu. Jei ten taipmiko rasyti, kaip pati rasai, tai... atleiskit... g.gif
Atsakyti
o gal sioje temoje gali pasisakyti tevai, kurie veda savo vaikus i sia mokykla Vilniuje?
uzejau cia tikedamasi rasti informacijos ir atsiliepimu, o radau tik kazkokias abejotinas nieko neismananciu asmenu blevyzgas g.gif
Valdorfo pedagika skirta atsilikusiems? alio!!!!
uzuojauta jusu vaikams....kol LT bus tokie tevai, musu svietimo sistema ir toliau bus tokia ispuvusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentine: 15 spalio 2008 - 08:53
Tikrai ši sistema nėra skirti atsilikusiems. geriausia būtų nueiti į klases, kuriose dirbama pagal šią pedagogiką ir susipažinti su darbo specifika.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nesusilaikiau neparašiusi, nes juokas suėmė, perskaičius temos pavadinimą: "mokyklos, kuriose mokytojai nemoko - Valdorfo ir kitos" lotuliukas.gif Dabar galvoju, ką gi aš ten veikiau trejus metus?? Nemokiau?? Lyg ir mokiau... ax.gif Mokymas savaime nėra blogis, bet mokymas mokymui nelygu...
Na o apie tai, kad valdorfo mokyklos skirtows atsiliktinukams doh.gif Nežinau, kuo toks teiginys paremtas?
Beje, kodėl nieks nekalba, kad iš kitų mokyklų atėję vyresnių klasių mokiniai šioj atseit atsiliktinukų sistemoj irgi turi problemų - būtent, nemoka elgtis ir būti be lenciūgėlio ir bizūnėlio... ax.gif Tai koks ten ugdymas tada, tose "normaliose" mokyklose, ko jis vertas? Ar tikrai ten ruošiami universalūs, laisvi, stiprūs žmonės?
Atsakyti
Labai susidomėjau šia mokykla,kaip supratau joje vyksta aktyvus kūrybinis darbas,šventės,geri,draugiški vaikai,o ir sauso kalimo nėra?Tačiau girdėjau kad į mėnesį reik po 100 artai 200 litų mokėt g.gif Įdomu būtų sužinot,ar ten atostogos vyksta kaip ir kitiem vaikam,ir ar vyresnių klasių moksleiviai profiliuojami?(berods,iki 12 klasės jie ten mokosi g.gif )
Atsakyti