Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Maniškis stebėtinai tvarkingas, nors jo tėvų namai tvarka nepasižymi g.gif . Tik prie namų ruošos mažai prisideda, nors kas žino, jei aš netvarkyčiau gal pats pradėtų... smile.gif
Atsakyti
kai ipranta ismetyt daiktus, tai poto net ir nesistengia prilaikyti tvarkos
Atsakyti
o man tai kaskaip vis tvarkingi papuola thumbup.gif ,buvo ir pedantas tai jau neduok tu dieve doh.gif
Atsakyti
mano ojej ojej koks tvarkinguolis.
as pati jauciuosi kartais tokia netvarkinga smile.gif
o ypac kai namuose katinas, tai tos tvarkos yra salyginai mirksiukas.gif
o siaip dziaugiuosi, kad jis toks tvarkingas ir mane vercia pasitempti, gi negaliu nuo jo atsilikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 17, 11:09)
mano ojej ojej koks tvarkinguolis.
as pati jauciuosi kartais tokia netvarkinga smile.gif
o ypac kai namuose katinas, tai tos tvarkos yra salyginai  mirksiukas.gif
o siaip dziaugiuosi, kad jis toks tvarkingas ir mane vercia pasitempti, gi negaliu nuo jo atsilikti smile.gif

pas mane lygiai tas pats, tik katino nėra. Tai stengiuosi ir aš būt tvarkingesnė, nekaip atrodytų jei jis mano rūbus tvarkytų...uzteko kažkada vieno tarp kitko užmetimo, kad mano spintos pusėje betvarkė.... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniskis tvarkingas, bet ne pedantas. Tikrai nekimba prie nevisai vietoj paliktu daiktu. O ir as nieko nesakau, jei koki atsuktuva kur nors randu. Del tokiu nieku neverta pyktis. biggrin.gif
Atsakyti
Na MB yra super pedantas....pirma karta pastebejau aisku is isvaizdos... smile.gif na jis nebuvo "nulaizytas" kaip as sakau pedantas, bet tvarkingais graziais nagais, visada svariais batais, graziom tvarkingom pedom....na ir visur kitur viskas nuostabu lotuliukas.gif na jis tvarkingas ir buityje....net gi labai....jei buciau pati nelabai tvarkinga, tai butu gal kiek ir per daug...bet kadangi esam abu pedantai, tai labai gerai sutariam smile.gif
Atsakyti
o maniskis tai perdetai tvarkingas tik kas liecia virtuve - ten jam viskas turi tiesiog blizgeti ir neduok Dieve, kur koks riebaliukas bus uztiskes ir busiu nenuvalius doh.gif pirmus menesius kai pradejom gyvent kartu net kelis kartus apsipyke buvom del to. Na siaip man irgi svarbu tvarka ir svara, bet ne iki tokio kartais nesveiko lygio rolleyes.gif nors siaip dabar pastebejau, kad ir pati pasidariau tokia kaip jis.... o siaip save vyriskis tikrai prisiziuri, nors rubus tvarkyt, lygint ir suruost vis tiek man tenka smile.gif
Atsakyti
Būna, net pedantiškai tvarkingas... Paskui nusiperka šunį ir pasidaro nebe toks pedantiškai tvarkingas, nes nebespėja kuopt iš paskos biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif o mano butent del tvarkos ir nenori sunio, nes paskui 'visur plaukai metysis ir pan.'. Jo nuomone suni pirksim tada kai turesim savo nuosava nama su kiemu, kuriame gyvens suo. Vadinasi - niekada! biggrin.gif
Atsakyti
Na cia tai geras lotuliukas.gif kaip tik MB taip pat kalba.....as tiesiog is proto einu kaip noriu suniuko....o jam nereikia.....plaukai, sudukai ir t.tt. ji varo i nevilti... lotuliukas.gif biggrin.gif bet as jau paslapciom jo ieskau...todel niekur nesides biggrin.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mane jauciu is karto is namu isvarytu, jei jam nepranesus su suniuku grisciau smile.gif ir kas keisciausia, jis labai myli gyvunus,pas mano tevus namuose tai ir su katem ir su sunimis gali visa diena lauke prabuti, bet kai kalba pasisuka apie gyvuna namie, tai is kart surimteja - vienintelis gyvunas bute - tai JIS! biggrin.gif
Atsakyti