Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Maniskis visiskai netvarkingas. Bet kartais tai i nauda. Kai tingiu susitvarkyti, jis nepastebi netvarkos thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif mano tai tvarkingas, ta prasme su savo daiktais ir rubais, mano jis netvarko ar tai daro labai retai....bet jis netvarko siaip buoties...tipo as namie sedziu...cia mano darbas..... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
Labai tvarkingas ir nemėgsta netvarkos
Pas mus namie visada tvarkinga ir man nereikia rūpintis išmėtytais vyro daiktais ar dar kai kuo thumbup.gif
Jis visada dar pakomentuoja kitus, aišku su manimi, kai jie netvarkingi cool.gif
norėjom šuns, bet jis pasakė, kad šuo pas kaimyną smirdi, tai geriau nereikia, o dabar reikia katino, bet vėl - šeriai, bet aš jam pritariu, kadangi aš irgi baisiai mėgstu tvarką g.gif
Turbūt katinas bus, nes nori sūnus rolleyes.gif
Atsakyti
megsta tvarka,bet ne pedantiska.
Atsakyti
mano vyras tvarkingas friends.gif ne pedantas ,bet tvarka megsta ir ja palaiko biggrin.gif pas ji viskas turi savo vieta,niekas bet kur nesisvaido ir man tai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano netvarkingas schmoll.gif kaip valgė,taip ir paliko,trupinius galiu iš paskos eit rinkt,lovą,jeigu būtų galima,tai neklotų iš vis doh.gif Bet nesistebiu,nes motina tokia pati-sutrė,tai nieko ir iš MB nesitikiu doh.gif
Atsakyti
Mano irgi tvarkingas, viskas sudėta, sutvarkyta biggrin.gif na man tai patinka, kadangi nebijau leisti jam tvarkyti kambarius, žinau, kad sutvarkys gražiai biggrin.gif na bet kartais dėl to ir pasipykstam, nes kartais tingiu pati susitvarkyt, o jis tuoj "nemėtik daiktų" ir pan. Bet taip būna retai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vadinasi priešinybės traukia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai tvarkingas.. ir siaip zinau daugybe pavyzdziu, kuriu vyrai tikrai tvarkingi wink.gif
Atsakyti
Maniškis daug geriau išauklėtas susitvarkyti, nei aš blush2.gif
Atsakyti
Maniskis netgi daugiau nei pedantiskas. doh.gif Jam visur turi but tvarka. Kojines net surusiuoja. doh.gif Mano mama labai juo zavisi, o drauges stebisi. Nes tikrai retas egzempliorius. lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis ne pedantas, bet siaip jau tvarkingesnis negu as doh.gif
Atsakyti