QUOTE(mirėja @ 2006 03 08, 20:50)
Ei, taip nesąžininga

Aš pono Artūro paklausiau, o vietoj atsakymo surandu "aukštas materijas" ir citatas. Paprastas, aiškus klausimas. Prašau man atsakyt. Esu tos nuostabios mokyklos pvz. penktokė, megstu megzt, keturius metus mezgiau. Skaityt ir rašyt nemoku, bet vieną dieną susapnavau, kad aukštoji matematika yra cool. Kaip mane mokys?
Taigi ziurim , ka turim ...
Esi penktoke, pasiutusiai megsti megzti.
Ir jei taip nutiko ir tu tai darai su didziausiu azartu, tai tu nemegsi vien pilku salyku 4-is metus. Ju ktu jau po pirmu 1-o vienspalvio slaliko jau uzsimanysi
rastuoto o po saliko jau ir liemene o toliau kepures kostiumelei suknes.
O toliau labai originalus drabuziai mezginiu ir kitokiu medziagu deriniai.
Ir stai tu jau 17-os metu isgarsejusi visose apylinkese mergina o 19-os
jau placiai zinoma originali kuribinga dizainere, sugebanti zaveti zmones tiek savo kuriniais tiek bendravimu
Nes drabuziai buvo skirti zmonems tu su dideliu dziaugsmu juos kuriai zmones jaute tavo siluma ir atsiverdavo, jus lengvai susidraugaudavot.
Matematikos ir finansu apskaitos tau aisku prireike ir tu nepastebejai kaip tai ismokai.
O nafiga tau tada aukstoji matematika ?
Juk tu reto laimingumo zmogus, turi viko ka panorejus pripazinima, pinigus, laisve, kurybos dziaugsma.
Tu manai kad tokia budama nepadarysi salia saves laimingu pacio ispudingiausio vyro? o vaikai tokioj seimoj bus kaip devintam dangui ( nes ju nieks nevers kalti matematikos jei jie to nepanores, o jei panores tai nieks ju nevers piesti paveikslus)
Taigi kam tau ta aukstoji matematika ????
Kitas scenarijus . Tu neturi noro mokytis tiksliuosius mokslus, bet tavo tevai "suvokia" kad tu neistosi i aukstaja, mokytojai irgi gazdina kad nieko is taves neiseis jei cia vien piesinelius piesi ir mezginelius megsi. Na ir nenoredama liudinti tevu, dantis sukandus lankai mokykla. Toje mokykloje dar ir daugiau tavo bendramziu , katrie irgi ne savo rogese. Na atstumi jus tuos metus, su repetitoriu pagelba siaip taip pasikeli matematikos balus, istoji i Technikos universiteta, nes nesuvoki ka cia tau rinktis , pamanai ai gal ten biski daugiau vyru nei pedagoginiam

Na ir aisku cia taves "ismoko" aukstosios matematikos... Na turbut toliau jau nebetesiu.
Si karta matyt "aukstom materijom" nebeapkaltinsit
Kazkokiu kitokiu kaltinimu pasijieskosit ...
Papildyta:
...tiesa megzdama tu negalejai neusismanyti skaityti
Nes tau mokytojai, kurie nemoko parupino labai idomiu zurnalu ,
O ten dar ir skaiciai kiek kokiu akiu ir iskarpos su matemenim ,
taigi matematikos tu irgi uzsimanei. O apie nora susirasineti su draugais
ir su zurnalo kurejais as jau nebekalbu.
Taigi bemegzdama tapai labia skaitanti rasanti ir skaiciuojanti ..