Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

QUOTE(madmuazele @ 2011 06 13, 22:43)
Pas mane ir panasus-siuliukai ir galai pageltonave... bet as neimu i galva-manau bus tikrai tinkai kitiems metams sodinti smile.gif
Papildyta:
As pernai sejau ir ne viena nesudygo... siemet jau nebesejau schmoll.gif

sejau,sudygo, auga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 06 13, 23:22)
Jos "mėgsta" šaltį, tai gal pabandyti sėklas šaldytuve palaikyti g.gif Kai kurie augaliukai be šios procedūros nesudygsta (pvz. granatai)g.gif Jas galima ir iš rudens pabandyti sėti.

o kaip ilgai reikia laikyti saldytuve?gal jau man bus per velu seti?
Atsakyti
gal kas auginat artisokus?as pirma karta pasisodinau,bet pas man jie kazkokie negrazus,geltonuoja.gal reikia kaip ypatingai priziureti juos.pas mane jie mulciuoti,gal del to prastai auga.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 06 13, 22:31)
Jie bus sėjinukais kitiems metams ax.gif Gal drėgmės trūksta, jei geltonuoja g.gif Pas mus taip ir nepalijo per visas šias dienas..Jau 3 sav. be lietaus verysad.gif Net po mulčium pradžiūvę g.gif

aha,zinau.del to ir sejau,kad galvu negadint ax.gif del dregmes,tai jie pas mane 2-oj eilej po pomidoru stovi,del palaistimo rolleyes.gif

QUOTE(madmuazele @ 2011 06 13, 22:43)
Pas mane ir panasus-siuliukai ir galai pageltonave... bet as neimu i galva-manau bus tikrai tinkai kitiems metams sodinti smile.gif

tadu ir as nepergyvensiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos,darzininkes 4u.gif Dar praeita savaite skundziausi savo didziaisiais svogunais-o jiemane nustebino.Kadangi i soda vaziuoju tik savaitgaliais-skirtumas akivaizdus.Mano svogunai gerokai ugtelejo,ir atrodo geriau,nei tie is sodinuku bigsmile.gif Pasirodau
user posted image
user posted image
Sia savaite apsodinau svogunu lysves serenciais ir medetkom.Gal kiek apsaugos nuo ivairiu nereikalingu gyviu.Praeitais metais svogunais gerai kirminai pasimaitino ,tai beveik nieko neliko.O dabar taip norisi mutantu derliaus susilaukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doalma @ 2011 06 14, 08:47)
o kaip ilgai reikia laikyti saldytuve?gal jau man bus per velu seti?

Pati nesu jų sėjusi, bet kitas sėklytes esu laikiusi savaitę ir dvi g.gif Kiek skaičiau, tai jas sėti galima nuolatos, nes labai greit užauga. Neturėtų būti vėlu paeksperimentuoti g.gif O kokios jų sėklytės? Maži kieti rutuliukai?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 06 14, 11:00)
Pati nesu jų sėjusi, bet kitas sėklytes esu laikiusi savaitę ir dvi g.gif Kiek skaičiau, tai jas sėti galima nuolatos, nes labai greit užauga. Neturėtų būti vėlu paeksperimentuoti g.gif O kokios jų sėklytės?  Maži kieti rutuliukai?

taip,mazi kieti rutuliukai.
Atsakyti
Na mano seti svogunai ryskiai pagerejo po palaistymo dilgeliu raugu
O dabar patarkit, kazkaip cesnaku virsunes pradejo geltonuot, ar norma ar liga?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 06 14, 11:20)

gal dregmes truksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 06 14, 12:20)

sako,kad kirminai puola.tokiu atveju galima palaistyt margancovkes tirpalu,druskos skiedalu(stikline 10l vandens).
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 06 14, 12:27)
gal dregmes truksta?  g.gif

kad laistom g.gif

QUOTE(dzigitas @ 2011 06 14, 14:21)
sako,kad kirminai puola.tokiu atveju galima palaistyt margancovkes tirpalu,druskos skiedalu(stikline 10l vandens).

vat as irgi galvoju panasiai, nes su svogunais visais metais ias ptats buna, dekui, bandysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 06 14, 14:21)

stiklinė druskos 10l vandens???? ar druskos tirpalo stiklinė g.gif
Atsakyti