QUOTE(Vitvita @ 2006 03 21, 10:20)
Kažkaip čia jūs labai visi baratės....
Čia kodėl dabar baramės

Kalbėtis kad ir nesutampant pozicijoms tikrai dar nebutinai reiškia barimasį

O kalbėt su Artūru man dar ir įdomu
Mano galva, loozeriu nebūsi, jei sugebėsi "užšokti ant bangos" ir iš mokyklos išeisi su plačiu akiračiu, ir didžiuliu noru KO NORS IMTIS. O ne tik su žinių bagažu.
Visiškai pritariu, bet kad tai sugebėtum reikia išmokti dirbti jau mokykloje

Dirbti galva

Apie užkimšimą žiniom nekalbu - mano pačios (ir šiuolaikinės pedagogikos taip pat, beje, tik realybėje tai kol kas atrodo sunkiai) prioritetas - ne išmokti viską, bet išmokti susirasti konkrečiu metu reikiamą informaciją. Bet neįpratęs dirbti ir nesimokydamas vargu ar įgysi tokių įgūdžių.
Kai aš mokiausi VDU

, vienoje grupėje buvo toks pensijinio amžiaus žmogelis. Jam visai neblogai sekėsi.
Gal ir neblogai, bet vargu ar tieji mokslai buvo labai svarbūs jo ateičiai kaip tai būna daugeliui jaunų žmonių

Kai aš mokiausi VDU

pas mus (kitame kurse) irgi buvo pensijinio amžiaus žmogus, kaip sekėsi - nežinau, bet baigė....tik tas mokslas jam matyt reiškė jau ne visai tą patį ką mums jaunikliams... kai mes per tai bandome projektuoti savo ateitį.
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 21, 10:53)
Pritariu Vitvitai. Aš taip pat dėkinga savo tėvams, kad jie manęs nevertė mokytis, bet auklėjo savo asmeniniu pavyzdžiu.
Ir prie manęs su pagaliu nestovėjo

O savo asmeninių pavyzdžiu išmokė nespjauti į mokslą ir jį vertinti. Tiesa dailės mokyklą baigiau mamos dėka (vienu metu buvo užėjęs noras mesti, bet niekas man neleido

) Dabar esu dėkinga
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 21, 15:05)
Man svarbiau ne kokių universitetų diplomus mano vaikai turės, o kokie žmonės jie bus.
Ai kad tu vaižgante viską suplaki ...arba išsilavinęs arba dvasingas...o gražus to derinukas neįmanomas?

Nugi nesakau, kad privaloma, bet ar tu tikrai tokio derinuko savo vaikams nelinkėtum?