Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
tvarkingas. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Pasisekė - tvarkingas; gyvendamas bendrabutyje buvo tvarkingiausias iš kambariokų tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras saikingai netvarkinga smile.gif bunka kad islekia is namu su deme , bet juk jie neziuri ka rengiasi, seip padeda tvarkytis namus, indus plauna kai paprasau...
Atsakyti
keista, bet dar nesu sutikusi tvarkingo vyro g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vajetau ,jau mano vyrelis tai ,kad jam kas leistu,tai galetu gyventi savartyne, jam simtas metu doh.gif turiu pastoviai jam priminti ,kad nepamirstu to ar ano paskui save susirinkti doh.gif pastoviai kojines palieka batuose ar kur nors prie ju , tai galiausiai sugalvojau ,jei taip randu ,tai iskart i siukslyne keliauja biggrin.gif kai viena karta susipras ,tai gales basas i darba suoliuoti biggrin.gif
Zodziu pas mus pasaka be galo doh.gif
as pastoviai burbuliuoju, o jis tyli galva nuleides biggrin.gif
nors vienas pliusas is to vyro netvarkingumo, kad jis niekada gyvenime tau nepapriekaistaus,kad kokios ten kelios dulkes nenuvalytos ar dar kas ,nes paprasciausiai jam nelabai rupi biggrin.gif biggrin.gif
gerai,kad nors prausiasi biggrin.gif
Atsakyti
mano vyrelis tvarkingas smile.gif ir kartais pyksta jei ka ne taip kur padedu smile.gif bet aisku ne per daug biggrin.gif
Atsakyti
Tvarkingas,kas liečia jo asmeninius daiktus:rūbų spintą,daiktus ir kt.Pedantiškos tvarkos namuose tai nesiekia.
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 12 02, 16:08)
Tvarkingas,kas liečia jo asmeninius daiktus:rūbų spintą,daiktus ir kt.Pedantiškos tvarkos namuose tai nesiekia.

Pasakyta kaip apie mano vyra drinks_cheers.gif biggrin.gif Kas yra tik jo-beveik pedantiskai sutvarkyta, kas bendra-tai nelabai jam rupi doh.gif
Ir aplamai pastebejau, kad pagal vyro isvaizda daznai sprendziama apie jo zmona, tai dziaugiuos kad maniskis sugeba pats save priziuet tongue.gif
Atsakyti
Savo daiktus susitvarko. Pasirūpina, kad marškiniai nesusiglamžę būtų, kad kostiumas švarus... O namuose nelabai, kai paprašau ką nors padaryt - padaro, bet savo inicetyvos nerodo smile.gif
Atsakyti
Maniškis tvarkingas, net ir mane pabara, kad daiktus ne savose vietose palieku ar dar kokio jovalo pridarau blush2.gif Bet, kad jo rūbeliai būtų švarūs ir išlyginti, tai aš pati turiu pasirūpinti
Atsakyti
mano mylimasis tvarkingas, net uz mane tvarkingesnis, daznai pyksta, kad daiktu i vietas nepadedu, kad zurnalai ismetyti blush2.gif
Atsakyti
Būna ir dar kaip doh.gif maniškis pedantas doh.gif
Atsakyti