Aš jam jau pranešiau, kad linksminuosi...Jis pykti nemoka...
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:29)
Dar parekomenduok perskaityti visas temas, kur mano rašyta, tai galėsiu diplomą savo parašu patvirtinti

A tai skaityt gi sunku - ar gražu verst mokytis. Sakyčiau jau čia autoritarizmas ar dar kas - kai diplomai išduodami tik perskaičius spec.literatūrą... O kąąą jei žmogui dar nekilo noras visko skaityt? Motyvacijos tsakant trūksta? Negaus diplomo?
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:33)
O tai ko čia pykt - visiem čia labai linksma. Visus priimam ir visų laukiam...čia gal to mokymosi esmė linksmumas?
Einu sapnuoti. O jūs skaitykit, skaitykit...
Nepaliiiik 
Koks tai pabėgančių mokytojų fenomenas....ir nepasotintas troškulys mokytis...jis vis didėja didėėėja...
Miergos susiregistruojam kurios norim mokytis ir ryt vakare per 10 minučių gal sugebėsim viską ko reik išmokt....jei mokys aišku
Pradedu sąrašą:
1. Karbynė (norėčiau japonų kalbos- seniau pasvajodavau, dabar jau ir ryžto atsirado)

Koks tai pabėgančių mokytojų fenomenas....ir nepasotintas troškulys mokytis...jis vis didėja didėėėja...
Miergos susiregistruojam kurios norim mokytis ir ryt vakare per 10 minučių gal sugebėsim viską ko reik išmokt....jei mokys aišku

Pradedu sąrašą:
1. Karbynė (norėčiau japonų kalbos- seniau pasvajodavau, dabar jau ir ryžto atsirado)
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 23:33)
Tik idomu, ar apie tradicines mokyklas knygose taip neraso?
Rašo-rašo, tik aš tokių protingų žodžių nemoku: "mokymosi proceso individualizavimas", "humanistinis auklejimas", "motyvacijos kelimas", "mokymoSI tikslai", i t.d. i t. p.
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 23:39)

Aš, aš
Tik laiką susitart reikia ir nevėluot, o tai nemokys, pradžiuoje tap rašė.
O, ir dalyką reikia nurodyt? Na iki ryto pagalvosiu, o tai šiandien noriu, rytoj nebenorėsiu
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 22:39)
Pradedu sąrašą:
tu geriau aukstosios matematikos norek - vyra jau turi, tai gal ir ismokys
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 23:49)
Aš irgi turiu, bet man visvien ieškot sakė
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 22:49)
Ne nu aukštosios matematikos tai gal mirėja nori, o aš tai japonų noriu
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:52)
Matyt vyras netinkamas, iki siol nesupratai
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:52)
Todėl, kad apsiskelbei , kad tu penktokė - iš kur jam žinot, kad penktokė vyrą turi?
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 23:54)
Todėl, kad apsiskelbei , kad tu penktokė - iš kur jam žinot, kad penktokė vyrą turi? 
O iš kur man žinot kad penktokei, kad aukštosios matematikos mokytis vyro reikia
Gal aš kiekvienoje klasėje po tris metus
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:58)
Taigis pasakė...kuom ne žinios?