Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykla, kurioje mokytojai nemoko vaikų

QUOTE(Karbynė @ 2006 03 10, 00:00)
Taigis pasakė...kuom ne žinios?  rolleyes.gif

Ne, čia aš nežinojau, kad šitą informaciją reikia skelbt, jei esi penktokė ir AM nori blush2.gif (Ne AMB, jei ką blush2.gif ) Man per vėlai pasakė (visada mokytojas kaltas, namų darbų nepadarei- reiškia prastai išaiškino, KAD reikia daryt ir KĄ reikia daryt doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 23:04)
visada mokytojas kaltas, namų darbų nepadarei- reiškia prastai išaiškino

ne nugi čia sistema kita - mokytojo tikslas čia sukelt norą mokytis, o ne mokyt bigsmile.gif O jei jau tas noras yra - paaiškint, kad kuriem galam tau tas reikalinga. Supratai?
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 10, 00:08)
ne nugi čia sistema kita - mokytojo tikslas čia sukelt norą mokytis, o ne mokyt  bigsmile.gif O jei jau tas noras yra - paaiškint, kad kuriem galam tau tas reikalinga. Supratai?

Aha 4u.gif Labanakt, iki rytojaus NEpamokos lotuliukas.gif Gal ir mokytoju sulauksim g.gif
Atsakyti
Aha labanakt...einu miegot turėdama svajonę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:12)
Kiekvienas leidžia laisvalaikį taip, kaip nori...Kas drambliukus renka, kas mezga, kas alų geria, o jis pedagogika domisi. Argi blogai?

o taip, domisi ir tuo pačiu linksmindamas vienus sujaukia mintis kitiems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 03 10, 06:32)
o taip, domisi ir tuo pačiu linksmindamas vienus sujaukia mintis kitiems  bigsmile.gif

Smaginates smile.gif ....

Esu linksmas zmogėnas, tik mokylos ir pedagokikos temomis
tai man didelio noro vien tik linksmintis nebuna. Temą pradėdamas tikejaus
kitko, gavosi kaip visados supermamoje nupokštavimai ir nušmaikštavimai.

Na paskutinė žinutė dėl sujauktų minčių, mane pamalonino.
Esu dėkingas visoms esančioms, kad ilgą laiką laikėt šią temą "aukštai iškeltą" temų sąraše.

Manau, kad buvo ir tokių katrie perskaitė pirmają žinutę.
Spėju, kad paskaite toliau ir pamate, kaip po to šį temą buvo "nupliurpta" , nutarė negaišt laiko.

"minčių sujaukimas" - mano misija smile.gif.
Matau kad man paviko. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas @ 2006 03 10, 13:50)

Pavikt tai paviko (na kitaip juk nė negalėjo būt smartass.gif ) , ale klausyk, tai jau kai sujauki tai gal galėtum bandyt tom mintim ir kokią kryptį duot ar ką, o tai kaip ir neišbaigta misija gaunas. Žodžiu - prašom nebesvaičioti apie misijas (tą jau supratom), o pradėt mokyt - nugi norim nesvietnai...Tai kelintą valandą tariamės? g.gif

Primenu sąrašą:
1. Karbynė (japonų)]
2. mirėja (jei neapsigalvos - aukštoji matematika)

mum praktinių pavyzdžių reik, teoriją tai mes gi jau supratom
Atsakyti
p. Artūrai, kalbėjau apie tų mamų minčių sujaukimą, kurioms nelabai sekėsi mokintis tradicinėj mokykloj ir kurios be SM nežino kur dar rast informaciją apie mokyklas. Nematau , ištikro, kuo čia džiaugtis. Vaiką išleidžiu į mokyklą tikėdamasi profesionalaus požiūrio į savo darbą ir atsidavimo. Tėvų rūpestis normalioje visuomenėje tūrėtų būti tik domėtis vaiko pasiekimais, bei reaguoti į nesėkmes. Taigi:

Pratęsiu sąrašą:
1. Karbynė (japonų)
2. mirėja (jei neapsigalvos - aukštoji matematika)
3. Žuvė - prancūzų kalba
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 10 kovo 2006 - 14:16

Manau, kad  buvo ir tokių katrie perskaitė pirmają žinutę.
Spėju, kad paskaite toliau ir pamate, kaip po to šį temą buvo "nupliurpta" , nutarė negaišt laiko.

skaičiau ir pirmą žinutę ir vėlesnes. O nereplikuoju, nes tema man pasirodė daugiau juokinga nei rimta. Ir p. Arturo postai tokie pokštu paduodantys. Draugiškumas, laisvė, pasirinkimas yra puiku. Manau, p. Arturai, iš šono žiūrint svetima žolė visada atrodo žalesnė. bet...Vaikai dar nėra tiek pakankamai sąmoningi — tėvai , mokytojai privalo padėti susiorientuot, o nelaukt kol atžala užsimanys (arba ne) kažko išmokt. ( O gal sugalvos išmokt bombas gamint g.gif )
JAV mokymo įstaigose šaudoma, o Suomijos kabo plakatai „Nestumdykite klasės draugės, nes ji gali būti nėščia“. Štai prie ko priveda liberalumas.
Nesakau, kad mūsų tradicinės mokyklos yra tobulos. Anaiptol. Krūviai dideli, pritaikyti guminėms vaikų galvoms. Bet tai jau atskira tema. Aš savo vaikus geriau leisiu į paprastą mokyklą ir sakysiu mokinkis, kiek gali, nei į kokią super duper pavadinimu ir lauksiu, kol vaikas galbūt kada nors užsimanys konors išmokti...
Atsakyti

A, kas tas "paviko"? Ar tai naujadaras ar naujo mokymo pasekmė. bigsmile.gif
Atsakyti
Turėtų tikt ar ne? blush2.gif
user posted image
Niekas taip nesuvienija kaip bendra veikla ....

hi.gif
Atsakyti
o kodėl vaižgantės nick'as yra jau sertifikate, o p. direktoriaus nea ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti