QUOTE(Arturas @ 2006 03 09, 14:32)
Многие шестиклассники все же математически абсолютно безграмотны. Дайте мне ребенка, который хочет знать математику, и мне хватит месяца».
Na atsiprašau aš gal nenormali, bet skaičiuot norėjau jau nuo darželio galo
(Uznorinorejima irgi talentingai galima pagreitinti ir sustiprinti)
Aha tas be jokių naujų išradimų vadinama motyvacijos stiprinimu....Nu norėč pamatyt tokios mokyklos mokymo planus
vaikui uzsimanius jis
ismoks desimtimis kartu sparciau ir lengviau. Uzsimanymo busenoje jis mokytoja pasigaves iskvos ir isklausys kas mokoma viska iki siulelio.
ismoks desimtimis kartu sparciau ir lengviau. Uzsimanymo busenoje jis mokytoja pasigaves iskvos ir isklausys kas mokoma viska iki siulelio.
O nemanai, kad tas užsimanymas gali kaip ateit staiga, taip ir praeit panašiu greičiu? Turiu labai paprastą savo pavyzdį - kažkurioj klasėj baisiai susidomėjau daile, taip susidomėjau, kad būtinai užsinorėjau į dailės mokyklą - buvo baisiai įdomu, bet vat kad tas noras susidūrus su konkrečiu darbu po kurio laiko ėmė nugaruot....kažkuriuo metu ir noras lankyt buvo praėjęs - o šiandien dėkinga mamai, kad tą mokyklą vis tik baigiau. Ir tokių pavyzdžių gausybė - kai suliepsnoja entuziazmas ir kai jis praeina. Man rods visiškai neatsakinga pernelyg pasitikėt vaiko "užsinorėjimas" , nes jie dažnai keičias vos vėjui papūtus....o va neišmokyt pabaigt pradėto darbo vargu ar labai čia didelis gėris (nes užsinorėjimai labai dažnai praeina).
Bet niekas su sia "smulkmena" nesitaiksto, mokoma taip kaip patogiau mokytojui.
Oi man tai tikrai būt patogiau taip kaip tu rašai
Galit cia vel mane imti gaudyti , o kas bus jei neuznores.
Taip buti nebegali - nes tai butu nebevaikas, tik suauges gali buti persisotines ir atbukes.
Taip buti nebegali - nes tai butu nebevaikas, tik suauges gali buti persisotines ir atbukes.
Aha...tik vat matyt klausimas kitas - iki kokio amžiaus tikies tokio entuziazmo? jei ne - tai taip išeina pavadinam suaugusiu ir baigtas kriukis