Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykla, kurioje mokytojai nemoko vaikų

Mia, sveika 4u.gif

Viskas, tikrai suluošintis baigiu umn.gif

Tai mokytojai geri, tai negeri, tai luošino, tai patys suluošinti, tai prasta mokykla, tai pavyzdynė...

Vaižgante, buk gera, konkrečiai pasakyk, kaip tave luošino?
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:17)

Vaižgante, buk gera, konkrečiai pasakyk, kaip tave luošino?

Koks tau skirtumas- kaip? Taigi galutinį rezultatą matai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:12)
Argi generuoju?
Tu forume plepi ką nori, aš irgi plepu ką noriu...

Ne nu aš tai vis su kokia mintim stengiuos (tik aišku man tas sunkiai sekas, nes esu labai užspausta) , tai sakau gal ir tu... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 22:22)
Ne nu aš tai vis su kokia mintim stengiuos (tik aišku man tas sunkiai sekas, nes esu labai užspausta) , tai sakau gal ir tu...  user posted image

A, tave tavo rėmai labai spaudžia... Kadangi aš rėmų neturiu, einu pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 23:19)
Koks tau skirtumas- kaip? Taigi galutinį rezultatą matai.  lotuliukas.gif

Gal čia ne tu? Gal kas tavo niku prisijungęs? g.gif Nes šiandien tai rezultatas akivaizdus blink.gif Tik klausimas kokio proceso rezultatas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 09 kovo 2006 - 22:24
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:24)
Gal čia ne tu? Gal kas tavo niku prisijungęs? g.gif Nes šiandien tai rezultatas akivaizdus blink.gif Tik klausimas kokio proceso rezultatas mastau.gif

Mano šios dienos horoskopą paskaityk... Būna dienų kaip tyčia... laugh.gif

Bet pripažinkit- kai tik aš pasirodau kurioje nors temoje, tuojau susirenka būrys žiūrovų... Ot fenomenas !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 09 kovo 2006 - 22:27
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:08)
Nieko, dar 10-20 puslapių ir mes su tavim jau pačios gausim tos mokyklos baigimo diplomus (išsigandau, o gal neduoda blink.gif jei programos nėra???). ž

Tu mirėja nesijaudink, taigis atsiprintinsi temą ir bus tau įrodymas, kad spec.kursus išklausei. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 22:27)
Tu mirėja nesijaudink, taigis atsiprintinsi temą ir bus tau įrodymas, kad spec.kursus išklausei.  user posted image

Dar parekomenduok perskaityti visas temas, kur mano rašyta, tai galėsiu diplomą savo parašu patvirtinti laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:23)
A, tave tavo rėmai labai spaudžia... Kadangi aš rėmų neturiu, einu pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku  laugh.gif

Turi turi...nemeluok... tongue.gif Aš tau jau pasakojau, bet va ir tu dar ne viską išdrįsti pripažint - yra kur tobulėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 23:26)
Mano šios dienos horoskopą paskaityk... Būna dienų kaip tyčia... laugh.gif

Bet pripažinkit- kai tik aš pasirodau kurioje nors temoje, tuojau susirenka būrys žiūrovų... Ot fenomenas !!!

Nu bliamba, didybės manija blink.gif Aš, Karbynė ir Mia čia buvom. Na Alchemie užsuko... Na, gal tave pamačius, nors abejoju. Vienas žmogus- jau "būrys" blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 23:29)
Dar parekomenduok perskaityti visas temas, kur mano rašyta, tai galėsiu diplomą savo parašu patvirtinti  laugh.gif  laugh.gif

Na tiksliai blink.gif Čia gi ne tavo, bet Arturo tema blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 09 kovo 2006 - 22:35
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:26)

Oi Vaižgante, kad tu fenomenas tai čia niekas nepasiginčys laugh.gif , tik vat aš tiesą sakant joj labiau (ir pirmiau) Artūru (t.y. jo požiūriu) nei tavim susidomėjau....Nu apmaudu, bet pasitaiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:30)
Nu bliamba, didibės manija blink.gif Aš, Karbynė ir Mia čia buvom. Na Alchemie užsuko... Na, gal tave pamačius, nors abejoju. Vienas žmogus- jau "būrys" blink.gif

Man tokios temos labai patinka: tokie grazus zodziai, toks juokaujamas tonas "durnyciai, jus nieko nesuprantat"; o skaitai skaitai ir tokios teorines tiesos. Tik idomu, ar apie tradicines mokyklas knygose taip neraso?
Atsakyti