Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykla, kurioje mokytojai nemoko vaikų

QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 19:48)
kitoje temoje gal

A-jo, atsiprašau nuklydau nuo temos. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Bet mokykla ta faina, jeigu ten nebus mano vaikų. bigsmile.gif Esu pagadinta autokratiško auklėjimo, kurio šaknys dingsta amžių glūdumoje. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 03 09, 20:48)
Skaičiau skaičiau, kol nebesupratau.
Man irgi įdomu kaip nick'as tinka ar netinka temoms, prašome paaiškinti plačiau. O tai gal mano nickas kažkur tinka tik aš jo ten neleidžiu, kankinasi vargšas pas mane.

Negalėjau suprasti ar Vaižgantė juokauja ar ne. Jos nuomonė šia tema (neautoritarinės mokyklos) žinoma, dėl to man buvo sunku patikėt kad juokauja, o jei nejuokauja, tai kam smailų pridėjo? Tai ir pasitikslinau.

Pakankamai platu? O tu čia prie ko blink.gif Esi Vaižgantės antras nikas?
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 19:56)
Negalėjau suprasti ar Vaižgantė juokauja ar ne. Jos nuomonė šia tema (neautoritarinės mokyklos) žinoma, dėl to man buvo sunku patikėt kad juokauja, o jei nejuokauja, tai kam smailų pridėjo? Tai ir pasitikslinau.

Pakankamai platu? O tu čia prie ko blink.gif  Esi Vaižgantės antras nikas?

Wuo bigsmile.gif blink.gif Paprasčiausiai nustebau dėl žmogaus vertinimo, tai jeigu vertinai tik pasisakymą, tada suprantu.
O prie ko aš tai net nežinau, tiesiog smalsumas pagavo.

tik nelabai tikiu, kad tai kas parašyta pradžioje yra rimta, gal kas balandžio pirmai ruošiasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 03 09, 21:03)
Wuo  bigsmile.gif  blink.gif  Paprasčiausiai nustebau dėl žmogaus vertinimo, tai jeigu vertinai tik pasisakymą, tada suprantu.
O prie ko aš tai net nežinau, tiesiog smalsumas pagavo.

tik nelabai tikiu, kad tai kas parašyta pradžioje yra rimta, gal kas balandžio pirmai ruošiasi. g.gif

Nesiruošiu schmoll.gif Užgaut nieko nenoriu, na sutyk, kad tokio teiginio su dviem didžiuliais smailais temoje apie mokyklas iš Vaižgantės sunku tikėtis. Nepa=istu jos asmeniskai, bet ji savo poziurio ir neslepia. Jai tai rimta, o cia juokialiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 09 kovo 2006 - 20:17
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 20:12)
Užgaut nieko nenoriu, na sutik, kad tokio teiginio su dviem didžiuliais smailais temoje apie mokyklas iš Vaižgantės sunku tikėtis.

nejaugi? Man kaip tik viskas labai logiška. Eilinį kartą "užvažiavo" tai vadinamąjai autokratinei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 21:16)
nejaugi? Man kaip tik viskas labai logiška.  Eilinį kartą "užvažiavo" tai vadinamąjai autokratinei bigsmile.gif

Būtų logiška (mano nuomone, jai jos neperšu), jei parašytų pvz. mąstantys tėvai vaikus tik į netradicinę mokyklą leistų, ar panašiai. Ir be smailų. Yra temų, kuriom žmogus nejuokauja.
Atsakyti
tai beveik tą patį ir parašė, tik kitaip - pasirodo juokauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 21:25)
tai beveik tą patį ir parašė, tik kitaip - pasirodo juokauja   bigsmile.gif

Na aš gi suluošinta, kur man iš pirmo karto suprast doh.gif Va ir pasitikslinu ax.gif

Artūrai, tai kaip ten su nuoseklumu?

Bliamba, ir vėl mokytojo neber... cray.gif

Valio, aš pradedu suprast kad vaikai ten TIKRAI daug išmoksta:

d) pagaut mokytoją
t) jį pririšt
p) užduot klausimą (pvz. dar alaus yra?)
o) išmušt atsakymą (pvz. ne, neber, pats ką tik pribaigiau)
w) SUDOMINT jauniasnius mokinius (pvz. nueit alaus)

tai tikrai menas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 09 kovo 2006 - 20:36
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 20:31)
Bliamba, ir vėl mokytojo neber... cray.gif

tai taip ir turi būt, ko čia panikuoji? laugh.gif
Atsakyti
O as tai patarimo noreciau: kaip man saviske sudominti lietuviu kalba - rasytine?
Ji trecioke, bet iki siol nedaeina kam mokintis taisyklingai rasyti? Jei nori atsiminti savo kurtas pasakas, eilerascius - tam yra diktafonas (ji pati apie toki daikta susizinojo ir is seneliu gavo dovanu biggrin.gif ), su draugais gali sneketis telefonu, tai kam tie diktantai ir taisykles?
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 21:40)
tai taip ir turi būt, ko čia panikuoji? laugh.gif

Mokytis noriu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 21:40)
O as tai patarimo noreciau: kaip man saviske sudominti lietuviu kalba - rasytine?
Ji trecioke, bet iki siol nedaeina kam mokintis taisyklingai rasyti? Jei nori atsiminti savo kurtas pasakas, eilerascius - tam yra diktafonas (ji pati apie toki daikta susizinojo ir is seneliu gavo dovanu  biggrin.gif ), su draugais gali sneketis telefonu, tai kam tie diktantai ir taisykles?

Forumuose sedėt clap.gif clap.gif

P.S. tai čia tu nematoma "kabi" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 09 kovo 2006 - 20:44
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 20:40)
su draugais gali sneketis telefonu, tai kam tie diktantai ir taisykles?

kai geriau pagalvoji - tai gal ir nereikia topsecret.gif
Atsakyti