QUOTE(sause @ 2011 06 03, 08:34)
Svarbiausia, kad dukra nori, o Jūs jau turit susitvarkyti su savo baimėmis

Rinkitės netoli nuo namų, pasikalbėkit su organizatoriais ir gal Jūsų nerimas bus namalšintas.
Čia smagi programa. Maniškis važiuoja
http://www.kelioniua...s_kaip_pasakoje
mano dukrai bus 9 ir ji antrus metus važiuoja į stovyklą. Pernai buvom Vėjų fėja organizuotoje prie Kruonio, buvo viena, tai mykė antrą pusę, kad nori namo nėra draugų ir pan. bet išbuvo visą. Suprato, kad kainavo daug, norėjo labai važiuot, tai reikia atbūti, nors aš jau buvau pasiryžus važiuot parsivežt. Problema labai paprasta nesuėjo į ,,kontaktus" su kitais vaikais. Vienas dalykas- į stovyklas daugiausiai atvažiuoja po du (draugas, sesė, pusbrolis ir pan.), kitas dalykas - mano mergina tikrai ne paprasto charakterio ir su ja ,,generolu" gana sudėtinga draugystes palaikyti. Žodžiu, reikalaudama dėmesio, užsirauna ant konflikto gana paprastai. Diplomatijos nerasta
Šiemet važiuojam į www.pavariai.lt vėl pati išsirinko, nes ten žiemą buvom apsistoję. patiko noriu važiuoti. Bet vėl važiuoja viena, ir kaži kaip su tom draugėm ten bus

neįdomu be jų, o palaikyti draugystę tai nelabai sekasi
Bet kad ir su drebančia širdim - išleidžiu, nes manau, kad mama savo pamokslais neišmokys kaip bendraut su bendraamžiais, o tokie pabuvimai, be tėvų, skatina savarankiškumą, socializaciją tarp bendraamžių, o mano atveju ir daryt išvadas iš savo elgsenos su kitais klaidų.
tai vat kaip